Çok teşekkür ederizİyi ki doğmuş mutlu sağlıklı yaşları olsun inşallah
İlk haftadan kötü denk gelmiş ama dediğin gibi yapacak bir şey yok, sevmiş demek ki öğretmenini ne güzelHepimize yeni eğitim öğretim yılı hayırlı olsun
Bugün 6.30 da uyandım. 7 ye kadar herkes uyurken kahvaltı hazırladım, kendim hazırlandım. Yarım saat erken uyanmak çok şey fark ettirdi.
Oğlumun beslenmesini akşamdan hazırlamıştım. Güzel bir başlangıç oldu.
Öğlene kadar dersim vardı bugün, hızlı geçti. Özlemişim. Dönüşte pazara uğradım.
Taze yer fıstığı da vardı, şimdi haşlıyorum
Çamaşır attım makineye.
Akşama kıymalı makarna salata yapacağım.
Yarın okul çıkışı Hataya gideceğiz eşimle düğün var. Sonra hemen döneceğiz. Benim çarşambam boş ama eşimin derse yetişmesi gerekiyor.
wendy ben de iyiyim. Tek canımı sıkan küçük oğlumun öğretmeni bu hafta yok. Oğlum dün çok üzüldü. Ama sağlık problemi Allah şifa versin yapacak bir şey yok.
Hiç yemedim ama eminim ki tadı çok güzel, zaten fıstığa bayılırım. Afiyet olsun canım.Fıstıklar hazır
Nice mutlu yılları olsun bellezacım, rabbim iyilerle karşılaştırsın, büyüyorlarSelam kızlar
Ben de sanki kendim öğrenciymişim gibi uyuyamadım. Sabah erkenden uyandım. Evi toparlayıp tekrar uyumayı denedim bir süre.
Sonra kızımı okula bıraktım.
Arkadaşlarla biraz yürüyüş yapıp, kahvaltıya gittik. Eve dönüş öğleni buldu. Bamya ayıkladım. O da oyalayıcı bir iş olduğundan ayıklarken bir arkadaşımı arayıp sohbet ettim. Sonra okuldan kızımı aldım. Eve dönünce bamyayı pişirdim. Çorba var. Salata eklerim.
Yarın kızımın doğum günü. Arkadaşlarıyla kutlamak istiyormuş. Onun için hazırlık yapacağım. Önce alışveriş yapmam lazım. Hava güzel, dışarıda kutlarız diye düşündük. Yarın da onun telaşı ile geçer. Dolu dizgin başladık valla
Biraz daha iyi olmana sevindim, baya iş yapmışsın hasta hasta yine de, baş ağrısı varsa eğilip kitap okuma bence, nasıl olsa toparlanınca acısını çıkarırsın, bende yeni bi kitaba başladım, çok sevdim ama vakit bulamıyorum bu ara.Oğluma zar zor yemek hazırladım ilaç içtim biraz toparladım
Şimdi yarına beslenme için tavuk pilav ve çorba yaptım
Başım iyi gibi kitap okuyamıyorum ne zamandır oturup keyifle kitap okumayı çok özledim
Bugün kitap okumak istiyorum
Kendime ölmeden önce yapılacaklar listesi yapmak istiyorum çok mu saçma olur
Kitabın adı neBiraz daha iyi olmana sevindim, baya iş yapmışsın hasta hasta yine de, baş ağrısı varsa eğilip kitap okuma bence, nasıl olsa toparlanınca acısını çıkarırsın, bende yeni bi kitaba başladım, çok sevdim ama vakit bulamıyorum bu ara.
Liste işi de çok hoşuma gitti, neden saçma olsun? Mesela bende yat ile tatile çıkma listeye eklensin lütfen sayende
9 Eylül çok güzel bir tarih benceTeşekkür ederiz
Aynen aynen ilk günden başladık
Teşekkür ederiz
Teşekkür ederiz
09.09 9 yaşına girecek
Listeyi sürekli güncel tutup yeni hedefler ekleyeceksen mükemmel olur benceOğluma zar zor yemek hazırladım ilaç içtim biraz toparladım
Şimdi yarına beslenme için tavuk pilav ve çorba yaptım
Başım iyi gibi kitap okuyamıyorum ne zamandır oturup keyifle kitap okumayı çok özledim
Bugün kitap okumak istiyorum
Kendime ölmeden önce yapılacaklar listesi yapmak istiyorum çok mu saçma olur
Amin canım, hepimizinkini inşallahNice mutlu yılları olsun bellezacım, rabbim iyilerle karşılaştırsın, büyüyorlar
Bence de9 Eylül çok güzel bir tarih bencenice yılları olsun sağlıkla
Evet güncelliği çok önemli deneyeceğim bakalım yapabilecek miyimListeyi sürekli güncel tutup yeni hedefler ekleyeceksen mükemmel olur bence
6.30 da uyandımGünaydın kızlar
Çok uykucusunuz uyanın hadi
Sabah oğlumu durağa bırakmak için çıkarken geri geri duran araca carptım6.30 da uyandım
Günaydın
Teşekkür ederim var üzerimde kara bulutlarGünaydııın kızlar S sarahconnor canım geçmiş olsun böyle ufak tefek şeylerle atlat allah beterinden korusun inşallah
Bazen öyle her şey üst üste geliyo Teşekkür ederim var üzerimde kara bulutlar
Geçmiş olsunSabah oğlumu durağa bırakmak için çıkarken geri geri duran araca carptım
Bu sene arabayla yaşamadığım kalmadı
Sabah sabah hüngür hüngür ağladım
Hastalık üstüne bi de bu
Not bıraktım çok bişey yok ama yine de çok üzgünüm
Eşim boşver bişey olmaz senden kıymetli mi diyor
Oğlum çok üzüldü ağlayınca
Bu sıralar neden böyleyim bilmiyorum
Geri giderken öten sensörler çalışmadı ama ne olursa olsun güvenmeyip kendim de dikkat etmeliydim
Çok üzüldüm canım ya, üzülme insanlık hali herkesin başına gelebilir.Sabah oğlumu durağa bırakmak için çıkarken geri geri duran araca carptım
Bu sene arabayla yaşamadığım kalmadı
Sabah sabah hüngür hüngür ağladım
Hastalık üstüne bi de bu
Not bıraktım çok bişey yok ama yine de çok üzgünüm
Eşim boşver bişey olmaz senden kıymetli mi diyor
Oğlum çok üzüldü ağlayınca
Bu sıralar neden böyleyim bilmiyorum
Geri giderken öten sensörler çalışmadı ama ne olursa olsun güvenmeyip kendim de dikkat etmeliydim
Ne yapmak lazım acaba yaTeşekkür ederim var üzerimde kara bulutlar
Bilmiyorum ki öyle kurşun dökmeye filan inanan biri değilimNe yapmak lazım acaba ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?