kitabın adı "söyleme bilmesinler" değişik bi kitap kırmızı oda gibi, herkes haklı kendi çerçevesinden bakınca.

bu arada fikirlerini çok sevdim, gece düşündüm biliyo musun ölmeden önce yapılacaklarımı, aklıma yağmurlu bi havada paris sokaklarında kırmızı atkımla gezmek istediğim geldi.
dediğin gibi bi süre yurt dışında yaşamak isterim (döneceğini bilince güzel)
lisede almanca eğitim gördüm ama maruziyet olmadığı için unuttum, çok üzgünüm mesela bende, ara ara aklıma gelir, neler yapabilirim acaba diye düşünürüm, inşallah gerçekleştirebiliriz
Günaydın kızlar
Çok uykucusunuz uyanın hadi
uyanamadım bugün resmen, kazıdım kendimi yataktan, 6.50'de kalkabildim ama işe de geç kaldım tabi, oğlum hiç hızlı hareket etmek istemiyor, her an babasına satabilirim.
geçmiş olsun kuzum, bende güvenirim sensöre şansızlık olmuş ama canınız sağolsun, belki bu ufak durum seni büyük bi kazadan kurtaracak artık daha temkinli olursun üzülme.
Ne yapmak lazım acaba ya
bizde birini sevindirmek gerekir derler (sadaka manasında)

Evet yurtdışında yaşamak ama istediğinde döneceğin rahat bir yaşantın olması çok güzel

Almanca bende lisede gördüm sonra bir kaç kere çaba gösterdim ama yine olmadı
En azından az da olsa konuşup anlayabilmek istiyorum

Ben okuldan dolayı erken kalkıyorum yoksa ben de kazınarak kalkıyorum

İnşallah büyük kazadan beladan kurtarmıştır
Birilerini elimden geldiğince sevindiririm ama daha çok yapayım yetmiyor demek ki

Hastalık olarak şükür dünden çok çok iyiyim
İki gündür beslenemiyordum midemden
Şimdi biraz ballı yoğurt yiyeceğim iyi geliyor
Belki biraz da çay içerim

Siz yaptınız mı kahvaltı

boşver takılmamaya çalış, oluyor böyle ufak tefek şeyler, bu da ufak bi kaza, modunu bu kadar düşürmesin.

Bugün planım günlük işler
Salıya özel bir işim yok.
Dün hava çok soğuktu kışlıkları cikartasim geldi o derece Bugün hava güneşli ve bunaltıcı değil en sevdiğim
Ya hasta olacağım yada yeni düzen dengemi bozdu bilmiyorum.
Kuyumcuya gideceğim gr altın alacağım.
2 tane defter alacağım kızıma.
Şimdilik bu kadar

Hastalık olarak şükür dünden çok çok iyiyim
İki gündür beslenemiyordum midemden
Şimdi biraz ballı yoğurt yiyeceğim iyi geliyor
Belki biraz da çay içerim

Siz yaptınız mı kahvaltı
ben çay demlemiş arkadaşlarım, mikan yüzümden canım fıstık istedi, fıstıkla çay içtim (menüye bak )

sabah çocukları hazırlama rutinine alışana kadar kahvaltı yapmak/işe getirmek duracak şimdilik, öğle yemeğine erken giderim artık bu ara bende.

Benim de en üst katı düzenleme fikrim var bakalım yapabilecek miyim
Ne güzel birikim yapıyorsunben ne zaman yapabileceğim acaba

Okuldan defter şunu bunu alın denilmedi
Kitaplarınız verildi mi

Benim de aklıma geldi ama sürekli zaten kedileri besliyo daha ne yapsın bu kadın Allâhııım kazalardan belalardan koru

Ya ben de severim çayla kuruyemiş
Afiyet olsun
Kilo problemi var mı wendy
Gerçi bu tempoya kilo mu olur bilemedim

İnşallah hasta olmazsın canım Ben de hasta olacak gibiyim. Dün temiziliğe başladım mutfak dolapları kapıları sildim bir sürü bardak ayırdım ben kışlıklar çok az demiştim ya onlara baktım çoğunu giymiyodum biraz dursun karar veririm demiştim onları eledim. Eşimin kabanı benim kabanım vardı giymiyodum onları eledim dün dısarı zor götürdüm çok ağırdı çok mutlu oldum ama çok ferahladım

Benim de aklıma geldi ama sürekli zaten kedileri besliyo daha ne yapsın bu kadın Allâhııım kazalardan belalardan koru
Onları besleyip de çıktım bide
Üstelik yeni kedi gelmiş ben kapıyı açınca korktu dedim kaçma gel hepinize yetecek mama var
Demek ki beslemesem hayatta kalamayacağım ben
Yakında kocamın uyarısı bu olacak

Eklentiler

• IMG_5884.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 10
Sabahta mutfak camlarıni sildim perdesi yıkanıyo şimdi Kahvaltımızı hazırlıyorum
Bu arada dün temizlik yapıyorum mutfagı temizliyorum oğlumla eşim gelmiş sirkeyle karbonat bide üstüne gıda boyası karıstırıp deney yapıyolar ya sabır dedim elimden kaza çıkacaktı

Ee sonra
Sakince deney sonucunu mu izledin
Köpürmedi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…