kitabın adı "söyleme bilmesinler" değişik bi kitap kırmızı oda gibi, herkes haklı kendi çerçevesinden bakınca.Kitabın adı ne
Ya ben de ne zamandır düşünüyorum ama saçma mı olur diyorum
Yat ile tatil inşallah nasip olur
Seven biri için çok çok güzel
Almadan önce kiralayıp prova yapın
Ben de almanca öğrenmek istiyorum
Tamamen yerleşmesem de bir süre yurtdışında yaşamak istiyorum
Çok uç ama güzel param olursa arazimin birini hayvan barınak merkezi yapmak istiyorum
Böyle şeyler var aklımda
uyanamadım bugün resmen, kazıdım kendimi yataktan, 6.50'de kalkabildim ama işe de geç kaldım tabi, oğlum hiç hızlı hareket etmek istemiyor, her an babasına satabilirim.Günaydın kızlar
Çok uykucusunuz uyanın hadi
geçmiş olsun kuzum, bende güvenirim sensöre şansızlık olmuş ama canınız sağolsun, belki bu ufak durum seni büyük bi kazadan kurtaracak artık daha temkinli olursun üzülme.Sabah oğlumu durağa bırakmak için çıkarken geri geri duran araca carptım
Bu sene arabayla yaşamadığım kalmadı
Sabah sabah hüngür hüngür ağladım
Hastalık üstüne bi de bu
Not bıraktım çok bişey yok ama yine de çok üzgünüm
Eşim boşver bişey olmaz senden kıymetli mi diyor
Oğlum çok üzüldü ağlayınca
Bu sıralar neden böyleyim bilmiyorum
Geri giderken öten sensörler çalışmadı ama ne olursa olsun güvenmeyip kendim de dikkat etmeliydim
bizde birini sevindirmek gerekir derler (sadaka manasında)Ne yapmak lazım acaba ya
uyuma uyuma, 1-2 saatte neler oluyor, ben öyle tekrar uyursam başım ağrıyo bir de.Selam kızlar yeni düzene alışmaya çalışıyorum.
Yatsam uyurum mis gibi ama tüm günüm boşa geçmiş gibi olur.
Evet baş ağrısı oluyor sonra daha beter geçiyor.uyuma uyuma, 1-2 saatte neler oluyor, ben öyle tekrar uyursam başım ağrıyo bir de.
Evet yurtdışında yaşamak ama istediğinde döneceğin rahat bir yaşantın olması çok güzelkitabın adı "söyleme bilmesinler" değişik bi kitap kırmızı oda gibi, herkes haklı kendi çerçevesinden bakınca.
bu arada fikirlerini çok sevdim, gece düşündüm biliyo musun ölmeden önce yapılacaklarımı, aklıma yağmurlu bi havada paris sokaklarında kırmızı atkımla gezmek istediğim geldi.
dediğin gibi bi süre yurt dışında yaşamak isterim (döneceğini bilince güzel)
lisede almanca eğitim gördüm ama maruziyet olmadığı için unuttum, çok üzgünüm mesela bende, ara ara aklıma gelir, neler yapabilirim acaba diye düşünürüm, inşallah gerçekleştirebiliriz
uyanamadım bugün resmen, kazıdım kendimi yataktan, 6.50'de kalkabildim ama işe de geç kaldım tabi, oğlum hiç hızlı hareket etmek istemiyor, her an babasına satabilirim.
geçmiş olsun kuzum, bende güvenirim sensöre şansızlık olmuş ama canınız sağolsun, belki bu ufak durum seni büyük bi kazadan kurtaracak artık daha temkinli olursun üzülme.
bizde birini sevindirmek gerekir derler (sadaka manasında)
Bence de uyuma uyanınca insan bir garip oluyorEvet baş ağrısı oluyor sonra daha beter geçiyor.
Yok uyumiyim akşam erken uyumaya başladım birkaç güne alışırım. İnşallah
boşver takılmamaya çalış, oluyor böyle ufak tefek şeyler, bu da ufak bi kaza, modunu bu kadar düşürmesin.Evet yurtdışında yaşamak ama istediğinde döneceğin rahat bir yaşantın olması çok güzel
Almanca bende lisede gördüm sonra bir kaç kere çaba gösterdim ama yine olmadı
En azından az da olsa konuşup anlayabilmek istiyorum
Ben okuldan dolayı erken kalkıyorum yoksa ben de kazınarak kalkıyorum
İnşallah büyük kazadan beladan kurtarmıştır
Birilerini elimden geldiğince sevindiririm ama daha çok yapayım yetmiyor demek ki
ben çay demlemiş arkadaşlarım, mikan yüzümden canım fıstık istedi, fıstıkla çay içtim (menüye bakHastalık olarak şükür dünden çok çok iyiyim
İki gündür beslenemiyordum midemden
Şimdi biraz ballı yoğurt yiyeceğim iyi geliyor
Belki biraz da çay içerim
Siz yaptınız mı kahvaltı
Benim de en üst katı düzenleme fikrim var bakalım yapabilecek miyimBugün planım günlük işler
Salıya özel bir işim yok.
Dün hava çok soğuktu kışlıkları cikartasim geldi o dereceBugün hava güneşli ve bunaltıcı değil en sevdiğim
Ya hasta olacağım yada yeni düzen dengemi bozdu bilmiyorum.
Kuyumcuya gideceğim gr altın alacağım.
2 tane defter alacağım kızıma.
Şimdilik bu kadar
Benim de aklıma geldi ama sürekli zaten kedileri besliyo daha ne yapsın bu kadın Allâhııım kazalardan belalardan korukitabın adı "söyleme bilmesinler" değişik bi kitap kırmızı oda gibi, herkes haklı kendi çerçevesinden bakınca.
bu arada fikirlerini çok sevdim, gece düşündüm biliyo musun ölmeden önce yapılacaklarımı, aklıma yağmurlu bi havada paris sokaklarında kırmızı atkımla gezmek istediğim geldi.
dediğin gibi bi süre yurt dışında yaşamak isterim (döneceğini bilince güzel)
lisede almanca eğitim gördüm ama maruziyet olmadığı için unuttum, çok üzgünüm mesela bende, ara ara aklıma gelir, neler yapabilirim acaba diye düşünürüm, inşallah gerçekleştirebiliriz
uyanamadım bugün resmen, kazıdım kendimi yataktan, 6.50'de kalkabildim ama işe de geç kaldım tabi, oğlum hiç hızlı hareket etmek istemiyor, her an babasına satabilirim.
geçmiş olsun kuzum, bende güvenirim sensöre şansızlık olmuş ama canınız sağolsun, belki bu ufak durum seni büyük bi kazadan kurtaracak artık daha temkinli olursun üzülme.
bizde birini sevindirmek gerekir derler (sadaka manasında)
Ya ben de severim çayla kuruyemişben çay demlemiş arkadaşlarım, mikan yüzümden canım fıstık istedi, fıstıkla çay içtim (menüye bak)
sabah çocukları hazırlama rutinine alışana kadar kahvaltı yapmak/işe getirmek duracak şimdilik, öğle yemeğine erken giderim artık bu ara bende.
İnşallah hasta olmazsın canımBugün planım günlük işler
Salıya özel bir işim yok.
Dün hava çok soğuktu kışlıkları cikartasim geldi o dereceBugün hava güneşli ve bunaltıcı değil en sevdiğim
Ya hasta olacağım yada yeni düzen dengemi bozdu bilmiyorum.
Kuyumcuya gideceğim gr altın alacağım.
2 tane defter alacağım kızıma.
Şimdilik bu kadar
Onları besleyip de çıktım bideBenim de aklıma geldi ama sürekli zaten kedileri besliyo daha ne yapsın bu kadın Allâhııım kazalardan belalardan koru
Onları besleyip de çıktım bide
Üstelik yeni kedi gelmiş ben kapıyı açınca korktu dedim kaçma gel hepinize yetecek mama var
Demek ki beslemesem hayatta kalamayacağım ben
Yakında kocamın uyarısı bu olacak
Ee sonraSabahta mutfak camlarıni sildim perdesi yıkanıyo şimdi Kahvaltımızı hazırlıyorum
Bu arada dün temizlik yapıyorum mutfagı temizliyorum oğlumla eşim gelmiş sirkeyle karbonat bide üstüne gıda boyası karıstırıp deney yapıyolar ya sabır dedim elimden kaza çıkacaktı
Köpürmez olur mu aktı hepEe sonra
Sakince deney sonucunu mu izledin
Köpürmedi mi
Temizledilerse sıkıntı yok yaKöpürmez olur mu aktı heptemizlediler sağolsunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?