Ayenn o yüzden şey yapmadımTemizledilerse sıkıntı yok ya
Ben hiç yapmıyorum turşu annemden hazır getiriyorum hepAyenn o yüzden şey yapmadımTurşu yaptım bide dün cok yoruldum. Bu hafta yorulayım bitsin artık günlük işler kalır bol bol kitap okuruz
Ellerine sağlık bu aradaAyenn o yüzden şey yapmadımTurşu yaptım bide dün cok yoruldum. Bu hafta yorulayım bitsin artık günlük işler kalır bol bol kitap okuruz
Kitaplar verildi ama haftalik program henüz belli değilmiş.Benim de en üst katı düzenleme fikrim var bakalım yapabilecek miyim
Ne güzel birikim yapıyorsunben ne zaman yapabileceğim acaba
Okuldan defter şunu bunu alın denilmedi
Kitaplarınız verildi mi
Eline sağlıkİnşallah hasta olmazsın canımBen de hasta olacak gibiyim. Dün temiziliğe başladım mutfak dolapları kapıları sildim bir sürü bardak ayırdım ben kışlıklar çok az demiştim ya onlara baktım çoğunu giymiyodum biraz dursun karar veririm demiştim onları eledim. Eşimin kabanı benim kabanım vardı giymiyodum onları eledim dün dısarı zor götürdüm çok ağırdı çok mutlu oldum ama çok ferahladım
Ispanak yemeği yapacağım kaç gündür aklımdaYemek ne yapacaksınız kızlar
Dünden biraz pilav var yanına ne yapsam
Ya ben de oğluma alt almam lazımDün beğendiğim ürünleri sepete ekledim ortalama fiyata bakıyım dedim fiyatlar çok uçmuş. Çıktım sonra almadım
Dolabimdan giyinmek çok güzel
Hiç bi fikrim yokYemek ne yapacaksınız kızlar
Ben de LCW dan aldım alt orda bile pahalı ve hemen yırtılıyo zatenYa ben de oğluma alt almam lazım
3 parça ihtiyac olan (benim için de değil oğlum için )dünya para tutuyor ya
var lcw den ama onu sevemedi beli lastikli değil bağlamalı diyeBen de LCW dan aldım alt orda bile pahalı ve hemen yırtılıyo zaten
Ben olsam uyurdum, uyumak hiç bir zaman boşa zaman geçirmek demek değildirSelam kızlar yeni düzene alışmaya çalışıyorum.
Yatsam uyurum mis gibi ama tüm günüm boşa geçmiş gibi olur.
Yeni sezon diye mi acaba böyle.Ya ben de oğluma alt almam lazım
Afiyet olsunBen Allah kısmet ederse akşam memleketteyim,
Annem kâğıt kebabı yaptıracak ayıptır söylemesi yemek derdim yok
parasını ödedik ama gelmemiş daha çoğu, bu hafta tamamlanır herhalde bizimkilerinki.Benim de en üst katı düzenleme fikrim var bakalım yapabilecek miyim
Ne güzel birikim yapıyorsunben ne zaman yapabileceğim acaba
Okuldan defter şunu bunu alın denilmedi
Kitaplarınız verildi mi
kilo problemim varYa ben de severim çayla kuruyemiş
Afiyet olsun
Kilo problemi var mıwendy
Gerçi bu tempoya kilo mu olur bilemedim
taze fasülye/nohut/köfte patates/tavuk patates aklıma gelenler, havalar bi tık soğudu ya çorba türevlerine geçebiliriz artık.Yemek ne yapacaksınız kızlar
hm'ye baktın mı? dizlere yama şart, tertemiz pantolonlar dizden gidiyor hemen. bizim okulda kıyafetler, geçen 1er parça aldım bir sürü para, dün kızım giyindi hiç hoşuma gitmedi çuval gibi oldu çocuğua, gittim bi tane daha aldım bi küçük beden ve farklı modeli, diğerini de ileriki sene giysin napim. yine de okul kıyafeti can ya, oğlumla sabah ne giysek derdi hiç bitmiyor, kızlar kıyafetini giyip geçiyor mis gibi.Ya ben de oğluma alt almam lazım
Teşekkür ederimAfiyet olsun
Şuan kıskandım yemin ederimBen Allah kısmet ederse akşam memleketteyim,
Annem kâğıt kebabı yaptıracak ayıptır söylemesi yemek derdim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?