Ay o uykuya o kadar ihtiyacım var ki anlatamamBen uyumuşum ya valla
Koltukta yaşlılar gibi içim geçmiş
Bir uyandım oğlumun gelmesine 10 dakika var
Yemekler vardı ısıttım
Şimdi kahve içeceğim sonra mutfağı toplayacağım
Dua ediyorum sana inşallah uyuyabilirsinAy o uykuya o kadar ihtiyacım var ki anlatamam
Ben de kahve içtim
Birazdan yemek faslı
Sonra mümkünse saat 8 de uyumak istiyorum
EnfeksiyonTüh canım geçmiş olsun neyi var acaba toparlanır hemen inşallah
Sen neler aldın bakiyim
Teşekkür ederim canım ama benim için çok gerçekçi değil maalesef çocuklar varkenDua ediyorum sana inşallah uyuyabilirsin
Bana gönderTeşekkür ederim canım ama benim için çok gerçekçi değil maalesef çocuklar varkenbugün de inadına geç uyurlar
Uyurlar inşallahTeşekkür ederim canım ama benim için çok gerçekçi değil maalesef çocuklar varkenbugün de inadına geç uyurlar
Valla bazen insan dayanamıyor akıl verirken buluyor kendini, bende yapıyorum bazen sonra kızıyorum kendime milletin aklı yok mu diyeBana gönder
Ay benim arkadaşın da 3 çocuğu var kıza bazen şöyle yap böyle yap diyorum sonra da utanıyorum yaa
Genelde geçici diyorum kendini kötü hissetmesin diye çok normal fılan diyorum ama çok abur cuburla besleniyor çocuklar
Çok şeker alıyorlar
Orda akıl verırken buluyorum hep
Korkuyorum hasta olaxaklar diye
Çünkü kızı çok seviyorum çocuları da yiğenim gibi görüyorum
Çok yazdım neyse çocuklarla uyumamak çok normal yaa
Ama umut etmek güzeldir uyumayı umut et
Var var basket maçı var 12 dev adamınValla bazen insan dayanamıyor akıl verirken buluyor kendini, bende yapıyorum bazen sonra kızıyorum kendime milletin aklı yok mu diye
Umut ediyorum ya oğlanlar maç izler babalarıyla kız da benle erken uyursa tamamdır bu iş
Tek sorun bugün maç var mıydı
Süper tamamdır bu işVar var basket maçı var 12 dev adamın
Uyumasalar da babalarına sarsınlarUyurlar inşallah
Almadım henüz ama almayı planladım hemenSen neler aldın bakiyim
Ara mevsimler yok oldu bir anda hava çok soğuk oluyo trençkot ben de almayı düşündüm de bakayım ben de canım çektiAlmadım henüz ama almayı planladım hemenspor ayakkabı ve trençkot alcam hemen
Aa evet o da olur sen bayılmış numarası yapUyumasalar da babalarına sarsınlar
İçine sinen mi model bulmak çok zor trençte bulursan kaçırmamak lazımAra mevsimler yok oldu bir anda hava çok soğuk oluyo trençkot ben de almayı düşündüm de bakayım ben de canım çekti
Herkesin zevkine kimse karışamaz diyorum, ben bi kalıpta olmaktansa böyle kendi tarzını katanlara bayılıyorum, eminim sende çok güzelsindir. Yeni mi kapandın yoksa tarzını mı yeni buldun?Tarzımı bulmakta çok zorlandım herkese hoş gelmeyebilir annem özellikle beğenmiyo giyim şeklimi ama ben seviyorum
Teşekkür ederim mankenler çok tuhaf duruyor ürünü anlamak zor oluyorSende mankenden daha hoş durmuş ben çok beğendim
Çok beğendim güle güle kullan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?