evet 7
2 pencere 1 balkon kapısı var
2 tül 4 perde 1 stor
kiradaki malzemelerle eve uydurmaya çalıştık.
rustik şuan 4 odam ben sıkıldım. sadece tül taksam olmuyor arka tarafına stor monteliyosun ayrıca duvara.
sürekli o sopalarda toz oluyo.
jaluzide son kararım modern ve sade :)

Jaluzinin temizliği zor diyorlar. Benim hep 11 yıl önce aldığım tüller güneşlikler var . Değişecekler aslında ama mobilyalar da iyice eskiyince hepsi bür değişir artık.

aayyy anladıımmm, öyle bakınca evet benımde salonda fonlar ve tüllerle 6 oluyor
jaluzi fikrin için örnek bi görüntü var mı ?

Kullanmadan belli olmaz tabi inşallah yaptırırsın gönlüne göre canım. Ben fon falan kullanmıyorum. Güneşlik tül tamam.

benim oturma odasıda öyle güneşlik tül sadece mis ferah

fonlar ilk evlendiğimizde almıştım.
o zamanlar yeni modaydı güneşlik yerine fonları kapatıyoruz daha da boğucu oluyordu.
neyseki kullanmadığım odada :)

Aslında misafir gelince utanıyorum bazen bomboş ev, şöyle şıkır şıkır yapayım diyorum. Sonra temizlik yaparken üşenirim diyorum. Salonda sadece oturma grubu halı eski bi zigon var başka hiç bişey yok. Ben seviyorum bu halini aslında ama misafire uygun değil gibi geliyor.

Sen mutluysan gerisine takma.

Ayy ağzından bal damlıyor veririm inşallah bakalım hayırlısıyla doğum yapayım da :)
Eşin çok çok zayıf sen normalsin bende cnm...koca dediğin 80 kilo olur

Ayyy bir ara ben 50 kiloydum eşim 90 kiloydu öylede çok kötü oluyor kocaman adamın yanında küçücüksün düşünsene...neyse ki ben kilo aldım azcık oda zayıfladı

ne akla hizmet kaba almışım o kadar mobilyayı anlamıyorum.
Sen bide benimkini gör resmen tavana yapışık hoş ben yaptırdım sözde ama adam ölçüleri doğru yapmadı ikea dolabınım resmini çekip adama götürdüm dev gibi bili yaptı bana Ramazan ayıydı adam oruçtu sürekli bir şeyleri yanlış yaptı unuttu falan emnson tamam dedim aldım napimmm hiç cazgır olamıyorum

mobilyacılar malesef eski sistemde kaldılar.
çok nadir bu konuda bilgili olan. onlarda fiyat bakımından pahalı oluyor.
en iyisi hazırını bulmak ve almak.
şimdi benim baktıgım model içeriğini kendin tasarlayabiliyosun.
yada ikea gibi alternatif çözüm var :)

Çamaşır katlamak çoğumuza hatta bana işkence gibi gelmiştir.
konmari kitabı diyorki.
çamaşır katlamak terapi gibidir.
her eşyaya dokunur enerji hissedersiniz.
kıyafetteki her ayrıntıyı keşfeder böylece yıpranan yerleri görebilirsiniz. giyip giymeyeceğinize karar verirsiniz.

O an için sadece yaptığınız işe odaklanın ve keyif alın.

ben dün her zamanki gibi rutinlerimi yaptım.
bu kez bir an önce bitsede otursam diye düşünmeden.
salata yaparken bile keyif aldım. özen gösterdim.
kızımı yıkarken onunla birlikte eğlendim.
ve huzurla uyudum.

Eşimle şuan düşüncemiz ortak seneler sonra değiştirince kesinlikle ikea düşünüyoruz...aslında o zaman da ikea alacaktık eşim taktı onlar sunta dan yapıyor biz aynısını mdf yaptıralım diye sanki 30 sene kullanıcaz işte o zaman ev eşyaları konusunda bilgisiz olduğum için umursamadım benim için artık kullanım alanı önemli bol bol çekmece ve sürgülü sepet...askı kısmı ortada ve küçük bir alan olmalı asılacak şeyler benim giyim tarzıma göre çok az spor giyiniyorum çünkü eşimde spor giyiniyor...
Şimdiki dolabımda benim tarafımda ve eşimin tarafında kocaman askı yerleri var raf ve çekmece çok çok az bu yüzden istediğim düzen sağlanamıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…