Hiç öyle olamıyorum hep işgence bana çamaşır. Ayır yıka ser topla ütüle katla
Sabahtan beri çamaşır selesinin dibini görcem diye ha bire çamaşır yıkayıp asıyorum

Bi de onlar kuruyacak akşama ütülenip yerleşecek

ikeanın tv sehbası var kızımın yapmadığı deney kalmadı üstünde
eşim diyoki iyi dayandı mobilya

bence ürünleri güzel
bizler malesef ürün ağırsa kaliteli gözüyle bakıyoruz. 10 yıl garanti kapsamına giriyor gardıropları.

Hiç öyle olamıyorum hep işgence bana çamaşır. Ayır yıka ser topla ütüle katla
Sabahtan beri çamaşır selesinin dibini görcem diye ha bire çamaşır yıkayıp asıyorum

bugün ki ödevini unutma yaptığın işlerden mutluluk duy :)

şöyle düşün o çamaşır katlama işini istesen de istemesende yapıcaksın.
niye keyfini çıkartmıyosun ...

bugün ki ödevini unutma yaptığın işlerden mutluluk duy :)

şöyle düşün o çamaşır katlama işini istesen de istemesende yapıcaksın.
niye keyfini çıkartmıyosun ...
Tam da çamaşır olduğu gün bu ödev hiç iyi olmadı neyse çok şükür giyecek çamaşırımız var ki iş çıkıyor diye teselli edeyim kendimi

Dün Pazar’dan aldığım yeşillikleri yıkadım dolaba attım
Zeytinyağlı pırasa pişirdim
Evi süpürdüm
Yarına çamaşır ve ütü var ayrıca nevresim de değiştireceğim
Nevresimleri ben de pazara bırakıyorum ki eşim taksın :)

Dün Pazar’dan aldığım yeşillikleri yıkadım dolaba attım
Zeytinyağlı pırasa pişirdim
Evi süpürdüm
Yarına çamaşır ve ütü var ayrıca nevresim de değiştireceğim
Yeşillikleri yıkayınca kaç gün dayanıyor dolapta çabuk çürüyormuş sanırım

Ben de ilk hamileliğimde 13 kg almıştım. Az aldım diye gurur duyuyordum kendimle.. bu kadar az kilo alanı da ilk defa duydum, nasıl oldu peki ? :)

Ben de ilk hamileliğimde 13 kg almıştım. Az aldım diye gurur duyuyordum kendimle.. bu kadar az kilo alanı da ilk defa duydum, nasıl oldu peki ? :)
İlk aylarda çok kustum ve hiç birşey yiyemedim. Sonrasında yediklerime dikkat ettim ama doktor metabolizma ile ilgili olduğunu söyledi. İlk hamileliğimde de 5 kilo almıştım.

İlk aylarda çok kustum ve hiç birşey yiyemedim. Sonrasında yediklerime dikkat ettim ama doktor metabolizma ile ilgili olduğunu söyledi. İlk hamileliğimde de 5 kilo almıştım.

O ilk aylarda yaşadıkların zor olmuş
Ama sonu iyi olmuş.. tebrik ederim :)

Selam kızlar, kızım hastaydı yine gece kulağım ağrıyor diye ağladı durdu, uyumadı da uyanmadı da yavrum. Bu ara bi enfeksiyondur kurtulamadık gitti.

Sabah Evi topladım, kahvaltımızı yaptık, kitap okuduk kızımla, mutfağı yerleştirdim, Evi süpür, sil, wc’yi Hallet derken akşam oldu, eşim saolsun dışardan bişiler getirdi yemek işi halloldu iyi oldu :)

Sonra kızımla banyoya girdik, annem söylemişti iş sonrası banyoyu sona bırak orayı da yıkayıp çıkarsın diye, hem kızımı hem banyoyu yıkadım mis gibi olduk çıktık.

Sonra kirli çamaşırları ayırdım, iyice geç olmadan 1 parti yıkayım dedim malum sonra çamaşırlıkta yer kalmıyor.

Derken tozu da aldım, mutfağı bi tur daha toparlayıp oturdum, yazınca farkediyorum epey iş yapmışım :)

yarın da balkonumu yıkayım inşallahta çamaşırları dışarı asayım bari, havalar iyiyken keyfini çıkaralım.

Bu arada bizim tüm evde salon hariç zebra. O tüllerle hiç aramın olmadığını annemin evindeyken anlamıştım Allah’tan da eşimde hiiiç sevmiyor. Salonum da çift mekanizmalı perde, bana kalsa onu da zebra yapacaktım ama evimiz hem 3. Kat hemde çok hareketli bi yere bakıyor olunca çok ortada oluruz diye perdecimiz yapmadı :)

Yerlere kadar perde, yanlarda fon, altta güneşlik amaan anneme gidince boğuluyorum resmen.

Bu tlc de falan evler var bakıyorum yurt dışında perde bile yok sanki, halı da öyle çok önemli değil, valla ferah ferah ne güzel yaşıyorlar. Biz bayılıyoruz Saray gibi varaklı altınlı şatafatlı evlere.

Şu ara yeni taşınmış olmanın da ekmeğini yiyorum temizlik konusunda, tek derdim çekmecelerden elenecek olanlar. Bi ara şu giyinme odasına el atmam lazım ama korkuyorum elime geçen her şeyi vericem sanki diye :)

Bi de bi kutu kaldı, içinde garantiler yedek parçaların vs durduğu onu toparlamam lazım, bi de anneme gidecek eşyalar hala duruyo doğacak kızımın odasında, onları götürüp oraya da el atmam lazım.

Çokta boşta değilmişim aslında ama hafta içi sadece Evi toparlasam kar oluyo. Hafta sonu da ne yapacağımı şaşırıyorum işte. Keşke bol bol vaktimiz olsa.

Çok iş yapmışsın ben o kadar yapamadım
Verilecekleri boş odaya koydum ayıklayıp gidecekler

[/QUOTE]
Cekmeceler konusund dusuncelerinizi daha dun aksam dusunmustum. Kesinlikle cekmece cok olmali. Ust uste katlayinca alttaki bozuluyo surekli. Cok fazla ust uste koyunca kayip dusuyo. Dusmezse ustteki kocaman alan bosa kaliyor. Butun kiyafetleri goremiyoruz. Dolabin derinligini de kullanamiyoruz. One kiyafet koysak arkadakilere ulasmak dert. Ama cekmece oyle mi? Mis gibi. Konmari metoduyla katlayinca hersey gozumuzun onunde.

Çok iş yapmışsın ben o kadar yapamadım
Verilecekleri boş odaya koydum ayıklayıp gidecekler

Yapmazsam tüm hafta Evi toparlayamıyorum, bi de dedim ya yeni taşındım ev temiz zaten, temiz Evi temizlemekte bişi yok :)

Neler verilecek diye tek tek bakmış dolapları yerleştirmişsin, seninki de azımsanmayacak bir iş olmuş eline sağlık.

Ama cidden çok az kıyafetin var şu anda, çalışıyosun da, nasıl hallediyosun ne bilim iş dışı arkadaşlarla buluşma vs olaylarında falan?

Perde oldum olası sevemedim şimdi ki evimizde de hiç perde yok. Yurtdışındayım. Burda gerçekten perde kullanan çok az.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…