Güle güle kullanKızımı almaya aşağıya indim kargocu gelmiş
Kalan pideleri kedilere verdim geldim.
Hedefime ulaştım öğlene kadar
Sizler neler yapıyorsunuz
Soğuk geceleri canımBurda yavru kedileri besleyen bir kız var bütün mahallenin kedilerini besliyo ya her seferinde mama kapları dolu oluyo ben de dolu olduğu için veremiyorum mamaları aldım ona vercem o veriyo destek olayımyavrulardan ikisi kayıp yoklar iki tane kalmış
Sanada kolay gelsinDün hastayken lazer felan yapamadım onları yaparım spor yaparım saçlarıma yağ yaparım market alışverilişini yerleştirip yemek yaparım
Yani yazarken yoruldum
Sağol canim kızıma aldım çantasına odasına koyuyor kısa sürede bitiyorGüle güle kullan
Ama bir gün içinde kayboldular canım yuvaları vardı. Çok araba geçiyo arabaların altlarına giriyolardıSoğuk geceleri canım
Muhtemelen hasta olmuşlardır
Kıyamam yaa inşallah başlarına bişey gelmemiştirAma bir gün içinde kayboldular canım yuvaları vardı. Çok araba geçiyo arabaların altlarına giriyolardı
Bahsettiğim kız günde kaç kez çıkıyo arabaların altından felan alıyo o kadar tatlı bir kız ki daha 12 13 yaşlarında
Evet çok tatlı bir çocuk maşallahKıyamam yaa inşallah başlarına bişey gelmemiştir
O kız da daha minicikmiş bu kadar sorumluluk sahibi ise bu yaşta erken yaşta yaşlanır
Ne güzel yetiştirmiş annesi
Geleceğin sarah’ı işteKıyamam yaa inşallah başlarına bişey gelmemiştir
O kız da daha minicikmiş bu kadar sorumluluk sahibi ise bu yaşta erken yaşta yaşlanır
Ne güzel yetiştirmiş annesi
OlmasınGeleceğin sarah’ı işte
yaaaOlmasınben çok yoruldum
Bugün de bahçemde baktığım vete götürdüğüm yavrum vefat etti
Vete giderken çekmiştimumarım benden razıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?