evet kuş gibi oldum. kayınvalide istemediğim halde vermişti onları gereksiz kalabalık. neyse 7 yılın sonunda eşim ikna oldu kayınvalideye geri gitti :))En çok bu yorgan battaniye tarzı eşyalar gidince ferahlıyor ev değil mi?
Ben de doğumdan 20 gün önce göndericem halıları inşallah.
Bizde de var ondan sürekli evi dağıtıyor. Bi de 9 ve 10 yaşındakiler varevet kuş gibi oldum. kayınvalide istemediğim halde vermişti onları gereksiz kalabalık. neyse 7 yılın sonunda eşim ikna oldu kayınvalideye geri gitti :))
14 aralıkta izne çıkacağım izinden önce evin büyük temizliği bitsin istiyorum. 2 yaşında bir canavar var bizim evde :)
Bizde de var ondan sürekli evi dağıtıyor. Bi de 9 ve 10 yaşındakiler var
Selamm.
Evi süpurüp toz alarak dolanıyorum evde.
c.mak. calistirdim simdi.
Deri 3lü sehpalardan vardi alcak ise yaramiyordu hediye vermislerdi uniteyle.
Derileri soyuldi falan cikardim evden.
sadece 3lü zigonum var kullandigim.
bos kavanozlari ayirdim kilere yazin domates yaparken isime yariyor.
Bakliyat dolabini duzenledim.
eksilenleri doldurdum.
Dolaplarin dis yuzlerini sildim.
Ciceklerimi iceri aldim balkondan.
Evde de pek bi yer yok ciceklik.
Mutfakda camin onunde duruyorlar.
Sukulent alicam bir kac tane onlari nereye koyacagim bilemedim.
Ama epeydir istiyordum.
Yer bulucam artik.
cama cok yakin degil ölmesinler diyorum.ünitenin raflarına koyabilirsin kanki
Arkadaşlar verimli rutin konusuna da yazdım buraya da yazayım. Minimalleşemediğim en önemli konu telefon elimden düşmüyor, 2 yaşında oğlum var ama yine sen kendimi frenleyemiyorum bağımlı gibiyim sinir oluyorum kendime
Bundan bende muzdaribim.Arkadaşlar verimli rutin konusuna da yazdım buraya da yazayım. Minimalleşemediğim en önemli konu telefon elimden düşmüyor, 2 yaşında oğlum var ama yine sen kendimi frenleyemiyorum bağımlı gibiyim sinir oluyorum kendime
Aslında ben hep burayı okuyorum bazen İnstagram WhatsApp Pinterest daha ne olsunben evde telefona pek bakmıyorum. sadece 5-10 dk gezip çıkıyorum.
sosyal medyada çok dolaşıyorsan inanki yazık o kadar saatlerin başkalarının hayatlarına bakmakla geçiyor.
düşünsene oğlun 2 yaşına bir daha gelmiyecek.
Ne kaldı geriye:) pinterestte ben de kayboluyordum sildim kurtuldum. Whatsapp bildirimlerini sessize aldım. İG zaten çok aşırı kullanmıyorum. Burayı da kısıtladım baya çok şükür. Yıllarım geçti kadınlar kulübünde resmenAslında ben hep burayı okuyorum bazen İnstagram WhatsApp Pinterest daha ne olsun
4 çekmeceden 1 tamamen boşaldı. birinde tülbentler var (ben acığım), birinde hazır pecete takımlarıyatak odası şifonyerimin;
1.çekmecede takı kutum, toka sepetim, gözlüklerim
2.çekmecede şarj aletleri, kulaklık, fotoğraf makinesi, saç kurutma makinesi, küçük bir radyo
3. çekmecede havlular, seccade ve tülbentler var
Ay ben bi de buraya yeni üye oldum uzun zamandır erteliyordum iyice kendimi kaybederim diye ama sohbetiniz çok güzeldi dayanamadım :) zinciri kırma takvimi yapıp kendimi kontrol etmeye çalışıcam 2. Bebem yola çıkmış kendimi toplamam lazımNe kaldı geriye:) pinterestte ben de kayboluyordum sildim kurtuldum. Whatsapp bildirimlerini sessize aldım. İG zaten çok aşırı kullanmıyorum. Burayı da kısıtladım baya çok şükür. Yıllarım geçti kadınlar kulübünde resmen
4 çekmeceden 1 tamamen boşaldı. birinde tülbentler var (ben acığım), birinde hazır pecete takımları
biri ıvır zıvır sarj aletleri , kulaklıklar cok dagnık duruyor.
Sıfonyerı ustu one gelıyor ojeler tokalar orada ama oraları hala cok dagınık. Sadece gıysı ısıne el attım
Devamı gelecek
Şu anki odak noktam telefon meselesi bakalım halledebilecek miyimbende bir dönem telefona çok bakardım.
sonra şartlandırdım kendimi
misal ev işi yemek bitmeden tel televizyon bakılmayacak.
sonrasında yemek ye kızla oyna derken saat 20:00 olmuş
çay içerken dolaşıyorum bazen gece uyumadan önce o kadar ...
hayatınızı yönlendirmek sizin elinizde
alın elinize kağıt kalem yazın artı ve eksilerinizi
sonra bakın tabloya durum sizi mutlu ediyormu.
benimde eksilerim var.
şuan üzerinde pek duramıyorum :)
Ay ben bi de buraya yeni üye oldum uzun zamandır erteliyordum iyice kendimi kaybederim diye ama sohbetiniz çok güzeldi dayanamadım :) zinciri kırma takvimi yapıp kendimi kontrol etmeye çalışıcam 2. Bebem yola çıkmış kendimi toplamam lazım
Amin teşekkürler darısı sanaAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)
Şu anki odak noktam telefon meselesi bakalım halledebilecek miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?