Dün bütün günü boş geçirdim bu güne bir sürü iş kaldı
Çocukların nevresimi yıkanacak. Renkliler yıkanacak. Hava kapalı gibi açarsa balkonu yıkarım balkona sererim açmazsa yıkamam. Etraf toplanıp süpürge açılacak. Katlanacak çamaşırlar var 1 sele kadar. Yemek de yapılacak
Maşallah orayı da mı sen yapıyorsun. Ben eşimin iş yerinin yolunu bile bilmem :))Dün eşimin iş yerine gittim
1 saatte düzenledim odasını ama eve gelince pilim bitti
bugün çok işim var
Maşallah orayı da mı sen yapıyorsun. Ben eşimin iş yerinin yolunu bile bilmem :))
yok ilk defa yaptım eşyaları düzensiz koymuş onları değiştirdim :)
Obsesife bağlamayalım inşallah sonra ya
Obsesife bağlamayalım inşallah sonra ya
TLC de var ya temizlik bağımlıları
bayılıyorum onlara
tuttum bu sözüMisafirin kaldırma kuvveti.
O anki enerji hep olsa evim hiç kirlenmez
Ben 70 kilo ile hamile kaldım. 74 kilo ile doğuma girdim. Kızım 3.300 gr doğdu. Şu an 65 kiloyum.
Hedefim 58-60 aralığına inmek ve orada kalmak, inşallah başarabilirim.
Benim her iki hamileliğimde de tatlı şeyler yiyince mide bulantısı oldu. Bu nedenle şekerden uzak durdum. Az kilo almamı sanırım bu durum sağladı.
Ayy aynı pembiş terliklerden benim yavruşumun da varKızımın dolabının öncesi hali ....
Eki Görüntüle 2199404 Eki Görüntüle 2199405 Eki Görüntüle 2199407 Eki Görüntüle 2199406
Sonrası....
Eki Görüntüle 2199408 Eki Görüntüle 2199409 Eki Görüntüle 2199410 Eki Görüntüle 2199411
Merhaba,
Akşamları oluşturduğumuz düzen evin epey derli toplu olmasını sağladı. Detaylarını paylaşmak istiyorum.
Akşam 19:00'da eşim geliyor ve yemek yiyoruz. 19:30-20:00 arası 'da 5 yaşındaki kızım için çizgi film seyretme zamanı. O aralıkta eşim ve ben mutfağı topluyor ve sohbet ediyoruz. 20:00-20:30 arası kızım oyun oynuyor, bazen biz de katılıyoruz bazen kendi oynuyor.
20:30'da ev toplama zamanı. Evin her odasını kızım ile dolaşıyoruz ve dağıttığı eşyaları yerine kaldırıyoruz. Saat 16:30'da okuldan alıp eve getirdiğim için 4 saatlik süreçte evin altını üstüne getirmiş oluyor. Sonrasında kitap okuma ve uykuya geçiş ile ilgileniyoruz. Kızımı bir gün eşim yatırıyor, bir gün ben yatırıyorum.
Sabah eşim ve kızım evden çıktıktan sonra, sadece yatakları toplamak kalıyor.
offf dün kontrolüm vardı bebek 1010 gr ben 11 kg almışım dur demem gerekiyor. benim beynim şişman önce onu durdurmalıyım ama bu ara onu durduracak gücüm yok.
seneye ekim gibi kardeşimin düğünü olacak bebek 9-10 aylık olacak. şimdi kilo almazssan 9 ayda fit olursun diyorum ama yine gaza gelemiyorum
Çok etkili ama. Bak gelen giden yok sabahtan beri başlayamadım daha. Ama biri arasa 10 dk sonra sendeyim dese ev 10 dk da bal dök yala olurtuttum bu sözü
misafirin kaldırma kuvveti :)))
Merhaba ben de aranıza katılabilir miyim? Tüm sayfaları okudum ve sayenizde baya yol katettim, tabi daha yol uzun, bu sayfaları keşfetmeseymişim evim çöp ev olma yolunda ilerliyormuş:) teşekkür ederim fikir veren herkese
Çok etkili ama. Bak gelen giden yok sabahtan beri başlayamadım daha. Ama biri arasa 10 dk sonra sendeyim dese ev 10 dk da bal dök yala olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?