Bize mi geliyorSeniyorgun anneanne havale ediyorum :)
Ayy aynı pembiş terliklerden benim yavruşumun da var
Çok güzel olmuş dolap düzeni
ben hamileyken bol bol meyve yedim
kaşar peyniri meyveli sütler.
sonra akşam genelde sebze ağırlıklı yemekler yedim.
bol su içtim.
6 kg almıştım kızım 3.500 kg doğdu.
hazır gıda midemi bulandırıyodu. bisküvi gibi
sadece çubuk yerdim.
yeme alışkanlıklarını değiştir toparlarsın
oğlumda 93 kg ile doğuma gittim sonrasında 66 kg düştüm. kafama koyarsam yapıyorum ama bu ara motive olamadımmotive edecek birşeyler arıyorum. önerilere açığım :)
Abooo sende mi varsınTabi yoldayız köşeyi döndük
En çok bu yorgan battaniye tarzı eşyalar gidince ferahlıyor ev değil mi?bu hafta sonu evime gittim. koridorda gömme dolap var eşimle orayı temizledik.
yüklük bölümünden
1uyku seti
1 yatak örtüsü
3 battaniye gitti
misafir için 1 uyku seti, 1 battaniye, 2 yastık kaldı
vestiyer bölümünden
3 bot
2 ayakkabı gitti
hamile olduğum için montlarda eleme yapmadım. şu an hiçbirisini giyemiyorum
son olarak depo kaldı bu hafta sonu da oraya el atacağız.
sonra halılar yıkamaya gidecek eve temzilik için kadın gelecek doğum öncesi evi düzene koymalıyım.
hafta sonları yapabildiğim için doğum iznime ancak yetişir.
izin zamanı da çocukların dolabı ve odası elden geçecek. bebiş cicileri yıkanıp ütülenip kendisine yer bulacak :)
Selam iyidi ya yol bizi yordu ya 8 saat yol gidiş gelişyorgun anneanne hoşgeldin nasıl geçti tanışma.
Eline koluna sağlık bizde sobalı ev yakardık eskileri şimdi doğalgaz olunca atıyoruzSelam kızlar
Haftasonu annemlerin yazlık eve gittik. Orda anneme kıyafet elemesi yaptırdım. Burda giyilen giyilmeyen bağda bahçede giyilir diye götürülmüştü. Bir sürü şey sobada yaktık. 1 çuval da tıka basa doldurduk onları da ara ara gittiğimizde yakarız dedik :)
Haliyle haftasonu evde olmadığımdan temizlik düzen işleri bugüne kaldı. Bir sürü de ütü yaptım. Hallettim içim rahat
Geçenlerde de işyerindeki dolapları düzenledik 2 büyük çöp torbası ve 1 koli atılacak doldurduk. Eski ajandalar, iş görmeyen ofis ekipmanları, boş kutular, kablolar, resmi olmayan evraklar vs. dolaplar resmen çöpe dönmüş. Kendi çekmecelerim düzenli de ortak alana müdahale etmiyorduk neyse ki oralara da el attık arkadaşla
Bende izliyorumTLC de var ya temizlik bağımlıları
bayılıyorum onlara
GeleyimBize mi geliyor
Abooo sende mi varsın
Hemen bi sele aldım elime yerde ne var ne yok tıkıştırıyorum
aman boşver dağınıklığı çay koysan yeter yahu.
Evet ya ödev bahanesiyle bişeyler yapıyordum en azından çok iyi oluyordu.sen ödev vermedikceAnka iş yapmıyor bir el at :)
4lü zigonum var sadece. Hadi bi de TV sehpasını da sileyimKizlar markete gidildi gelindi ondan çıktım ben ödev vereyim o zaman evde kaç tane sehpa varsa silmek olsun
aynen bizimki de büyük geliyor 25 numara :)henüz dağılmadı dolabı çok huzurluyum :)
o pembe terlikler büyük geliyor seneye giyer artık
mavileri var bunların geçen üstündeki arma düşmüş ama nasıl üzülmüş
babam yapıştırmış sonra pek kıymetli terlikleri
ayakkabı giydiremiyoruz :)
evet orada doğalgaz yok kışın pek gidilmiyor zaten. yanınca da işe yaradığını hissediyor insan en azından ısınıyorsun :)Eline koluna sağlık bizde sobalı ev yakardık eskileri şimdi doğalgaz olunca atıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?