- 25 Şubat 2015
- 1.812
- 2.351
- 333
Coffe baya enerjik gördüm seni.
sorma valla kutsal ineğimi kestim
bu ctesi misafirim var yorucu olacak, o nedenle haftaiçi de akşamları temizlik işine girişeceğim,
ama şu sadeleşme olayında ne kadar adım atarsam o denli rahatlıyorum, çünkü temizlik bile kolaylaşıyor,
başarabilme ihtimalinin vardiği cesaretle devam etmeliyim
Günaydınlaaar, ne güzel işler yapılmış, tebrik ederimCoffeCoffe
Selam kızlar nasılsınız.
Ben de hamilelikte kullandığım eşofman, pantolon, tunik vs hepsini ayırdım. Arkadaşıma vereceğim. Çocukların kıyafetlerine el atmam lazım bi ara benim de o gözümde büyüyor.
Bu arada bebek bana çok iyi geldi. Üzerimdeki depresif halden kurtuldum. İşlerimi ertelemiyorum. Kafam rahat olduğu için çocuklarla daha verimli vakit geçiriyorum. Eskiden yapmadığım için kafamda büyüttüğüm işler yüzünden sürekli yorgun halsiz ve huysuz biriydim. Şimdi rahatladım artık daha mutluyum.
Ben emzirirken alıyorum hep kiloyu. Ama bu sefer diyetisyenle geçireceğim emzirme dönemini. Ocakta başlayacağım inşallah.tabi kilo almamıştın zaten, hoop eski kıyafetlere girebildin verirsin hemencecik, ben muhtemelen 40'm çıkana (inşallah amin) kadar hamile kıyafetlerine devam ederim, malum sezaryen sonrası insan korkuyor dar bişi giymeye.
büyük oğlum okula gidiyor. Küçük 26 aylık daha. :)ay ne güzell, isimsiz kahraman ne güzel geldi bak, mis gibi kokla bi. evde gündüz bi kızınla kalıyosunuz sanırım dimi? oğlanlar okuldadır?
Bu arada bebek bana çok iyi geldi. Üzerimdeki depresif halden kurtuldum. İşlerimi ertelemiyorum. Kafam rahat olduğu için çocuklarla daha verimli vakit geçiriyorum. Eskiden yapmadığım için kafamda büyüttüğüm işler yüzünden sürekli yorgun halsiz ve huysuz biriydim. Şimdi rahatladım artık daha mutluyum.
Ben emzirirken alıyorum hep kiloyu. Ama bu sefer diyetisyenle geçireceğim emzirme dönemini. Ocakta başlayacağım inşallah.
Sen kaç kilo aldın şimdiye kadar.
büyük oğlum okula gidiyor. Küçük 26 aylık daha. :)
Kızım 9 yaşında büyük oğlum 10.10 kilo aldım bile daha 2 ay var üstelikay bi sağlıkla doğurayım da emzirme dönemi bende de zor geçiyor, sen destek olursun :) hareketsiz kalmamaya çalışacağım bakalım.
aa öyle mi, oğlanlar büyük sanıyordum ben, kızın da o kadar değil miydi ya?
Kızım 9 yaşında büyük oğlum 10.
Olurum canım elimden geldiğince ne demektakımı aç diye baskılar var zaten olmadı takım açar orda zayıflarız.
Takım acarsaniz beni eklemeyi unutmayın. Ben 16 kg aldım daha 1.5 ayıp var. Ben emzirirken dikkat edersem hemen veriyorum kilolari. Kardeşimin düğünü olacak 2019 da tam tarih belli değil ama benim bu kilolardan acilen kurtulmam lazimKızım 9 yaşında büyük oğlum 10.
Olurum canım elimden geldiğince ne demektakımı aç diye baskılar var zaten olmadı takım açar orda zayıflarız.
Takım acarsaniz beni eklemeyi unutmayın. Ben 16 kg aldım daha 1.5 ayıp var. Ben emzirirken dikkat edersem hemen veriyorum kilolari. Kardeşimin düğünü olacak 2019 da tam tarih belli değil ama benim bu kilolardan acilen kurtulmam lazim
Günaydın hanımlar, kızım yine hasta ananesi geldi bize bugün birlikteler bakalım. ateşi bi geçmedi yavrumun yaa, ortalıkta bi enfeksiyon durumu da yok. idrar yolu falan mı oldu acaba?
Günaydın hanımlar, kızım yine hasta ananesi geldi bize bugün birlikteler bakalım. ateşi bi geçmedi yavrumun yaa, ortalıkta bi enfeksiyon durumu da yok. idrar yolu falan mı oldu acaba?
Geçmiş olsun canım. İnşallah ciddi bi durum yoktur.Günaydın hanımlar, kızım yine hasta ananesi geldi bize bugün birlikteler bakalım. ateşi bi geçmedi yavrumun yaa, ortalıkta bi enfeksiyon durumu da yok. idrar yolu falan mı oldu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?