- 25 Şubat 2015
- 1.812
- 2.351
- 333
Kızım ateşliydi dün izin aldım bende, bugün ev bana ben eve bakıyorum hiç halim yok valla. Neyse ki kuzum toparlandı.
Ev aslında toplu ama bi makine bi WC banyo yapayım bari.
geçmiş olsun,
akan suların durduğu an hastalık hali, takmayın, kuzunuzla ilgilenin,
zaten cocuklar hastayken yeterınce extra yorucu gecıyor zaman
Teşekkür ederim, çenesi hiç durmuyor, iyileşti sanırım :)
Teşekkür ederim, çenesi hiç durmuyor, iyileşti sanırım :)
Selamm söyle ortadan giriş yapayım.
Baya sadelestim ben oldum yani.
bu kış hic kiyafet almadim almayacagımda.
3-4 kazagim var 3 parka 1 kasem 2 de sisme montum var. eskisinler bakalim.
giymedigim kullanmadigim urunleri dolap uygulamasina koydum.
satilirsa 3-5 kurus oglumun kumbarasina aticaz parayi.
Bakalim.
Bugun ev supurdum toz aldim makineler calisiyor yemek yapicam işik hiziyla.
yine hımhızlı gececek bir haftasonu..
kanka bu kış pas geç beni :)kanki sen alışveriş yapardın :)
Geçmiş olsun canım kuzucugaKızım ateşliydi dün izin aldım bende, bugün ev bana ben eve bakıyorum hiç halim yok valla. Neyse ki kuzum toparlandı.
Geçmiş olsun canım.Kızım ateşliydi dün izin aldım bende, bugün ev bana ben eve bakıyorum hiç halim yok valla. Neyse ki kuzum toparlandı.
Geçmiş olsun canım.
Yok canım çok şükür. İsim var da anlaşamıyoruz bir türlü bakalım :)Teşekkür ederim canım, sizde işler nasıl gidiyor? Miniğin bi sakıntısı yok dimi? Neredeyse 2 haftalık olacak, ismi hala bulamadınız mı?
Bebeğimiz yine erkek olursa şimdiden isim için şimdiden tartışmaya başladık eşimleYok canım çok şükür. İsim var da anlaşamıyoruz bir türlü bakalım :)
Bence de çok anlam yüklememek gerek. Sıkılsam yada rahatsız olsam değiştirirdim ne olacakki.
Ben de alyansını kaybedenlerdenim. Eşiminki duruyor ve ben kendime 1.5 senedir alyans alacağım, alamıyorum bi türlüAltın bu ara düstü ama olur da fiyat sorarsanız yazabilir misiniz kaça yapıyorlar alyansı?
İsimlere bayıldım yalnızSağlıkla büyüsünler.
simdi gordum mesajlarinizi kusura bakmayin. her ne kadar anlam yuklememeli diye dusunsemde bir yanim yapma deyip duruyo. henuz cesaret edemedim kuyumcuya gitmeye bakalim bir gun o derecede bir minimalist olursam buraya hemen yazicam
günaydın güzellerrr
bizim genel müdürümüzün ''kutsal ineğinizi kesin'' diye bir deyimi var :) yani der ki yapamadıgınız, şeyi yapınnnn!!!
ben dün rafları oyuncaklarla kaplı olan oyuncak odasına nefesimi tutup dalış yaptım
bütün rafları boşalttım, atılacak oyuncaklar, yegenlerıme vereceklerim, atmaya kıyamadıklarım diye 3 ayrı gurup oluştu, hepsi yerine ve ihtiyacı olan yavrulara gitti
devamında enerjimi alamayıp kilere giriştim, bütün herşeyi indirip sadece '' lazım '' olanlar dışında herşeyi çıkarttım,
bu iki alan evde beni enn fazla yoran yerlerdi,
artık devamında cocukların odasında elemelere başlayacağım,
haa bu aradaa bi maşallahınızı alırım, çünkü son olarak ta mutfak dolaplarını komple sildim
çok verimli bir haftasonu oldu çünkü bu 2 alan hep gözümde büyüyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?