Günaydın hanımlar, kızım yine hasta ananesi geldi bize bugün birlikteler bakalım. ateşi bi geçmedi yavrumun yaa, ortalıkta bi enfeksiyon durumu da yok. idrar yolu falan mı oldu acaba?
Çok geçmiş olsun canım öncelikleGünaydın arkadaşlar ben de çok kötü hastayım 2 gün rapor aldım evdeyim ve oğluma da bulaştı onunda burnu akıyor ve hapşırıyor, bu durum bulantılarımı daha da arttırdı, doktor da ateş yoksa ilaç yazmam dedi nasıl geçecek bilmiyorum, bu arada bebeğimizin cinsiyetini öğrendik bir oğlumuz daha oluyortüm hastalara acil şifalar diliyorum, Anka senden olumlu şeyler duymak insanı umutlandırıyor :)
geçmiş olsun kuzuya,
idrar yolu enfeksiyonunun tanısı biraz daha zor konuluyor, umarım değildir,
test yaptırın bence hemen, inşallah toparlar yavru
Geçmiş olsun canım. İnşallah ciddi bi durum yoktur.
Geçmiş olsun
Tahlil yaptırmak da fayda var ateş olması illa ki enfeksiyon olmasındandır
Teşekkür ederim :) büyüdükçe daha da kolaylaşacaktır, baban herkes öyle diyor inşallah öyle olurÇok geçmiş olsun canım öncelikleve Hayırlı olsun oğlun olacakmış. Sağ salim kucağına almayı nasip etsin rabbim. Çok şükür canım şimdilik iyi gidiyoruz inşallah böyle devam ederiz
Teşekkür ederim :) büyüdükçe daha da kolaylaşacaktır, baban herkes öyle diyor inşallah öyle olur
Çok teşekkür ederim :) aynen açıkçası kız olur diye düşünüyordum ama artık masraf çok olmaz bi de oğluma daha iyi oyun arkadaşı olur diyorumGeçmiş olsun canım, oğluna da sana da, bulantıyla üst üste gelmesi de pek fena olmuş.
2. oğlun için de gözün aydın, bizim bebişler abisinin/ablasının kıyafetlerini giyip masraf yaptırmayacaklar bize ne güzelsağlıkla gelsinler inşallah.
Çok teşekkür ederim :) aynen açıkçası kız olur diye düşünüyordum ama artık masraf çok olmaz bi de oğluma daha iyi oyun arkadaşı olur diyorumsağlıkla gelsinler inşallah
wendy bu arada size de çok geçmiş olsun
Ajandam geldi
önemli notlarımı kayıt ettim.
ayrıca ev için mıknatıslı notluk aldım.
Ikisini de kullanmıyorum, deterjan gözünü de temizlemiyorum hiç,kızlar size sorum olucak.
çamaşır mak için kireç önleyici yada temizleyici kullanıyormusunuz
etkisi varmı ?
Arada sirkeyle çalıştırıyorum ben ama reklamlardaki marc ı alıp bi denemek istiyorum bakalım.kızlar size sorum olucak.
etkisi varmı ?
Ben de geçenlerde kazan temizleme programını çalıştırdım. Ekstra bir şey kullanmıyorum.kızlar size sorum olucak.
etkisi varmı ?
kızlar size sorum olucak.
etkisi varmı ?
Günaydın canım
Ben önceden calgon kullanıyordum
Fiyatı yüksek diye bu ay mintax aldım
Daha önce çamaşır makinam bozulmuştu servise gelen adam kireç önleyici kullanın demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?