Günaydın hanımlar, kızım yine hasta ananesi geldi bize bugün birlikteler bakalım. ateşi bi geçmedi yavrumun yaa, ortalıkta bi enfeksiyon durumu da yok. idrar yolu falan mı oldu acaba?

Geçmiş olsun
Tahlil yaptırmak da fayda var ateş olması illa ki enfeksiyon olmasındandır

Dün evdeydim
Oğlumun haftasonundan beri burun akıntısı ve öksürüğü vardı
Yanacak 2 gün iznim de vardı bari alayım da evde dinlensin dedim
ÇAmaşır attım kuruttum kaldırdım
Yemek yaptım
Süpürge açtım toz aldım
Evde olmak ne güzel ya daha düzenli ve huzurlu oluyorsun

Günaydın arkadaşlar ben de çok kötü hastayım 2 gün rapor aldım evdeyim ve oğluma da bulaştı onunda burnu akıyor ve hapşırıyor, bu durum bulantılarımı daha da arttırdı, doktor da ateş yoksa ilaç yazmam dedi nasıl geçecek bilmiyorum, bu arada bebeğimizin cinsiyetini öğrendik bir oğlumuz daha oluyor tüm hastalara acil şifalar diliyorum, Anka senden olumlu şeyler duymak insanı umutlandırıyor :)

Çok geçmiş olsun canım öncelikle ve Hayırlı olsun oğlun olacakmış. Sağ salim kucağına almayı nasip etsin rabbim. Çok şükür canım şimdilik iyi gidiyoruz inşallah böyle devam ederiz

geçmiş olsun kuzuya,
idrar yolu enfeksiyonunun tanısı biraz daha zor konuluyor, umarım değildir,
test yaptırın bence hemen, inşallah toparlar yavru

Geçmiş olsun canım. İnşallah ciddi bi durum yoktur.

Geçmiş olsun
Tahlil yaptırmak da fayda var ateş olması illa ki enfeksiyon olmasındandır

Teşekkür ederiz hanımlar, kızım biraz doktor fobili bi çocuk, öyle küçükken çok bi hastalık falan geçirmedi ama nedense ne ilaç içirebiliyorum ne de doktor kontrolü yapılabiliyor. Halimiz hastalık durumunda pek bi fena oluyoruz anlayacağınız. Şimdi de ishal olmuş acaba viral bişi mi var diye şüphe etmeye başladım.

Çok geçmiş olsun canım öncelikle ve Hayırlı olsun oğlun olacakmış. Sağ salim kucağına almayı nasip etsin rabbim. Çok şükür canım şimdilik iyi gidiyoruz inşallah böyle devam ederiz
Teşekkür ederim :) büyüdükçe daha da kolaylaşacaktır, baban herkes öyle diyor inşallah öyle olur

Teşekkür ederim :) büyüdükçe daha da kolaylaşacaktır, baban herkes öyle diyor inşallah öyle olur

Geçmiş olsun canım, oğluna da sana da, bulantıyla üst üste gelmesi de pek fena olmuş.

2. oğlun için de gözün aydın, bizim bebişler abisinin/ablasının kıyafetlerini giyip masraf yaptırmayacaklar bize ne güzel sağlıkla gelsinler inşallah.

Çok teşekkür ederim :) aynen açıkçası kız olur diye düşünüyordum ama artık masraf çok olmaz bi de oğluma daha iyi oyun arkadaşı olur diyorum sağlıkla gelsinler inşallah

Çok teşekkür ederim :) aynen açıkçası kız olur diye düşünüyordum ama artık masraf çok olmaz bi de oğluma daha iyi oyun arkadaşı olur diyorum sağlıkla gelsinler inşallah

sağlıkla gelsinler ne diyelim seçim şansı maalesef ki yok benim de Allah kızımın gönlüne göre verdi

wendy bu arada size de çok geçmiş olsun

çok teşekkür ederim.

Ajandam geldi
önemli notlarımı kayıt ettim.
ayrıca ev için mıknatıslı notluk aldım.

gözün aydın canım.

kızlar size sorum olucak.
çamaşır mak için kireç önleyici yada temizleyici kullanıyormusunuz
etkisi varmı ?

etkisi varmı ?
Ikisini de kullanmıyorum, deterjan gözünü de temizlemiyorum hiç,
Kirlenmiyor çünkü (Ersağ ürünleri kullanıyorum, )

etkisi varmı ?
Arada sirkeyle çalıştırıyorum ben ama reklamlardaki marc ı alıp bi denemek istiyorum bakalım.

Selam kızlar
Kızımın bebeklik kıyafetlerini lekeliler dahil atmaya kıyamayıp hepsini kaldırmıştım. Şimdi durumu iyi olmayan birinin bebeği olacakmış. Ben de iyi durumda olanlardan bir büyük poşet ona vermek üzere ayırdım. Bir poşet de çöpün kenarına koyacağım. 1 küçük hurç saklamak üzere ayırdım. 1 küçük hurç da satmak üzerek letgoya koydum. Hatta bugün 5 parça kıyafete alıcı çıktı yarın kargoyla göndereceğim.
Bu iş de gözümde büyüyordu aradan çıkmış oldu.

Bende ilk zamanlar bulaşık mak için kullanıyordum temizleyici
sıvı deterjana geçince bıraktım.

etkisi varmı ?

Günaydın canım
Ben önceden calgon kullanıyordum
Fiyatı yüksek diye bu ay mintax aldım
Daha önce çamaşır makinam bozulmuştu servise gelen adam kireç önleyici kullanın demişti

Günaydın canım
Ben önceden calgon kullanıyordum
Fiyatı yüksek diye bu ay mintax aldım
Daha önce çamaşır makinam bozulmuştu servise gelen adam kireç önleyici kullanın demişti

toz deterjan bitince sıvıya geçicem çamaşırda
birde bu temizleyicilere bakıyım.

günaydın güzeller
yatak altlarında ki hurçların görüntüsü beni bi hayli rahatsız ediyor,
saklama sepeti tarzında daha estetik olan şeylerden alıp, hepsini güzel bi görüntüye sokmak niyetindeyim, bunu yaparken de baya bi eleme yapacağım, fakat bu dediğim saklaam çözümleri için satılanlar ya agzı yuzu bi tarafa giden hiç hoşlanmadıgım seyler yada misal var ama çok pahalılar, en az 6 tane falan almam lazım cunku, var mı aklınıza gelen bir ürün ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…