Günaydınlar
Birkaç gündür uykusuzluk düzenimi bozdu.
Uyku olayını bir türlü çözemedim.

Günaydınlar
Birkaç gündür uykusuzluk düzenimi bozdu.
Uyku olayını bir türlü çözemedim.

bende sabah uyanamayangillerdenim, kızım sabah saat 7'de anne hava karanlık hala niye uyanıyoruz diyo, sonra da geç kalıyoruz tabi.

bende sabah uyanamayangillerdenim, kızım sabah saat 7'de anne hava karanlık hala niye uyanıyoruz diyo, sonra da geç kalıyoruz tabi.

Aynen alarm çalıyor bakıyorum hava karanlık 10 dk daha derken bakıyorum saat 8 olmuş.

günaydın güzeller
uyanamama halleri bende de yoğun şekilde vardı, annemin ısrarıyla onun kullandıgı bir vitamini kullanmaya başladım, ve şimdi uykusuzluk hissi, yorgunluk hissi falan kalmadı, ben de çok işe yaradı, anneler hep haklı çıkıyor

bende almıştım vitamin ama bırakmıştım kullanmayı
tekrar başlayayım bari.

kesinlikle haklısın, vitamin takviyesi enerji artışında inanılmaz etkili.

kendimi bildim bileli sabah uyanamıyorum
özellikle kışın karanlık havada sıcak yatağı bırakıp çıkmak çok zor oluyor
bir de bu aralar sürekli yağmur yağıyor, her zaman olan trafik çilesi daha beter bir hal alıyor İstanbul'da.

Selam kızlar nasılsınız?
Benim bebeğin gazları başladı sürekli kucağımda, küçük oğlumun 2 yaş inatları çoğaldı sürekli bağırıyor, ağlıyor, gece 2 ye kadar ağlıyor. Kızım zaten hep takıntılı bir rutin değişsin çok sinirleniyor, yorgunluktan ölüyorum resmen yaz olsa çıkardık parka ne güzel enerjilerini atarlardı evin içinde çok sıkılıyorlar. Bütün bunlara rağmen ev toplu çok ilginç :) eskiden olsa çoktan depresyona girmiştim onlarla beraber ben de ağlıyordum ama şimdi daha sakin atlatmaya çalışıyorum. Sizlerin çok payı var bu konuda

İsim alsak sorun olur mu ki acaba.

kesinlikle haklısın, vitamin takviyesi enerji artışında inanılmaz etkili.
Bi de iştahı artırmasa
Dün diyetisyenle görüştüm hamileymiş doğuma kadar online diyet almayacakmış. Başka diyetisyenle görüştüm o da doğumdan sonra 3 aya kadar almıyormuş. Başka 2 tanesine fiyat sordum 300 dediler aylık. Yani kısaca emzirme dönemini yine tek başıma geçiricem

300 çok yaa, napıolar sanki. bi süre sonra rutine bağlıyor zaten. aslında bilinçli bilinçsiziz ya, bilmediğimiz şey yok ama. sen git önden, arkadan geliyorum bende.

300 çok yaa, napıolar sanki. bi süre sonra rutine bağlıyor zaten. aslında bilinçli bilinçsiziz ya, bilmediğimiz şey yok ama. sen git önden, arkadan geliyorum bende.
450 diyen bile var.Aynen bişey yaptıkları yok aslında onların yaptığını aylarca ben burda bedava yaptım ama işte terzi kendi söküğünü dikemiyor sürekli yemek resmi atıp, takipte olduğunu bilmek daha motive edici oluyor. Neyse bakalım 3 ay bekleyeyim ben de:) kilo alırsam o zaman başlarım

Ayy o gaz inş kısa sürelidir birkaç gün de geçer benim oğlum gibi 6 ay sürmesin aman aman

benim iştahımı hiç etkilemedi ama tabi ki herkes te farklı olabılır,
hamileyken de kullandıgım sıradan bir magnezyum vitamini
dediğim gibi bana çok iyi geldi, deneyin zaten vitamin neticede, zararı olmaz, fakat ilk 3 gun bir fark görmedim, devamında farkettim...

İsim alsak sorun olur mu ki acaba.

Hımmm magnezyum kullanıyorum ben devamlı. Belki o yüzden bu kadar uykusuzluğa zombileşmedim

Ayy o gaz inş kısa sürelidir birkaç gün de geçer benim oğlum gibi 6 ay sürmesin aman aman
İnşallah canım. Kuru fasulye yemiştim ondan oldu galiba :) benim kızım çok aşırı gazlıydı. Kolik falan çok basitmiş düşün. Ona benzemesin inşallah. Ne yiyeceğimi ne pişireceğimi şaşırmış durumdayım. Herkes yemek seçiyor. Onların yediği bana dokunuyor falan filan:) allahtan pozitif bakıyorum sabahtan beri kaçıncı şikayetim

Pozitifsin pozitif güçlüsün tü tü tu 4 çocukla evde yalnızsın temizlik yemek te yapıyorsun ve maşallah keyiflisin hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…