estagfurullah, yardım edebileceğim her konuda mutlaka paslaşırız :)

benım ki bu baharda inşallah, sana tecrubelerımden bahsederim, malzeme detaylarından, çizimin ve uygulama sonucundan da, ben duvarları gri yapacagım, bir çok rengi kaldırdıgı için, ama uygun renk tezgah arayşım hala devam, günümün belli kısmını hala pinterestte geçiriyorum :)

O zaman başını çok ağrıtıcam :)

sabırsızlıkla bekliyorum

Kızlar dün inciitanesi den duyduğum coğrafya geliştirme fikrini düşündüm. Sonra başka ülkelerden önce kendi tarihimi öğreneyim dedim. Sayısalcı olunca tarihim de zayıf. Eşimle bebeğe isim konusunda Timur hakkında çok tartıştık. O yüzden ortadan da olsa Timurla başlayayım dedim. Sonra beyliklere dönerim :) kısaca Timurla ilgili kitap sipriş ettim
Bir de saklı seçilmişleri istedim. Elimde de okuduğum bebeğiniz uykuyu çok sevecek kitabı var. Onlar gelmeden bitirmek hedefim bakalımz

Çok güzel bir fikir canım:) parça parça gidersin hiç gözünde büyütme:) ben de her ay bir kıta öğrenmek istiyorum bakalım yapabilirim inşallah

Ya ben antrasit/ahşap/beyaz kombinelerine bayılıyorummm, yeni evim siyah beyaz, bağ evimiz antrasit beyaz. Ahşabın bakımı gerçekten çok zormuş o yüzden yaptıramadık bizde. Benim de eşim mimar, benim de fikrimi alıp çizdi, sonra da yaptırdı hala inşaat devam ediyor gerçi. Paylaştığın her mutfak içinde yaşamak istediğim mutfak olabilir :)

Kız hala çocuğun adını koymadınız mı?

Koyduk koyduk. Kimliği bile geldi

Yararlandığın kaynakları paylaşırsan çok sevinirim canım.
Geçenlerde internetten kızıma kitap alırken şöyle bir kitap almıştım sadece o var elimde, başk neyden yararlanabilirim araştırmadım açıkçası, tavsiyesi olan varsa yazabilir:) aralıkta bir ön deneme yapayım demiştim aslında orta doğu bölümü en kısa olandı onunla başlayayım demiştim de bu ay çok yoğun geçti bakamadım ocak için orta doğu olsun diye düşündüm o sayfayı da ekliyorum:)

Eklentiler

• C8071D58-C0B0-4FDD-A135-6BA7F4098DEB.webp
    58,7 KB · Görüntüleme: 45
  • 8E7C3FF0-764C-48D2-9FDE-0BA3BC6A4A95.webp
    76,3 KB · Görüntüleme: 40
Mermer ve granit candır. Katılıyorum. Orijinal ahşap kullandım yıllarca, muhteşem görünür ama işte azcık ıslak burakmaya gelmez. Şimdiki evimin mutfağı inanılmaz bir granit ben Türkiyede böyle bişey görmedim desem. Annemin mutfağı mermer. Mermer de çok doğru bir seçim.

Son düzenleme:
sizin granitin resmini alsak veya adını cinsini

merakla bekliyorum mavimli :)
hem çok işime yarayabilir cunku hala malzeme arayışındayım

Ben fotoğrafını çeker yüklerim gün içinde. :) adını cinsini bilmiyorum benden önceki ev sahibi yaptırmış 8 senelik mutfak. Ama çok iyi kullanmış sanırsın geçen sene yaptırmış.

Ahşap tezgahı sadece ada üstünde kullanabilirim
ve yer kaplaması ahşap görünümde olur.
Bu fotoğrafa yakın bir tarz olabilir.
banyoda wc ve yatak odasında da gri ve ahşap renklerde tasarlayacağım
böylece evim iskandinav ama modern şekilde bütünlük kazanacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…