3-4 sene proje çizdim, eşim uygulama yapardı, fakat şuan her ikimizde farklı işlerle meşgulüz, ama tabi hala sanırım bir tık daha bilgiliyiz diyebilirim
O zaman başını çok ağrıtıcam :)
estagfurullah, yardım edebileceğim her konuda mutlaka paslaşırız :)
benım ki bu baharda inşallah, sana tecrubelerımden bahsederim, malzeme detaylarından, çizimin ve uygulama sonucundan da, ben duvarları gri yapacagım, bir çok rengi kaldırdıgı için, ama uygun renk tezgah arayşım hala devam, günümün belli kısmını hala pinterestte geçiriyorum :)
Çok güzel bir fikir canım:) parça parça gidersin hiç gözünde büyütme:) ben de her ay bir kıta öğrenmek istiyorum bakalım yapabilirim inşallahKızlar düninciitanesi den duyduğum coğrafya geliştirme fikrini düşündüm. Sonra başka ülkelerden önce kendi tarihimi öğreneyim dedim. Sayısalcı olunca tarihim de zayıf. Eşimle bebeğe isim konusunda Timur hakkında çok tartıştık. O yüzden ortadan da olsa Timurla başlayayım dedim. Sonra beyliklere dönerim :) kısaca Timurla ilgili kitap sipriş ettim
Bir de saklı seçilmişleri istedim. Elimde de okuduğum bebeğiniz uykuyu çok sevecek kitabı var. Onlar gelmeden bitirmek hedefim bakalımz
Eki Görüntüle 2219140 Eki Görüntüle 2219141 Eki Görüntüle 2219142 Eki Görüntüle 2219143 Eki Görüntüle 2219144 Eki Görüntüle 2219145 Eki Görüntüle 2219146
Sizce mutfağa hangi renkler yakışıyor.
mutfağa taktım galiba :)
Kızlar düninciitanesi den duyduğum coğrafya geliştirme fikrini düşündüm. Sonra başka ülkelerden önce kendi tarihimi öğreneyim dedim. Sayısalcı olunca tarihim de zayıf. Eşimle bebeğe isim konusunda Timur hakkında çok tartıştık. O yüzden ortadan da olsa Timurla başlayayım dedim. Sonra beyliklere dönerim :) kısaca Timurla ilgili kitap sipriş ettim
Bir de saklı seçilmişleri istedim. Elimde de okuduğum bebeğiniz uykuyu çok sevecek kitabı var. Onlar gelmeden bitirmek hedefim bakalımz
Koyduk koyduk. Kimliği bile geldiYa ben antrasit/ahşap/beyaz kombinelerine bayılıyorummm, yeni evim siyah beyaz, bağ evimiz antrasit beyaz. Ahşabın bakımı gerçekten çok zormuş o yüzden yaptıramadık bizde. Benim de eşim mimar, benim de fikrimi alıp çizdi, sonra da yaptırdı hala inşaat devam ediyor gerçi. Paylaştığın her mutfak içinde yaşamak istediğim mutfak olabilir :)
Kız hala çocuğun adını koymadınız mı?
Koyduk koyduk. Kimliği bile geldi
Yararlandığın kaynakları paylaşırsan çok sevinirim canım.Çok güzel bir fikir canım:) parça parça gidersin hiç gözünde büyütme:) ben de her ay bir kıta öğrenmek istiyorum bakalım yapabilirim inşallah
Yok canım Oğuz oldu. Timur’u ben istiyordum anlaşamadık. :)Timur o zaman adı? Ay iyi bari bayaa savaşıp kendi kazanacak adını diyodum :)
Yok canım Oğuz oldu. Timur da anlaşamadık. :)
Geçenlerde internetten kızıma kitap alırken şöyle bir kitap almıştım sadece o var elimde, başk neyden yararlanabilirim araştırmadım açıkçası, tavsiyesi olan varsa yazabilir:) aralıkta bir ön deneme yapayım demiştim aslında orta doğu bölümü en kısa olandı onunla başlayayım demiştim de bu ay çok yoğun geçti bakamadım ocak için orta doğu olsun diye düşündüm o sayfayı da ekliyorum:)Yararlandığın kaynakları paylaşırsan çok sevinirim canım.
Adıyla yaşasın inşallah, Oğuz da güzel isim :)Yok canım Oğuz oldu. Timur’u ben istiyordum anlaşamadık. :)
Emzirirken tam 12 kilo aldım desemBen de emzirirken öyleyim kilo almaya başladım
Bence kırık beyaz ama şu anki mutfağım koyu ve beğeniyorum. Bu şekilde satın aldık evi. İlk kez koyu bir mutfağım oldu.Eki Görüntüle 2219140 Eki Görüntüle 2219141 Eki Görüntüle 2219142 Eki Görüntüle 2219143 Eki Görüntüle 2219144 Eki Görüntüle 2219145 Eki Görüntüle 2219146
Sizce mutfağa hangi renkler yakışıyor.
mutfağa taktım galiba :)
Mermer ve granit candır. Katılıyorum. Orijinal ahşap kullandım yıllarca, muhteşem görünür ama işte azcık ıslak burakmaya gelmez. Şimdiki evimin mutfağı inanılmaz bir granit ben Türkiyede böyle bişey görmedim desem. Annemin mutfağı mermer. Mermer de çok doğru bir seçim.eşim de ben de esasen inşaat mnezunuyuz ve eşim çok uygulama bina yaptı, bu konulardan cidden iyi anlar, mermer veya granit bak diyor bana, ben de ok dedim, e o malzemelerden de benım hayalımde kı mutfaga uyan rengı bulmam biraz zor gibi ama bakacagım...
birde suya karşı da dayanıklı olmaz dıyor, sen malzemenı doğru seç kafamız rahat olsun diyor ...
Mermer ve granit candır. Katılıyorum. Orijinal ahşap kullandım yıllarca, muhteşem görünür ama işte azcık ıslak burakmaya gelmez. Şimdiki evimin mutfağı inanılmaz bir granit ben Türkiyede böyle bişey görmedim desem. Annemin mutfağı mermer. Mermer de çok doğru bir seçim.
Ben fotoğrafını çeker yüklerim gün içinde. :) adını cinsini bilmiyorum benden önceki ev sahibi yaptırmış 8 senelik mutfak. Ama çok iyi kullanmış sanırsın geçen sene yaptırmış.sizin granitin resmini alsak veya adını cinsini
Ben fotoğrafını çeker yüklerim gün içinde. :) adını cinsini bilmiyorum benden önceki ev sahibi yaptırmış 8 senelik mutfak. Ama çok iyi kullanmış sanırsın geçen sene yaptırmış.
Ya ben antrasit/ahşap/beyaz kombinelerine bayılıyorummm, yeni evim siyah beyaz, bağ evimiz antrasit beyaz. Ahşabın bakımı gerçekten çok zormuş o yüzden yaptıramadık bizde. Benim de eşim mimar, benim de fikrimi alıp çizdi, sonra da yaptırdı hala inşaat devam ediyor gerçi. Paylaştığın her mutfak içinde yaşamak istediğim mutfak olabilir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?