Kızlar dün @beyazinci den duyduğum coğrafya geliştirme fikrini düşündüm. Sonra başka ülkelerden önce kendi tarihimi öğreneyim dedim. Sayısalcı olunca tarihim de zayıf. Eşimle bebeğe isim konusunda Timur hakkında çok tartıştık. O yüzden ortadan da olsa Timurla başlayayım dedim. Sonra beyliklere dönerim :) kısaca Timurla ilgili kitap sipriş ettim
Bir de saklı seçilmişleri istedim. Elimde de okuduğum bebeğiniz uykuyu çok sevecek kitabı var. Onlar gelmeden bitirmek hedefim bakalımz
Yok canım Oğuz oldu. Timur’u ben istiyordum anlaşamadık. :)
Ahşap tezgahı sadece ada üstünde kullanabilirim
ve yer kaplaması ahşap görünümde olur.
Bu fotoğrafa yakın bir tarz olabilir.
banyoda wc ve yatak odasında da gri ve ahşap renklerde tasarlayacağım
böylece evim iskandinav ama modern şekilde bütünlük kazanacaktır.
Eki Görüntüle 2219378
Ahşap tezgahı sadece ada üstünde kullanabilirim
ve yer kaplaması ahşap görünümde olur.
Bu fotoğrafa yakın bir tarz olabilir.
banyoda wc ve yatak odasında da gri ve ahşap renklerde tasarlayacağım
böylece evim iskandinav ama modern şekilde bütünlük kazanacaktır.
Eki Görüntüle 2219378
mutfak dolaplarında mat malzeme kullanmak çok istiyorum ama kullanılabiliriği hakkında yorum almak lazım, yatak odam şuan aynen çok güzel bir gri, mobilyalarım beyaz ve cok içime siniyor...
bizim evin zeminleri o eski mermerlerden komple, vaktiyle çok fazla paralar harcanmış belli ki, ve şuan zeminde mermere geri dönüş yasanmaya başladı, o nedenle onları sadece parlattırıp, süpürgelikleri değiştirerek çözeceğim,
ama banyo wc komple değişecek ( zemin hariç )
ama önceliğim mutfak, ilk sırada o var, ada tipi imiş eskiden zaten, benim ki birlesik tezgah olacak ekte ki gibi
çok güzel... :) ismiyle müsemma, yiğit bir delikanlı olsun inşallah canımYok canım Oğuz oldu. Timur’u ben istiyordum anlaşamadık. :)
ben de ahşap çok seviyorum ya... mermerle belki kombin olabilir. düşünmek lazım:)Mermer ve granit candır. Katılıyorum. Orijinal ahşap kullandım yıllarca, muhteşem görünür ama işte azcık ıslak burakmaya gelmez. Şimdiki evimin mutfağı inanılmaz bir granit ben Türkiyede böyle bişey görmedim desem. Annemin mutfağı mermer. Mermer de çok doğru bir seçim.
mutfağın ferahlığı, tuğla duvarlar çok güzel:) bayılırım taş-tuğla duvarlara...mutfak dolaplarında mat malzeme kullanmak çok istiyorum ama kullanılabiliriği hakkında yorum almak lazım, yatak odam şuan aynen çok güzel bir gri, mobilyalarım beyaz ve cok içime siniyor...
bizim evin zeminleri o eski mermerlerden komple, vaktiyle çok fazla paralar harcanmış belli ki, ve şuan zeminde mermere geri dönüş yasanmaya başladı, o nedenle onları sadece parlattırıp, süpürgelikleri değiştirerek çözeceğim,
ama önceliğim mutfak, ilk sırada o var, ada tipi imiş eskiden zaten, benim ki birlesik tezgah olacak ekte ki gibi
Ben tek çocuk emzirirken 9-10 kilo alıyorum. Sen ikizlerle yine az almışsınEmzirirken tam 12 kilo aldım desem
Çok sağol canım bakayım inşallah. Oğlum da çok meraklı ona da faydası olur.Geçenlerde internetten kızıma kitap alırken şöyle bir kitap almıştım sadece o var elimde, başk neyden yararlanabilirim araştırmadım açıkçası, tavsiyesi olan varsa yazabilir:) aralıkta bir ön deneme yapayım demiştim aslında orta doğu bölümü en kısa olandı onunla başlayayım demiştim de bu ay çok yoğun geçti bakamadım ocak için orta doğu olsun diye düşündüm o sayfayı da ekliyorum:)
Aaa çok mantıklı aslında sağol canımm. Benim eşim de gezer maps te bak hiç hanım gel beraber dünyayı gezelim demiyorBir dönem google mapsta ülkeleri gezmiştim
belki yardımcı olur sanada.
Burda dolaplar nerde ki sığmaz ki eşyalarmutfak dolaplarında mat malzeme kullanmak çok istiyorum ama kullanılabiliriği hakkında yorum almak lazım, yatak odam şuan aynen çok güzel bir gri, mobilyalarım beyaz ve cok içime siniyor...
Okudukça beğendiğim kaynakları paylaşırım canım. Sıkılıp bırakmazsam tabii@beyazinci bana da ilham oldun benimde çoğrafya bilgim zayıf (ortaokulda öğretmenini sevmezdim )
tarih için de bilgi paylaşır mısınız kızlar ?
Anka
Ben tek çocuk emzirirken 9-10 kilo alıyorum. Sen ikizlerle yine az almışsın
Bir dönem google mapsta ülkeleri gezmiştim
belki yardımcı olur sanada.
Ahh kızlar mutfağıma bomba bırakılmış vaziyette. Kahvaltı yapacak yer bulamadım salona taşıdım. İki tel çanaşır var katlanacak. Etraf toplanıp süpürülecek. Sadece dün tembellik yaptım halbuki
Günaydınlar, aynen katılıyorumAkşama misafir çağır bak nasıl pırıl pırıl oluyor :)
Aman yok bi de çocuklar durmaz yapamamAkşama misafir çağır bak nasıl pırıl pırıl oluyor :)
ya onu bende çok yapıyorum, ülkelerin yerlerine bakma işi falan. aslında bende çok seviyormuşum cografyayı tarihi ama mat fen o kadar yoğundu ki onlara sıra gelmemiş demek ki bende.
Çok sağol canım bakayım inşallah. Oğlum da çok meraklı ona da faydası olur.
Aaa çok mantıklı aslında sağol canımm. Benim eşim de gezer maps te bak hiç hanım gel beraber dünyayı gezelim demiyor
Burda dolaplar nerde ki sığmaz ki eşyalar
Okudukça beğendiğim kaynakları paylaşırım canım. Sıkılıp bırakmazsam tabii
Aman yok bi de çocuklar durmaz yapamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?