Raf toz olmaz mı sürekli temizlik ister sanki. Ben eşya alırken ilk temizlik düşünüyorum

Bizimki de ya granit ya çimston. Ne olduğundan emin değilim ama kullanışlı.

çimstone'u araştırdık, kuzenımde kullanıyor şuan, lekeyi çok kolay tuttugunu ve sadece çamaşır suyuyla güzel temızlenebıldıgını söyledi, bu kımında sorun yok benım adıma, benım tkaıldıgım şu; sıcak tava veya tencereyı bırakamayacaksam o sıkıntı olur işte bana

Hımmm doğru diyosun.
sen dikkat etsen de mutlaka biri gelir koyar tezgaha iz kalırsa baya sinir bozucu olur.

eşim de ben de esasen inşaat mnezunuyuz ve eşim çok uygulama bina yaptı, bu konulardan cidden iyi anlar, mermer veya granit bak diyor bana, ben de ok dedim, e o malzemelerden de benım hayalımde kı mutfaga uyan rengı bulmam biraz zor gibi ama bakacagım...
birde suya karşı da dayanıklı olmaz dıyor, sen malzemenı doğru seç kafamız rahat olsun diyor ...

Hımmm doğru diyosun.
sen dikkat etsen de mutlaka biri gelir koyar tezgaha iz kalırsa baya sinir bozucu olur.

Evet ben bekarken annemlerin mutfağı ahşaptı sürekli kurulayıp duruyordu. Benim eşim de inşaatta :) siz şantiyede mi çalışıyorsunuz?

3-4 sene proje çizdim, eşim uygulama yapardı, fakat şuan her ikimizde farklı işlerle meşgulüz, ama tabi hala sanırım bir tık daha bilgiliyiz diyebilirim

Evet ben bekarken annemlerin mutfağı ahşaptı sürekli kurulayıp duruyordu. Benim eşim de inşaatta :) siz şantiyede mi çalışıyorsunuz?

3-4 sene proje çizdim, eşim uygulama yapardı, fakat şuan her ikimizde farklı işlerle meşgulüz, ama tabi hala sanırım bir tık daha bilgiliyiz diyebilirim
Hımmm anladım canım. inşaat işi çok zor. eşim şantiye şefi. Saatleri sorumluluğu baya ağır.

eşimde öyleydi, kışın soğukta yazın sıcakta, çok zorlandı yıllarca, ve meslek değişikliği yaptı çok şükür mutluyuz şimdi, inş sizin de iyileştirici düzelmeler olur hayatınızda

Hımmm anladım canım. inşaat işi çok zor. eşim şantiye şefi. Saatleri sorumluluğu baya ağır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…