Raf toz olmaz mı sürekli temizlik ister sanki. Ben eşya alırken ilk temizlik düşünüyorumaahhhhMia-
pinterestte mutfak panoma bakman lazım, ben de baharda mutfagı bastan yaptıracagım için aylardır arastırmadayım,
ahşap tezgah eger kullanıişlı olsaydı birçok kombini olabiliyor ama eşim cok dıkkatlı kullanılmalı zorlamayalımdedi,
tekrar mermer tarzına döndük, o nedenle de şimdi bakısım o anlamda o tezgahlara yakısan malzemelerden yana, bu arada duvarın bırını sadece raf yapacagım (üst kısmını) dolap olmayacak o net, kendım çizdim esasında hazır gibi, hatta bu yolladıklarından ilk resımdekı benım çizdiğime çok benziyor
Bizimki de ya granit ya çimston. Ne olduğundan emin değilim ama kullanışlı.esasında mermer de kullanışsız
evdeki mermer limon değse leke kalıyor ve çıkmıyor.
diğer ağartıcı ürünlerde kullanılmıyor.
İş yerindeki granit çok çizildi
en son çimston duydum
Aklımda beton tezgah var daha araştırmaya girmedim kalite konusunda
raf olayı benimde aklımda git gel yaşıyorum çok.
Raf toz olmaz mı sürekli temizlik ister sanki. Ben eşya alırken ilk temizlik düşünüyorum
Birde benim oturma odasıyla bir olacak ya raf olması kalabalık etki yaratır mı acaba ?
Mutfak işi zor :)
Çamaşırlar serildi yenisi atıldı
Bilmiyorum ki ben herşeyi dolaplara katıp kapağını kapatma tataftarıyım
AynenDoğru diyosun gözükmeyen dağınıklık bizden değildir :)
Raf toz olmaz mı sürekli temizlik ister sanki. Ben eşya alırken ilk temizlik düşünüyorum
Nerdee mutfağı süpürmem lazım. Bebek kucağımda küçük oğlum ayağımda uyuyor.
Vayyy enerji yükselmiş. Böyle devam :)
Hımmm şimdi tabak fincan falan koyuyorlar ya ben öyle kullanacaksın sandım.üstünde sadece bir kaç görsel mini saksı tarzında seyler olacak, o detayı düşündüm
Hımmm şimdi tabak fincan falan koyuyorlar ya ben öyle kullanacaksın sandım.
çimstone'u araştırdık, kuzenımde kullanıyor şuan, lekeyi çok kolay tuttugunu ve sadece çamaşır suyuyla güzel temızlenebıldıgını söyledi, bu kımında sorun yok benım adıma, benım tkaıldıgım şu; sıcak tava veya tencereyı bırakamayacaksam o sıkıntı olur işte bana
Hımmm doğru diyosun.
sen dikkat etsen de mutlaka biri gelir koyar tezgaha iz kalırsa baya sinir bozucu olur.
Evet ben bekarken annemlerin mutfağı ahşaptı sürekli kurulayıp duruyordu. Benim eşim de inşaatta :) siz şantiyede mi çalışıyorsunuz?eşim de ben de esasen inşaat mnezunuyuz ve eşim çok uygulama bina yaptı, bu konulardan cidden iyi anlar, mermer veya granit bak diyor bana, ben de ok dedim, e o malzemelerden de benım hayalımde kı mutfaga uyan rengı bulmam biraz zor gibi ama bakacagım...
birde suya karşı da dayanıklı olmaz dıyor, sen malzemenı doğru seç kafamız rahat olsun diyor ...
Evet ben bekarken annemlerin mutfağı ahşaptı sürekli kurulayıp duruyordu. Benim eşim de inşaatta :) siz şantiyede mi çalışıyorsunuz?
Hımmm anladım canım. inşaat işi çok zor.3-4 sene proje çizdim, eşim uygulama yapardı, fakat şuan her ikimizde farklı işlerle meşgulüz, ama tabi hala sanırım bir tık daha bilgiliyiz diyebilirim
Hımmm anladım canım. inşaat işi çok zor.eşim şantiye şefi. Saatleri sorumluluğu baya ağır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?