Ben de emzirirken öyleyim kilo almaya başladımYa sorma bendeki bu tatlı iştahı nasıl gidecekoynakbasimın haberi olmaz mı halimi bilmez mi
Senin çamaşırlıktaymış benimki makinede çıkarıp sermeye üşeniyorum. 2 gündür koktu diye yıkayıp duruyorumöyle motive olursan mis gibi halledersin merak etme, benim de 2 gündür çamaşırlıkta toplanıp katlanacak çamaşırım bekliyor, bi süre oradan mı kullansam acaba, öyle üşeniyorum ki. kızım ateşli bi de onunla uğraşınca evi işi kaldı bi kenarda.
günaydın güzeller
akşama misafirim oldugu için geceden tüm ev temizlenip toplandı,
mis gibi heryer, darısı sanaMia- 'cım
öyle motive olursan mis gibi halledersin merak etme, benim de 2 gündür çamaşırlıkta toplanıp katlanacak çamaşırım bekliyor, bi süre oradan mı kullansam acaba, öyle üşeniyorum ki. kızım ateşli bi de onunla uğraşınca evi işi kaldı bi kenarda.
Senin çamaşırlıktaymış benimki makinede çıkarıp sermeye üşeniyorum. 2 gündür koktu diye yıkayıp duruyorum
Senin çamaşırlıktaymış benimki makinede çıkarıp sermeye üşeniyorum. 2 gündür koktu diye yıkayıp duruyorum
Benim de kızım hafif ateşliydi 2 gündür.
hava dan mı yoksa diş mi çıkartıyor bilemedim.
Geçmiş olsun kuzulara kızlar. Biz de 1 aylık olduk aşı oldu sabah. İnşallah ateş yapmaz bakalım.
Tekrar çalıştırdım bitmek üzere. Mecbur sermem lazım bebeğin çamaşırlarının da yıkanması lazım. Küçük küçük olunca çocukların çok zor geliyor bir sürü oluyor.oww, çamaşırlık boşsa hiç üşenme hadi, o iş daha kolay katlamaktan.
bizde öksürük var ya, göğsü dolu resmen, uyanıp duruyo, ateşte devam.
inşallah canım, emziriyosan bol bol devam.
bizde öksürük var ya, göğsü dolu resmen, uyanıp duruyo, ateşte devam.
Tekrar çalıştırdım bitmek üzere. Mecbur sermem lazım bebeğin çamaşırlarının da yıkanması lazım. Küçük küçük olunca çocukların çok zor geliyor bir sürü oluyor.
Senin kız baya kötü olmuş rabbim şifa versin
Tekrar çalıştırdım bitmek üzere. Mecbur sermem lazım bebeğin çamaşırlarının da yıkanması lazım. Küçük küçük olunca çocukların çok zor geliyor bir sürü oluyor.
Senin kız baya kötü olmuş rabbim şifa versin
Geçmiş olsun.
heyyy çok utandıımmmm
Çoğunlukla her konuda düzenli ve başarılısın.
Övgüyü hak ediyosun.
İş düzeni konusunda beni motive etmiştin.Sayende düzenli işlerimi yapıyorum.
eee Evinde temiz olunca günün üyesi sensin :)
Eki Görüntüle 2219140 Eki Görüntüle 2219141 Eki Görüntüle 2219142 Eki Görüntüle 2219143 Eki Görüntüle 2219144 Eki Görüntüle 2219145 Eki Görüntüle 2219146
Sizce mutfağa hangi renkler yakışıyor.
mutfağa taktım galiba :)
doğal ahşap rengini çok seviyorum mutfakta:) tezgah, yerler, aksesuarlar...
ve tabii ki beyaz
siyah renk fazla maskülen geliyor, bir de endüstriyel stile vurgu yapıyor, pek tarzım değil.
ama sen gri seviyorsun baya, bir de modern bir stilin var öyle farkettim mia:) sanki seni en çok 1. mutfak tanımlıyor gibi...
mutfak mı yaptıracaksın?
tarzını ve rengini belirle. beğendiğin detaylara sahip fotolardan bir kolaj yap... ona göre daha kolay olur planlaman.
aahhhhMia-
pinterestte mutfak panoma bakman lazım, ben de baharda mutfagı bastan yaptıracagım için aylardır arastırmadayım,
ahşap tezgah eger kullanıişlı olsaydı birçok kombini olabiliyor ama eşim cok dıkkatlı kullanılmalı zorlamayalımdedi,
tekrar mermer tarzına döndük, o nedenle de şimdi bakısım o anlamda o tezgahlara yakısan malzemelerden yana, bu arada duvarın bırını sadece raf yapacagım (üst kısmını) dolap olmayacak o net, kendım çizdim esasında hazır gibi, hatta bu yolladıklarından ilk resımdekı benım çizdiğime çok benziyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?