- 25 Şubat 2015
- 1.815
- 2.358
- 333
bak canım, eğlenceli cidden, beni referans göster bari de joker kazanayım :)
ya biz iş arkadaşlarımla öğle arası hep birlikte oynuyoruz inanılmaz keyif alıyoruz hattaakşamları oynuyorum bildirime denk gelirsem tabi, eşim dalga geçiyo 0,75 krş için sevindiğine bak diye
Ne kadar minimalist bir mutfak
Perdeleri kapatıp ışığı açıp çektim parlasın her yer diyenormalde fırın falan hep parmak izi
Perdeleri kapatıp ışığı açıp çektim parlasın her yer diyenormalde fırın falan hep parmak izi
resim yok
Bende göremiyorum mutfağı :)
Ay çok özür dilerim. Geçen çektiğim resmi yüklemişim resmi değiştireyim derken tekrar yüklememişim
Ay çok özür dilerim. Geçen çektiğim resmi yüklemişim resmi değiştireyim derken tekrar yüklememişim
Mia- selam canım,
Benim mutfağımı hatırlar mısın bilmem ancak senin sevdiğin tarzda sanırım:) Dolaplar füme rengi, tezgah beyaz, yerler de bej rengi granit seramik. Ben füme rengini çok beğendim ancak parlak olduğu için parmak izini ve lekeyi çok gösteriyor. Yer seramikleri de parlak olduğundan onlar da su izini gösteriyor
Tezgah akrilik diye geçiyor. Çay falan döküldüğünde izi kalıyor, hemen silmek gerekiyor.
Özetle kullanılmadığı takdirde güzel görünen bir mutfak
Mia- selam canım,
Benim mutfağımı hatırlar mısın bilmem ancak senin sevdiğin tarzda sanırım:) Dolaplar füme rengi, tezgah beyaz, yerler de bej rengi granit seramik. Ben füme rengini çok beğendim ancak parlak olduğu için parmak izini ve lekeyi çok gösteriyor. Yer seramikleri de parlak olduğundan onlar da su izini gösteriyor
Tezgah akrilik diye geçiyor. Çay falan döküldüğünde izi kalıyor, hemen silmek gerekiyor.
Özetle kullanılmadığı takdirde güzel görünen bir mutfak
bu arada o ocaktan kullandım ben ve benim sabrımı bitirmişti bakım konusunda
bu defa başlıksız dümdüz olanlardan aldım inşallah pişman olmam
Elektirikli mi ?
Önceki halini görseydin böyle söylemezdin
Evet bakımı çok zor. Bebekten önce çok temizdi ama şimdi içler acısıbu arada o ocaktan kullandım ben ve benim sabrımı bitirmişti bakım konusunda
bu defa başlıksız dümdüz olanlardan aldım inşallah pişman olmam
Önceki halini görseydin böyle söylemezdinbi daha hiç ertelememem lazım çok büyüyor iş
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/verimli-rutin.1039256/page-18#post-53400297yorum çok tatlıydı :)
resim alma şansımız var mı acaba
mutfak yaptıracaklar olarak fikir olsa
aynen silverline'dan aldım, ama işte mutfak tadilatı olduktan sonra kullanmaya başlayacagım, deneyımlerımı paylaşırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?