ben gazlı alırım.
şuan kullandığım ürünler çok kaliteli değil
değiştirirken güzel ve kaliteli istiyorum.
ve temizliği zor olsa da inox seviyorum.
O da mı zormuş. Onun bekleri döküm olmayınca kolaydır diyordum ben.

bizim bina eski oldugundan doğalgaz merkezi ve ocağa bağlanmıyor malesef,
ben de aynen bu defa aldıklarım daha konforlu olsun istedim

ben gazlı alırım.
şuan kullandığım ürünler çok kaliteli değil
değiştirirken güzel ve kaliteli istiyorum.
ve temizliği zor olsa da inox seviyorum.

Eklentiler

• 3F4B28DF-4EB3-42DE-81FB-AA8861D1F5CF.webp
    12 KB · Görüntüleme: 110
  • 48AF9540-3FDF-4458-A5BB-081064F06568.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 113
  • BD281E27-4275-47BF-94AE-9AA0731E28D4.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 110
çok sade ve güzel cidden,
aldıgım ocak sizin ki gibi aynen, memnun musunuz acaba ?
Evi alırken ocak, davlumbaz, fırın ve bulaşık makinesi mutfağa dahildi. Ben memnunum kolay temizleniyor ancak aynı anda birkaç yemeği pişirmek zor, dokunmatik olduğu için altını kısmak uğraştırıyor. Bir de altı magnet tutmayan hiç bir tava, tencere ocakta çalışmıyor. Mutfağa birşey alacağım zaman elimde mıknatıs ile dolaşıyorum dükkanları

Aaa çok ilginçmiş
yeni bir şey daha öğrendim.
CoffeCoffe tencerelere bak bakalım :)

bende bunu yazacaktım, evlenirken bende elektrikli temizliği kolay olsun diye istiyodum ama bir çok tencereni kullanamazsın dediler diye vazgeçmiştim (malum ceyiz dönemi tencereleri almıştım)

ama şimdi alacak olsam kesinlikle bundan alırım, hem modern hem kolay kullanımı.

tabi tabii bunu biliyorum, hatta eşim 2 çeşidi var dedi, bizim aldıgımız diğerine göre bu anlamda daha iyiymiş
onu düşündük, eşim kalite müdürü gibi adamdır, inanılmaz derecede araştırır birşey alırken, benim kafam o kısmında rahat, çünkü uygun olmayan bir özelliğe rastladıgında baska bir şey bak deyip açıklama yapar

Aaa çok ilginçmiş
yeni bir şey daha öğrendim.
CoffeCoffe tencerelere bak bakalım :)

Ben tencerelerimi Korkmaz'dan almıştım. Hepsi çalıştı. Komşumunkiler Tefal'di, çalışmadı. Mecbur değiştirdi hepsini.

Bak ben gerçekten Kalite Müdürüyüm ama alırken aaa iyiymiş dedim geçtim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…