O da mı zormuş. Onun bekleri döküm olmayınca kolaydır diyordum ben.ben gazlı alırım.
şuan kullandığım ürünler çok kaliteli değil
değiştirirken güzel ve kaliteli istiyorum.
ve temizliği zor olsa da inox seviyorum.
Evet bakımı çok zor. Bebekten önce çok temizdi ama şimdi içler acısı
ben gazlı alırım.
şuan kullandığım ürünler çok kaliteli değil
değiştirirken güzel ve kaliteli istiyorum.
ve temizliği zor olsa da inox seviyorum.
O da mı zormuş. Onun bekleri döküm olmayınca kolaydır diyordum ben.
Ekledim fotoğrafları:)yorum çok tatlıydı :)
resim alma şansımız var mı acaba
mutfak yaptıracaklar olarak fikir olsa
Ekledim fotoğrafları:)
Kendim bulamadım yüklediğimfotoğrafları bir daha çektimhttps://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/verimli-rutin.1039256/page-18#post-53400297
Burda paylaşmıştı. Hoşuma gitti diye favorelerime eklemiştim :)
Evi alırken ocak, davlumbaz, fırın ve bulaşık makinesi mutfağa dahildi. Ben memnunum kolay temizleniyor ancak aynı anda birkaç yemeği pişirmek zor, dokunmatik olduğu için altını kısmak uğraştırıyor. Bir de altı magnet tutmayan hiç bir tava, tencere ocakta çalışmıyor. Mutfağa birşey alacağım zaman elimde mıknatıs ile dolaşıyorum dükkanlarıçok sade ve güzel cidden,
aldıgım ocak sizin ki gibi aynen, memnun musunuz acaba ?
Ay çok özür dilerim. Geçen çektiğim resmi yüklemişim resmi değiştireyim derken tekrar yüklememişim
Evi alırken ocak, davlumbaz, fırın ve bulaşık makinesi mutfağa dahildi. Ben memnunum kolay temizleniyor ancak aynı anda birkaç yemeği pişirmek zor, dokunmatik olduğu için altını kısmak uğraştırıyor. Bir de altı magnet tutmayan hiç bir tava, tencere ocakta çalışmıyor. Mutfağa birşey alacağım zaman elimde mıknatıs ile dolaşıyorum dükkanları
Evi alırken ocak, davlumbaz, fırın ve bulaşık makinesi mutfağa dahildi. Ben memnunum kolay temizleniyor ancak aynı anda birkaç yemeği pişirmek zor, dokunmatik olduğu için altını kısmak uğraştırıyor. Bir de altı magnet tutmayan hiç bir tava, tencere ocakta çalışmıyor. Mutfağa birşey alacağım zaman elimde mıknatıs ile dolaşıyorum dükkanları
Maşallah tertemiz her zamanKendim bulamadım yüklediğimfotoğrafları bir daha çektim
Maşallah tertemiz her zamanbenden foto isteseler 3 gün sonraya randevu veririm
Benim bazı tavalar, cezveler falan çalışmadı. Dağıttım mecbur. Ocak insanı minimalizme teşvik ediyor:)
Ben tencerelerimi Korkmaz'dan almıştım. Hepsi çalıştı. Komşumunkiler Tefal'di, çalışmadı. Mecbur değiştirdi hepsini.bende bunu yazacaktım, evlenirken bende elektrikli temizliği kolay olsun diye istiyodum ama bir çok tencereni kullanamazsın dediler diye vazgeçmiştim (malum ceyiz dönemi tencereleri almıştım)
ama şimdi alacak olsam kesinlikle bundan alırım, hem modern hem kolay kullanımı.
Maşallah tertemiz her zamanbenden foto isteseler 3 gün sonraya randevu veririm
Benimde ilk aklıma bu geldi
Fissler çalışır mı acaba. Alacak olursam tenceremi götürüp denermişimBen tencerelerimi Korkmaz'dan almıştım. Hepsi çalıştı. Komşumunkiler Tefal'di, çalışmadı. Mecbur değiştirdi hepsini.
Bak ben gerçekten Kalite Müdürüyüm ama alırken aaa iyiymiş dedim geçtim:))tabi tabii bunu biliyorum, hatta eşim 2 çeşidi var dedi, bizim aldıgımız diğerine göre bu anlamda daha iyiymiş
onu düşündük, eşim kalite müdürü gibi adamdır, inanılmaz derecede araştırır birşey alırken, benim kafam o kısmında rahat, çünkü uygun olmayan bir özelliğe rastladıgında baska bir şey bak deyip açıklama yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?