Evde buzdolabı magnetin varsa dene tencerenin altında.Fissler çalışır mı acaba. Alacak olursam tenceremi götürüp denermişim
Bak ben gerçekten Kalite Müdürüyüm ama alırken aaa iyiymiş dedim geçtim:))
Aslan mı yoksayoo eşim psikopatlık derecesinde her konuda
aldığım sebzelere bile laf ettiği olmuştur, herşeyin iyisini almaya çalışan bir adam, akıllı tüketici kandileri
Maşallah tertemiz her zamanbenden foto isteseler 3 gün sonraya randevu veririm
Ben tencerelerimi Korkmaz'dan almıştım. Hepsi çalıştı. Komşumunkiler Tefal'di, çalışmadı. Mecbur değiştirdi hepsini.
Aaa iyi kolayı varmış :)Evde buzdolabı magnetin varsa dene tencerenin altında.
Fissler çalışır mı acaba. Alacak olursam tenceremi götürüp denermişim
ya toplu bile olsa her evde olan sarı bez var ya o resimde gıcık duruyo mesela, tezgahın üzerini tamamen boşaltmak lazım
Zor öyle gerçekten, benim eşim de benzer yapıda. Adam başak burcu yükseleni de başak, yapacak bir şey yok bünyesi eleştiri odaklı. Baştan almayacaktık:)yoo eşim psikopatlık derecesinde her konuda
aldığım sebzelere bile laf ettiği olmuştur, herşeyin iyisini almaya çalışan bir adam, akıllı tüketici kandileri
benim yok sarı bezim... sarı en nefret ettiğim renk.
Fissler önemli. Hayat kurtarıcıaa benim içinde en önemli kriter
bende bişi almadan donanımhabere bakıyorum mutlaka, bu erkekler alem ya, her şeye bir yorum bi konu açmış ve çözüme ulaştırmış oluyorlar, bizim evde de o iş bende :)
Benim bezim yeşil bir kere
ya toplu bile olsa her evde olan sarı bez var ya o resimde gıcık duruyo mesela, tezgahın üzerini tamamen boşaltmak lazım
denememiştim öyle diyince satıcı, direkt ankastre almıştık cam yüzeyli olandan. ama memnunum ben öyle çok leke muhabbeti olmuyor.
Fissler önemli. Hayat kurtarıcı
1 saatte 4 çeşit yemek çıkarıyor maşallahbi de çıkardığı bulaşıkları yıkasa
bazen çok sinir etse de çoğunlukla kullanıyorum bu huyunu
Ayy benimki de hastaneye gideriz binayı inceler, oturmaya gideriz binayı incelerZor öyle gerçekten, benim eşim de benzer yapıda. Adam başak burcu yükseleni de başak, yapacak bir şey yok bünyesi eleştiri odaklı. Baştan almayacaktık:)
Eşimle meslektaşsınız, inşaat mühendisi. Evi teslim alırken benim hiç fark etmediğim kırk tane kusur buldu.
Ayy benimki de hastaneye gideriz binayı inceler, oturmaya gideriz binayı incelerkırmızı ışıkta dururuz dış cepheleri inceler aslan benimki
Hadi ya görmedim hiç
bende de yok ama onun geyiği pek yapılıyor ya aklıma geldi, fahriye evcenin söz resminde mi neydi arkadan görünmüştü, fahriye evcen bile olsan o sarı bez tezgahta duracak diye ne geyik yapmışlardı yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?