Maşallah tertemiz her zaman benden foto isteseler 3 gün sonraya randevu veririm

ya toplu bile olsa her evde olan sarı bez var ya o resimde gıcık duruyo mesela, tezgahın üzerini tamamen boşaltmak lazım

Ben tencerelerimi Korkmaz'dan almıştım. Hepsi çalıştı. Komşumunkiler Tefal'di, çalışmadı. Mecbur değiştirdi hepsini.

denememiştim öyle diyince satıcı, direkt ankastre almıştık cam yüzeyli olandan. ama memnunum ben öyle çok leke muhabbeti olmuyor.

bende bişi almadan donanımhabere bakıyorum mutlaka, bu erkekler alem ya, her şeye bir yorum bi konu açmış ve çözüme ulaştırmış oluyorlar, bizim evde de o iş bende :)

yoo eşim psikopatlık derecesinde her konuda
aldığım sebzelere bile laf ettiği olmuştur, herşeyin iyisini almaya çalışan bir adam, akıllı tüketici kandileri
Zor öyle gerçekten, benim eşim de benzer yapıda. Adam başak burcu yükseleni de başak, yapacak bir şey yok bünyesi eleştiri odaklı. Baştan almayacaktık:)
Eşimle meslektaşsınız, inşaat mühendisi. Evi teslim alırken benim hiç fark etmediğim kırk tane kusur buldu.

benim yok sarı bezim... sarı en nefret ettiğim renk.

bende de yok ama onun geyiği pek yapılıyor ya aklıma geldi, fahriye evcenin söz resminde mi neydi arkadan görünmüştü, fahriye evcen bile olsan o sarı bez tezgahta duracak diye ne geyik yapmışlardı yaaaa

Benim bezim yeşil bir kere

Ayy benimki de hastaneye gideriz binayı inceler, oturmaya gideriz binayı inceler kırmızı ışıkta dururuz dış cepheleri inceler aslan benimki

bende de yok ama onun geyiği pek yapılıyor ya aklıma geldi, fahriye evcenin söz resminde mi neydi arkadan görünmüştü, fahriye evcen bile olsan o sarı bez tezgahta duracak diye ne geyik yapmışlardı yaaaa
Hadi ya görmedim hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…