Fissler çalışır mı acaba. Alacak olursam tenceremi götürüp denermişim
şu yan tarafta asılı olanlar mı? onlar havlu değil mi ya, benim dediğim tezgahın üstünde hafif nemli ve katlanmış hep duran sarı bez :)
Tezgahın üstüde bez sevmediğim için asıyorum ben yoksa sarı bez görevini görüyor kendisi. Beyaz olan ise el kurulama havlusuşu yan tarafta asılı olanlar mı? onlar havlu değil mi ya, benim dediğim tezgahın üstünde hafif nemli ve katlanmış hep duran sarı bez :)
Tezgahın üstüde bez sevmediğim için asıyorum ben yoksa sarı bez görevini görüyor kendisi. Beyaz olan ise el kurulama havlusu
Tezgahın üstüde bez sevmediğim için asıyorum ben yoksa sarı bez görevini görüyor kendisi. Beyaz olan ise el kurulama havlusu
Sarı bezin modern hali :)
Ben de bimin çiçekli bezlerini kullanıyorum kuruyana kadar masa sandalyesine asıyorumBenimki sarı değil ama lavabo önünde :)
Eki Görüntüle 2219523
Bu eski evimin hazırlık yapılıp mutfak resmi çekilmiş hali :)
Eki Görüntüle 2219524
bu da yan taraf çekilirken saklanmış mutfak havlusu ve mutfak bezinin göründüğü resim :) fotoyu gönderdikten sonra farketmesem iyiydi :)
Beyaz eşyalarına bayıldım :)
ah o sarı bez mutfağın demirbaşı olsada görüntüden kaybediyor :)
Ben de bimin çiçekli bezlerini kullanıyorum kuruyana kadar masa sandalyesine asıyorum
Söylemesen ben farmetmezdim:)Eki Görüntüle 2219523
Bu eski evimin hazırlık yapılıp mutfak resmi çekilmiş hali :)
Eki Görüntüle 2219524
bu da yan taraf çekilirken saklanmış mutfak havlusu ve mutfak bezinin göründüğü resim :) fotoyu gönderdikten sonra farketmesem iyiydi :)
Sarı bez olmadan olmaz ya, bu arada fırının içine ne koymuşum acaba ya, bak onu da yeni farkettim
Söylemesen ben farmetmezdim:)
Beterin beteri var bezden nokcak
Söylemesen ben farmetmezdim:)
Beterin beteri var bezden nokcak
Bizim petek yok olsa petek daha iyi aslında akşamdan yatmadan falan koybende peteğin üstüne asıyordum kızım birkaç kez alınca koymadım oraya tezgah üstünde arkadaş :)
nutella mı acabaSarı bez olmadan olmaz ya, bu arada fırının içine ne koymuşum acaba ya, bak onu da yeni farkettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?