Anladım canım çok sağol. Benim dolap geniş. Bir de ben kalın kazak vs giymiyorum hep penye tarzı o yüzden olmuyor galiba.Eki Görüntüle 2223248
Bu güzel bir örnek olmadı, çamaşırların çoğu yıkamada ve son iki aydır çamaşır işine annem bakıyor benim gibi katlamıyor düzen biraz bozuldu ama bu şekilde diziyorum, tam konmari usulü değil kendime uyarladım
Penye ince olunca zor olur o zaman o dolap içi düzenleyici daha mantıklıAnladım canım çok sağol. Benim dolap geniş. Bir de ben kalın kazak vs giymiyorum hep penye tarzı o yüzden olmuyor galiba.
Anladım canım çok sağol. Benim dolap geniş. Bir de ben kalın kazak vs giymiyorum hep penye tarzı o yüzden olmuyor galiba.
Ayy ben de istiyorum ikeaya gitmek. Benim için de dolaşSlmlarrr bugün yemeğim var şükür...
Evi süpürdüm sildim toz aldım banyoyu temizledim çamaşır yıkandı ama asmadım daha balkona çıkmaya korkuyorum çok soğuk...
Oğluşla yemeğimizi de yedik ohhh akşam gezmeye ikea ya gidelim diyorum çocuk biraz evden çıksın
Gezeriz gezeriz zaten adamlar her yeri gezdiriyor mecbur her deliğe giriyozAyy ben de istiyorum ikeay gitmek. Benim için de dolaş
Gezeriz gezeriz zaten adamlar her yeri gezdiriyor mecbur her deliğe giriyozikea çıkışı resmen pert
Toplandığını hiç duymadım ben de atıyorumArkadaşlar yarım kalan ilaçları ben yapıyorsunuz az önce ilaçları elden geçirdim, tarihi geçenleri ve açılmış şurupları attım ama toplanıyor mu acaba diye düşündüm. Kendimi kötü hissettim
Ben hastanelerin tıbbi atık kutusuna atıyorum. Onları imha ediyorlarmış.Arkadaşlar yarım kalan ilaçları ben yapıyorsunuz az önce ilaçları elden geçirdim, tarihi geçenleri ve açılmış şurupları attım ama toplanıyor mu acaba diye düşündüm. Kendimi kötü hissettim
Arkadaşlar yarım kalan ilaçları ben yapıyorsunuz az önce ilaçları elden geçirdim, tarihi geçenleri ve açılmış şurupları attım ama toplanıyor mu acaba diye düşündüm. Kendimi kötü hissettim
İlacın reçetesinde çöpe atmayınız çevre ve şehircilik bakanlığı topluyor gibi bişey yazıyorduToplandığını hiç duymadım ben de atıyorum
Bu çok mantıklı , bugün gittim oysaki hastaneye. Bundan sonra böyle yapayımBen hastanelerin tıbbi atık kutusuna atıyorum. Onları imha ediyorlarmış.
İmha edilmek için toplanıyorSaklanma koşulları bilinmediği için hiç bir şekilde toplanmıyor, açık hiç bir ilacı almayız mesela hastanede biz. Atmakla iyi yapmışsınız.
İmha edilmek için toplanıyor
Hurdunya nerelerdesin canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?