Sağol canım bekliyorum
Bu güzel bir örnek olmadı, çamaşırların çoğu yıkamada ve son iki aydır çamaşır işine annem bakıyor benim gibi katlamıyor düzen biraz bozuldu ama bu şekilde diziyorum, tam konmari usulü değil kendime uyarladım

Anladım canım çok sağol. Benim dolap geniş. Bir de ben kalın kazak vs giymiyorum hep penye tarzı o yüzden olmuyor galiba.

Slmlarrr bugün yemeğim var şükür...

Evi süpürdüm sildim toz aldım banyoyu temizledim çamaşır yıkandı ama asmadım daha balkona çıkmaya korkuyorum çok soğuk...

Oğluşla yemeğimizi de yedik ohhh akşam gezmeye ikea ya gidelim diyorum çocuk biraz evden çıksın

Ayy ben de istiyorum ikeaya gitmek. Benim için de dolaş

Son düzenleme:
Geçen İstanbul’a gittiğimizde kafamda olan bi kaç bir şeyi almak için ikeaya gidelim dedim eşime, 1-2 saat durur, yemeğimizi yer yola çıkarız diyip 5 saat durmuşuz, allahtan kapanış saatine denk geldi o 5. Saat yoksa biz bayaa sabahlardık orda herhalde

Arkadaşlar yarım kalan ilaçları ben yapıyorsunuz az önce ilaçları elden geçirdim, tarihi geçenleri ve açılmış şurupları attım ama toplanıyor mu acaba diye düşündüm. Kendimi kötü hissettim

Ben hastanelerin tıbbi atık kutusuna atıyorum. Onları imha ediyorlarmış.

Saklanma koşulları bilinmediği için hiç bir şekilde toplanmıyor, açık hiç bir ilacı almayız mesela hastanede biz. Atmakla iyi yapmışsınız.

Anammmm bittim bacaklarım koptu ikea çok yorucu yaa ama oğlum için çok güzel yatak vardı bayıldım Mia- senin aldığın yatak küçük hali süpermiş oğlum ayakkabılarını çıkardı direk içine girdi ve üstünde çadır gibi birşey vardı yakından süpermiş yaza düşünüyorum almayı valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…