bu hafta içi ev işlerini tamamen boşlamış durumdayım. sadece yemek hazırlayıp, bulaşık yıkıyorum..
canım sürekli bir şeyler yemek istiyor, özellikle tatlı şeyler
ve uyumak
sabahları çok zor uyanıyorum
kendimi toplarlamam lazım
evimi temizleyip, çamaşırlarımı yıkamak istiyorum
hafta sonuna bırakmak istemiyorum
böylece hafta sonu kızımla daha çok vakit geçirebilirim
ve artık kitap okumaya başlamak istiyorum..
hemen hemen aynı durumdayız.
cumartesi misafirim gelecek.
oda oda topladım ve düzenli tutmaya çalıştım.
bugün
market
yemek
ev süpürmek
banyo wc temizlemek
cuma
merdivenleri süpürmek
evi silmek
yemek
ve misafir hazırlıkları
merdivenleri süpürmek derken ?
dublex mi ev mia ?
Gerçekten çok güzel ama öncesinde maddiyat ı ayarla koy kenara şimdidenAnladım teşekkür ederim :) evet henüz çıkmadı diye biliyorum ben de çıksa ne güzel olurdu
kesinlikle canım ben şimdi durumum yok da ev kredimiz bitecek yıl sonunda o zaman rahat edeceğim biraz. ondan sonra çıkarsa düşünebilirim ikinci çocuğum olursa biraz büyütene kadar en azından :)Gerçekten çok güzel ama öncesinde maddiyat ı ayarla koy kenara şimdiden
Kızlar bizim evde herşey birbirine girmiş vaziyette. Misafirlerden dolayı makine çalıştıramadım kirli sepeti doldu taştıbulaşıkları gelenler hallettiği için mutfakta herşeyin yeri değişmiş durumda ve dolaplarda çok fazla parmak izi olmuş gözüme batıyor. Sofralar balkona silkilmiş balkonların yıkanması lazım oyuncakların grupları karışmış hiç biri doğru yerinde değil. Ve oğlum bütün duvar dolap kapı boyadı çok kirli görünüyor heryer
Kızlar bizim evde herşey birbirine girmiş vaziyette. Misafirlerden dolayı makine çalıştıramadım kirli sepeti doldu taştıbulaşıkları gelenler hallettiği için mutfakta herşeyin yeri değişmiş durumda ve dolaplarda çok fazla parmak izi olmuş gözüme batıyor. Sofralar balkona silkilmiş balkonların yıkanması lazım oyuncakların grupları karışmış hiç biri doğru yerinde değil. Ve oğlum bütün duvar dolap kapı boyadı çok kirli görünüyor heryer
Aboww :) ankacım noldu sana
Acil işlerden başlayıp ufakta olsa bitirsin işleri
İpin ucu çok kaçtı bakalım nasıl toplanacak. Çocuklar uyuyunca mutfağı halledeceğim yatmadan.Stres yapma canım, rutine geçince halledersin sen.
Bu kadar takma kafana. Benim ev islerini de annem ve kayınvalide dönüşümlü olarak yapıyor. İkiside kendisine göre düzenliyor eşyaları. Hiç kafama takmiyorum yapmadığım her iş cocuklarimla daha fazla vakit geçirme fırsatı veriyor diye düşünüyorum.İpin ucu çok kaçtı bakalım nasıl toplanacak. Çocuklar uyuyunca mutfağı halledeceğim yatmadan.
Selamlar
Yarın koltuklarımız gelecek inşallah, evimin düzeninde Doğum öncesi son işlerimizi halledebiliriz umarım. Gözümde büyüyor şimdiden işler.
GÜNAYDIN CANIM; BUGÜN BİZİM İÇİN BAŞLANGIÇ OLSUN:) BÖYLECE KİLO DA VEREBİLİRİZ. 59,3 ÇIKTIM BEN SABAHgünaydın kızlar dün 3 maddelik işimi yapamadım
bugün eve gidince tüm evi süpürüp üstüne toz almayı planlıyorum
haftasonuna kalınca iş sanki heba oluyor gibi hissediyorum
haftasonu cumartesi gezmeliyim pazar da evde dinlenmeliyim ki genelde böyle yapıorum çoğunlukla
o yüzden işler bugün beni bekler.
ayrıca dün paketli gıda gene yedim
umarım bugün daha başarılı olabilirim
Amin cnm teşekkür ederimMERiN_ hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün
en son geçen hafta bende 59,3 düm ama aldım sanırım biraz 60 gelirim rahat. tamam canım bugünden itibaren azcık dikkat edicemGÜNAYDIN CANIM; BUGÜN BİZİM İÇİN BAŞLANGIÇ OLSUN:) BÖYLECE KİLO DA VEREBİLİRİZ. 59,3 ÇIKTIM BEN SABAH
Ama şu an onlar kullanıyor. Bizde akşam için yemek yapacak oluyorum herşey alakasız yerdeBu kadar takma kafana. Benim ev islerini de annem ve kayınvalide dönüşümlü olarak yapıyor. İkiside kendisine göre düzenliyor eşyaları. Hiç kafama takmiyorum yapmadığım her iş cocuklarimla daha fazla vakit geçirme fırsatı veriyor diye düşünüyorum.
Bahar gelsin kendime göre yeniden düzen kurarim. Şimdilik evim onlara emanet. Tek derdim iki bebe ile düzen oturtmak
Ahh benim beslenmede de ipin ucu iyice kaçtı. Dün gece 4 te 1 tabak makarna yedimGÜNAYDIN CANIM; BUGÜN BİZİM İÇİN BAŞLANGIÇ OLSUN:) BÖYLECE KİLO DA VEREBİLİRİZ. 59,3 ÇIKTIM BEN SABAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?