Günaydın kızlar nasılsınız giremiyorum işten güçten. Özledim valla.
aaa ne oldu mia? kızmışsınÜst kattaki komşumdan rahatsız olmaya başladım birkaç haftadır.
Şuan yaptıkları şeyleri gözardı ediyorum evde fazla kalmıyoruz diye.
ama ilerde evde olduğum zamanlar biliyorum ki ciddi sorunlar yaşayacağız.
eşim bugün konuşacak duruma göre hareket edeceğiz bakalım.
Çağırmışlar canım. Biz gittik sen de gel diye. Bana soran yok ben kimim kiO kadar misafire iyisin yani? Maşallah canım, misafir misafiri mi çağırmış yoksa tesadüf uğrayaları tutmuş hepsininde?
Bu arada manav fikrini tuttum; oradan gara geçip Kayseri’ye bi bilet alsaydınminiği de getir ama kıyamam daha kaç günlük kuzu.
geçmişe baktım da bu konuya ilk yorumu 4 Ekim 2017 de yazmışım
mia sen yatak odasının dağınıklığından şikayetçiymişsin
ben de sana akşamdan topla demişim lastikli çarşaf kullanmanı tavsiye etmişim :) haha
Sana bağlı durum aslında.
Benim ilk zamanlar
2 takım bornoz seti
2 tk misafir havlusu
2 çeyizde gelen büyük havlu
15 tane el yüz havlusu vardı.
bornoz setinin 1 takımını verdim.
misafir havlusunuda verdim.
hadi misafir geldi duş vs aldı diyelim :)
bornoz takımının büyük havluları kullanmıyorum. onları veririm.
el yüz havlusu yine var 10 tane. çocugumdan dolayı ben çok kullanıyorum onları.
Nevresim bence önemli.
benim 3 tane var
2 takım daha olsa hayır demem :)
pikelerim çok ben kullanmıyorum.
bazen yatak örtüsü niyetine seriyorum.
yatak örtümüde satmıştım :)
Dün yapacağım dediğim her şeyi yapmışımgünaydın kızlar! Herkese mutlu güzel bir şubat diliyorum.
dün eve gidince yaptıklarım;
-mutfağı topladım
-buzdolabını düzenledim
-ilik sularını bardaklara bölüp buzluğa attım
-bul. makinesi çalıştı
-yerdeki döküntükleri faraşladım
-çam. makinesi çalıştırıp serdim
-kızımla tatlı yaptık oyun oynadık.
bugün yapacaklarım;
-evi süpürüp bir makine çamaşır yıkamak ve sermek (vakit olursa evi bugün silerim olmazsa yarın silerim.)
-yemek yapmak
-bul. makinesi boşaltmak
-banyo wc temizlemek
özlüyorum sizleri ama çalışma çok yoğun. bir de bilmediğim bir yönetim, arkadaşlar, kurallar hepsi yeni, dil bile :))iyiyiz sen nasılsın? görüşemiyoruz gelip gitmiyosun :)
Çağırmışlar canım. Biz gittik sen de gel diye. Bana soran yok ben kimim ki
Bahçede güvercin bakıyorlar.
tamam bakabilirler sorun yok ama bana zararı dokunmaya başladı.
camlarım felaket kirleniyor önleri falan.
zaten evimi zor temizliyorum.
2. durum tüm bahçeyi kullanmaya başladılar
şuan problem değil ama kendi bahçemde evde olduğumda sorun yaşayacağım
3. de balkonu yıkarken insan bir bakar aşağıya
minder koysam ıslanır
çamaşır zaten seremiyorum.
böyle işte.
Doğru diyosun ya kız annesi olmak zor :)Bugün uzun zamandır aklımda olan yapılacka işlerimizi yaptık, eşim annem ben. Akşama da misafir var tabi bi taraftan o bi taraftan Evi düzenle derken bugün doğurmazsam iyi. Annem olmasa hiç bir ile yetişemezdim valla. Akşam da kv misafir gibi gelir gider, kız anası olmak çok zor. 2 kız da bende var ne yapacaksam artık :)
Herkes aynı olmuyor pozitif düşün :) benim kayınvalidem yemeğe gelir, yemeği kendi yapar beraber yer toplarız sağolsun o konuda kişiye göre değişiyor. Ama ben senin kayınvaliden gibi bi kayınvalide olma potansiyeli görüyorum kendimdeBugün uzun zamandır aklımda olan yapılacka işlerimizi yaptık, eşim annem ben. Akşama da misafir var tabi bi taraftan o bi taraftan Evi düzenle derken bugün doğurmazsam iyi. Annem olmasa hiç bir ile yetişemezdim valla. Akşam da kv misafir gibi gelir gider, kız anası olmak çok zor. 2 kız da bende var ne yapacaksam artık :)
Herkes aynı olmuyor pozitif düşün :) benim kayınvalidem yemeğe gelir, yemeği kendi yapar beraber yer toplarız sağolsun o konuda kişiye göre değişiyor. Ama ben senin kayınvaliden gibi bi kayınvalide olma potansiyeli görüyorum kendimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?