aaa ne oldu mia? kızmışsın

geçmişe baktım da bu konuya ilk yorumu 4 Ekim 2017 de yazmışım
mia sen yatak odasının dağınıklığından şikayetçiymişsin
ben de sana akşamdan topla demişim lastikli çarşaf kullanmanı tavsiye etmişim :) haha

Çağırmışlar canım. Biz gittik sen de gel diye. Bana soran yok ben kimim ki

Bahçede güvercin bakıyorlar.
tamam bakabilirler sorun yok ama bana zararı dokunmaya başladı.
camlarım felaket kirleniyor önleri falan.
zaten evimi zor temizliyorum.

2. durum tüm bahçeyi kullanmaya başladılar
şuan problem değil ama kendi bahçemde evde olduğumda sorun yaşayacağım

3. de balkonu yıkarken insan bir bakar aşağıya
minder koysam ıslanır
çamaşır zaten seremiyorum.

böyle işte.

kitap okumak 6/21
yarıda bıraktığım bir kitap vardı Dua Terapisi bugün onu bitirdim
size oradan çok beğendiğim ufak bir dua yazmak istiyorum:
"Allah'ım işimin dayanağı olan dinimi ıslah et, dönüş yerim olan ahiretimi ıslah et. Hayatı benim için her hayırda artış eyle, ölümü benim için bütün kötülüklerden kurtuluş eyle."
sabretmekle ilgili de şöyle yazıyor kitapta:
"Allah'a inanan kişinin belalara uğrayınca çırpınarak kaçması ve sabretmemesi, tencerede kaynayan nohudun dışarı çıkmak için uğraşmasına benzer. Halbuki yemeği yapan, nohut iyice pişsin diye onun başına vurmaktadır."

Nevresim çok olmalı demişim
26 eylül 2017 de
şuan 2 takımım var ve yetiyor.
o zamanlar sadelik anlayışım biraz farklıymış
10 el havlusunu bile normal karşılamışım

Dün yapacağım dediğim her şeyi yapmışım
Bugün yerleri, koltukları ve salon halımı sildim 1 makine daha çanaşır yıkayıp astım
Yemeğim hazır bugün. Yarın Kıbrıs tatlısı ve tantuni yapmayı düşünüyorum. Çamaşırları da katlayıp dolaba yerleştirirsem yarın çok güzel olacak

Birazdan hazırlanıp arkadaşa gideceğiz
Görümcemin geçen sene doğumgünümde aldığı bir üst kıyafet vardı
Dolapta duruyor hiç giymedim
Bugün giyeyim dedim ama yok içinde hiç rahat değilim ve tarzım da değil
Başka bir şehirde butikten almış değiştirme şansım da yoktu
Ben elden çıkarayım en iyisi

Çağırmışlar canım. Biz gittik sen de gel diye. Bana soran yok ben kimim ki

Neyse halletmişsin şükür, bu ara da pozitifsin maşallah.

Bi konuşsun eşin, işe yarar umarım. Siz yoksunuz çalışıyorsunuz diye relax takılıyorlardır umarım.

Bugün uzun zamandır aklımda olan yapılacka işlerimizi yaptık, eşim annem ben. Akşama da misafir var tabi bi taraftan o bi taraftan Evi düzenle derken bugün doğurmazsam iyi. Annem olmasa hiç bir ile yetişemezdim valla. Akşam da kv misafir gibi gelir gider, kız anası olmak çok zor. 2 kız da bende var ne yapacaksam artık :)

Doğru diyosun ya kız annesi olmak zor :)

Herkes aynı olmuyor pozitif düşün :) benim kayınvalidem yemeğe gelir, yemeği kendi yapar beraber yer toplarız sağolsun o konuda kişiye göre değişiyor. Ama ben senin kayınvaliden gibi bi kayınvalide olma potansiyeli görüyorum kendimde

Allh var kv iyidir, evine yemeğe gitsek salatasına tabak bardağına kadar hazırlamış olur, bi bulaşık kalır bana makineye dizmek için. Ama soğuk işte, yardım edilecek bişi var mı erken geleyim mi demez. Neyse öyle kabullendik bizde napalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…