Sonra bide manava gitseydin ve kaçsaydınKızlar napıyorsunuz.bu gün misafirim vardı. Sabah hastaneye gittik geldik baktım evde başka misafir de var, sonra markete gittim baktım başkaları da gelmiş baya kalabalıklaştık. Bi de akşam yemeğe kaldılar. Allahım 15 çocuk vardı yıkıldı resmen evama eğlenceli geçti bana da iyi geldi baya sıkılmışım
Ben miSonra bide manava gitseydin ve kaçsaydın
Çocuklara misafirler baksaydı 1 gece ohhhh kafa dinlerdin
Ne yedin bakimAmannn çok uykum var ama mide şiş yarım saat daha direneyim uykuya uyuyamam bu kadar tok olunca genç yaşta zararlı şeyler yemekten mideyi hasta ettik valla
Zaten azcık rahat olmayı öğrendiğimiz gün hayat çok güzel olacak ta yok biz millet olarak sorunlu takıntılı insanlarız.Ben miben 1 gece hastanede zor yattım çocuklar napıyor ki diye meraktan
Çok yedim çok hiç saydırma hepte hamur tatlı falan yedim gittiNe yedin bakim
niye çektin acaba
Kızlar napıyorsunuz.bu gün misafirim vardı. Sabah hastaneye gittik geldik baktım evde başka misafir de var, sonra markete gittim baktım başkaları da gelmiş baya kalabalıklaştık. Bi de akşam yemeğe kaldılar. Allahım 15 çocuk vardı yıkıldı resmen evama eğlenceli geçti bana da iyi geldi baya sıkılmışım
Kızlar napıyorsunuz.bu gün misafirim vardı. Sabah hastaneye gittik geldik baktım evde başka misafir de var, sonra markete gittim baktım başkaları da gelmiş baya kalabalıklaştık. Bi de akşam yemeğe kaldılar. Allahım 15 çocuk vardı yıkıldı resmen evama eğlenceli geçti bana da iyi geldi baya sıkılmışım
Günaydın kızlar nasılsınız giremiyorum işten güçten. Özledim valla.
Asla ütü yapmam ne gereksiz iş. Gömlek vs giymem zaten. Eşim de çok istiyorsa kendi yapar. Ütü ne ya fiziksel eziyet, zaman kaybı ve bir sürü elektrik masrafı.ütüyü seven kim var Allah aşkına yaaa
Çok yoğun çalışıyorum sorma. Hafta sonu da bebekler falan bi bakıyorum pazartesi olmuş geneGünaydın mavimli iyiyiz sen nasılsın
kışın normalde benimde işim az olurdu
bu yıl çok çalışıyorum.
Çok yoğun çalışıyorum sorma. Hafta sonu da bebekler falan bi bakıyorum pazartesi olmuş gene
ne güzel kvBen doğum iznindeyim sağolsun bize bakıyor. Ben çalışırken oğluma bakıyordu o zaman da tüm işleri yapıyordu. Büyük temizlik için kadın geliyor diğer işler kV soruluyor. Kadın ev işi yapmayı çoook seviyor hele ütüye bayılıyor. Stres atiyormus. Bu da benim işime geliyor tabiki
Üst kattaki komşumdan rahatsız olmaya başladım birkaç haftadır.
Şuan yaptıkları şeyleri gözardı ediyorum evde fazla kalmıyoruz diye.
ama ilerde evde olduğum zamanlar biliyorum ki ciddi sorunlar yaşayacağız.
eşim bugün konuşacak duruma göre hareket edeceğiz bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?