Kızlar napıyorsunuz.bu gün misafirim vardı. Sabah hastaneye gittik geldik baktım evde başka misafir de var, sonra markete gittim baktım başkaları da gelmiş baya kalabalıklaştık. Bi de akşam yemeğe kaldılar. Allahım 15 çocuk vardı yıkıldı resmen ev ama eğlenceli geçti bana da iyi geldi baya sıkılmışım

Sonra bide manava gitseydin ve kaçsaydın
Çocuklara misafirler baksaydı 1 gece ohhhh kafa dinlerdin

Amannn çok uykum var ama mide şiş yarım saat daha direneyim uykuya uyuyamam bu kadar tok olunca genç yaşta zararlı şeyler yemekten mideyi hasta ettik valla

Ben mi ben 1 gece hastanede zor yattım çocuklar napıyor ki diye meraktan
Zaten azcık rahat olmayı öğrendiğimiz gün hayat çok güzel olacak ta yok biz millet olarak sorunlu takıntılı insanlarız.
Başlarında babası var işte koyver gitsin başkası senin yerinde olsa doktorlara yalvarır bigün daha tutun beni diye gerekirse gazını sıkı sıkı tutar çıkarmaz sırf birgün daha kalmak için

Günaydın kızlar

niye çektin acaba

O kadar misafire iyisin yani? Maşallah canım, misafir misafiri mi çağırmış yoksa tesadüf uğrayaları tutmuş hepsininde?

Bu arada manav fikrini tuttum; oradan gara geçip Kayseri’ye bi bilet alsaydın miniği de getir ama kıyamam daha kaç günlük kuzu.

Ooo misafire gel :)

Üst kattaki komşumdan rahatsız olmaya başladım birkaç haftadır.
Şuan yaptıkları şeyleri gözardı ediyorum evde fazla kalmıyoruz diye.
ama ilerde evde olduğum zamanlar biliyorum ki ciddi sorunlar yaşayacağız.
eşim bugün konuşacak duruma göre hareket edeceğiz bakalım.

ne güzel kv

Gürültü durumları mu?

günaydın kızlar
dün akşam evde bir derleme toplama yaptım
Cuma derlemesi :)
yıkanmış çamaşırlar vardı katlayıp yerleştirdim
1 makine daha yıkadım
1 makine de bulaşık yıkadım
mutfaktan 3 kavanoz attım
1 tanecik gömlek ütüleyebildim
iç çamaşırı çekmecemi düzenledim
12 parça çamaşır, 1 tane alt pijama attım ohh nefes aldı çekmece :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…