Günaydın sana da mutlu Pazar’lar :)Günaydın herkese mutlu pazarlar :) dünün bildirimini yapayım
Telefon kullanımı 1/21
başa döndüm çünkü 5 saatte 1 bakınca arada yine bakıp zinciri kırıyordum o yüzden 3 saatte 1 e çektim
Su tüketimi 1/21
Hedefim günde 2 litreydi ama 1 litreyi bile zorla içiyorum bu aralar, bu nedenle hedefi önce 1 litre 21 gün sonra 2 litreye çıkaracağım
Bu arada alışkanlık edinmek çok zormuş gerçekten
Teşekkürler :) hedef küçültmem gerekiyormuş gerçekten, çünkü mesela 2 litre su içme hedefimi o gün gerçekleştiremeyeceğimi anlayınca bu sefer hiç içmiyorum. Ya da 5 saatte bir telefona bakacağım deyip bi kere bu hedefi kırınca bu sefer telefon elimden düşmüyor. Umarım hepimiz hedeflerimize ulaşırız :)Günaydın sana da mutlu Pazar’lar :)
Hedeflerini kademe kademe belirlemen seni de motive edecektir. Tebrik ederim ben de günlük egzersiz ve su tüketimi için çabalıyorum azar azar başladım
Aynen ben de günlük yapılacak işlere kapasitemi aşan işler yazarsam mutsuz oluyorum ve kalıyor kaldıkça kalıyor hatta.. inşallah ulaşırız hedeflerimizeTeşekkürler :) hedef küçültmem gerekiyormuş gerçekten, çünkü mesela 2 litre su içme hedefimi o gün gerçekleştiremeyeceğimi anlayınca bu sefer hiç içmiyorum. Ya da 5 saatte bir telefona bakacağım deyip bi kere bu hedefi kırınca bu sefer telefon elimden düşmüyor. Umarım hepimiz hedeflerimize ulaşırız :)
Ben de öyle millet ekonomi kötüye gidiyor diye biriktiredursun ben ilk defa elimiz biraz para gördü diye harcamaya çalışayımKızlar yine alışveriş çılgınlığım başladı gereksiz şeyler alıyorum
Kızlar yine alışveriş çılgınlığım başladı gereksiz şeyler alıyorum
günaydınlar
dün temizliğin yanı sıra
çorap çekmecemi düzenledim (6 çift çorap ve 1 kemer eledim)
dikiş kutumu düzenledim
toka kutumu düzenledim (bazılarını attım)
kitap okumak 7/21
Mustafa Kemal'e başladım
kızımdan ancak 2 sayfa okuyabildim ben okucam diye elimden almaya çalışıyor :)
en iyisi iş yerinde okumak diye bugün yanımda getirdim..
Ivır zıvır isim vermek istemiyorumYine ne aldın :)
ben metro ve otobüste günlük 40 sayfa okuyabiliyorum maksimum bu şekilde Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bitmesine son 100 sayfam kaldı bu hafta biter sanıyorum.
hafta sonu planladığım her işi yaptım neredeyse ayrıca egzersiz de yaptım. ama spor yapmam lazım bir sonraki aşama olarak.
birikim hedeflerim var 3 gündür onları düşünüyorum.ayrıca apartman yönetimiyle anlaşamadığımız konular olduğu için cam balkon yaptırmayı düşünüyoruz bir 4 bin oraya gidecek gibi yaza da mantolama derler kesin onu da ben istemeyeceğim ama oy çokluğu ile yaptırılabiliyormuş o da çıkarsa 10-15 bin çıkar diye düşünüyorum. ki benim yıllık biriktirebileceğim miktar 20 bin filan kalıyor ancak bu da bize yetmeyecek..neyse onun da planını yazdım sabah bakalım ne kadarı gerçekleşecek hayırlısı..
Mia- hafta sonun güzel geçmiş güle güle giy inşallah
Ivır zıvır isim vermek istemiyorum
İnşallah canım. hiç bitmiyor telaşlar :)Sağol canım :)
Şu tadilat işleri çok bunaltıcı.
ama sonuç güzel oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?