Günaydın herkese mutlu pazarlar :) dünün bildirimini yapayım
Telefon kullanımı 1/21
başa döndüm çünkü 5 saatte 1 bakınca arada yine bakıp zinciri kırıyordum o yüzden 3 saatte 1 e çektim

Su tüketimi 1/21
Hedefim günde 2 litreydi ama 1 litreyi bile zorla içiyorum bu aralar, bu nedenle hedefi önce 1 litre 21 gün sonra 2 litreye çıkaracağım
Bu arada alışkanlık edinmek çok zormuş gerçekten

Günaydın sana da mutlu Pazar’lar :)
Hedeflerini kademe kademe belirlemen seni de motive edecektir. Tebrik ederim ben de günlük egzersiz ve su tüketimi için çabalıyorum azar azar başladım

Günaydın sana da mutlu Pazar’lar :)
Hedeflerini kademe kademe belirlemen seni de motive edecektir. Tebrik ederim ben de günlük egzersiz ve su tüketimi için çabalıyorum azar azar başladım
Teşekkürler :) hedef küçültmem gerekiyormuş gerçekten, çünkü mesela 2 litre su içme hedefimi o gün gerçekleştiremeyeceğimi anlayınca bu sefer hiç içmiyorum. Ya da 5 saatte bir telefona bakacağım deyip bi kere bu hedefi kırınca bu sefer telefon elimden düşmüyor. Umarım hepimiz hedeflerimize ulaşırız :)

Aynen ben de günlük yapılacak işlere kapasitemi aşan işler yazarsam mutsuz oluyorum ve kalıyor kaldıkça kalıyor hatta.. inşallah ulaşırız hedeflerimize
Kızlar yine alışveriş çılgınlığım başladı gereksiz şeyler alıyorum
Ben de öyle millet ekonomi kötüye gidiyor diye biriktiredursun ben ilk defa elimiz biraz para gördü diye harcamaya çalışayım

Günaydınlar.
dün annem ben ve eşimle kızımı oyun parkına götürdük.
sonra kızıma birkaç tane alt üst ev kıyafeti aldık.
evdekiler lekeli ve eskidi.

fondü yedik, merak ediyordum
böylece yapılacak listemden 1 madde daha silindi.

eşim 1 swet aldı bana kremit rengi düz bir model (ihtiyaç değildi ama beğendim:)

güzel bir gündü.

günaydınlar
dün temizliğin yanı sıra
çorap çekmecemi düzenledim (6 çift çorap ve 1 kemer eledim)
dikiş kutumu düzenledim
toka kutumu düzenledim (bazılarını attım)
kitap okumak 7/21
Mustafa Kemal'e başladım
kızımdan ancak 2 sayfa okuyabildim ben okucam diye elimden almaya çalışıyor :)
en iyisi iş yerinde okumak diye bugün yanımda getirdim..

Benim kızımda kitabı alıp kaçıyor yada gelip sarılıyor. bende 5-6 sayfa okuyabildim.

Bu ay odak noktam mutfak
cumartesi akşamı çatal bıçak çekmecesini düzenledim.

şöyle ki
yemek takımının bıçaklarını kullanmıyoruz.
tatlı kesmek için o minik bıçakları da kullanmıyoruz.
18 li yaşlarda olsaydım o bıçak sofra da olacaktı.
sonradan alışkanlığım kayboldu.

misafirlerimiz de bıçağa gerek duymuyor.
güveç tarzı yemekler yaparım genelde.
yani 5 yıldır çok nadir kullanmışızdır.
ekmeğe yağ falan sürmüşüzdür o kadar.
şimdi yağ çikolata reçel sofralarda bulundurmuyorum.

Kesme bıçaklarım dan 2 tanesini eledim.
2 kaldı.
böylece 26 bıçakla yolumuzu ayırdık :)

ben metro ve otobüste günlük 40 sayfa okuyabiliyorum maksimum bu şekilde Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bitmesine son 100 sayfam kaldı bu hafta biter sanıyorum.
hafta sonu planladığım her işi yaptım neredeyse ayrıca egzersiz de yaptım. ama spor yapmam lazım bir sonraki aşama olarak.
birikim hedeflerim var 3 gündür onları düşünüyorum.ayrıca apartman yönetimiyle anlaşamadığımız konular olduğu için cam balkon yaptırmayı düşünüyoruz bir 4 bin oraya gidecek gibi yaza da mantolama derler kesin onu da ben istemeyeceğim ama oy çokluğu ile yaptırılabiliyormuş o da çıkarsa 10-15 bin çıkar diye düşünüyorum. ki benim yıllık biriktirebileceğim miktar 20 bin filan kalıyor ancak bu da bize yetmeyecek..neyse onun da planını yazdım sabah bakalım ne kadarı gerçekleşecek hayırlısı..
Mia- hafta sonun güzel geçmiş güle güle giy inşallah

Sağol canım :)
Şu tadilat işleri çok bunaltıcı.
ama sonuç güzel oluyor.

Sabah evden çıkmadan makineye çamaşır attım saat kurdum
Gidince sıktırır asarım ardından da bir posta daha atarım
Oğlumun nevresimini değiştireceğim
Süpürge açarım
Yemek yapmam lazım
Oğluma da banyo yaptıracağım dün akşam geç döndük eve arabada uyumuştu
Kıyafet ayıklamaya devam
Bu hafta bende mutfak ile ilgilensem iyi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…