Ayyyy wendy 2 hafta kalmış gün verdi mi doktorun ay bi heyecan bastı beni takvimi görünce

18i dedi bakalım, durabilir mi bilmiyorum ama artık gerçekten her şey çok zor. Yukarıda yazdığım hiç bir işi yapamadım. Sabah çamaşırı eşimle astık gerisi olduğu gibi duruyo.

Son günler baya sıkıntılı olur rutin işleri yap gerisini boşver

rutin işlerimi bile yapamıyorum, kızım çok yoruyor mia. okula gitmedi yine, kardeş olayı bizde büyük sıkıntı olacak belli. gerçekten sabrım da kalmadı artık. keşke aile işini de minimal tutup tek çocukta kalsaymışız diyorum. karnımdakine haksızlık belki ama benimde psikolojim alt üst oldu.

wendy üzülme, inan hepsi geçiyor, oğlum doğdugunda kızım ilkokul 1,sınıfa başlamıştı, onun hem okula hem kardeşine alışma süreci, benim hem kızın okuluna derslerıne hem yenı bebegın ıhtıyaclarına alışma sürecim korkunç çakışmıştı, ama nihayetinde su akıp yolunu buluyor, evet kolay olmuyor ama geçiyor...

sağlıkla gelsin bebişin, bu arada yeni kardeşi kıskanmamanın tek sırrı buyukle daha fazla sevgi iletişimi içinde olmak, bknz; tecrube

Kız daha gelmeden dur hele bu ne umutsuzluk. İllaki başta alışana kadar sorunlar olacak ama sen pozitif olacaksın ki kolay atlatılsın. Etraf tamamen senin psikolojine göre şekilleniyor annelik çok önemli. Anne mutluysa herkes mutlu, anne sinirliyse herkes sinirli. Olumsuzluklara odaklanarak anın güzelliğini kaçırma. Bırak iş güç kalsın eşin yapsın herşeyi sen kızınla vakit geçir uyuyunca kendine vakit ayır. Yardıma gelecek olan yok mu az kalmış zaten.

18i dedi bakalım, durabilir mi bilmiyorum ama artık gerçekten her şey çok zor. Yukarıda yazdığım hiç bir işi yapamadım. Sabah çamaşırı eşimle astık gerisi olduğu gibi duruyo.
Dursun boşver kendini iyi hissetmiyorsan kalsın eşin yapsın akşama.
ne kalmış yaa 18ine çok heyecanlı

Son düzenleme:

Tamamen katılıyorum.
Aileyi bir arada tutan annedir.

Canım her zaman hayatımız süper yolunda gitmiyor.
böyle zamanlarda temizlikmiş işlermiş kafana takma.
olabildiğince dinlen.
kızınla oyun oyna hava güneşliyken yakın bir parka gidin yada kapalı bir mekana.
bunaltma kendini arkadaşım :)

haklısın hepsinin farkındayım ama benimde psikolojik olarak çok yi bir dönemde olmadığım kesin. sanırım gebeliğin son döneminden kaynaklı. bakalım artık kreş dönemi nasıl olsa, gitmesin birlikte evde vakit geçirelim, bebeğe bakalım ne yapayım. diğer türlü çok daha zor oluyor çünkü, her gün okulun kapısından dönüp gelmek.

ya gücüm de yok zaten, nıraktım her şeyi, yaparım inşallah bi ara. evde mutlu aslında ama okul girince işin içine eşimde bende geriliyoruz. olumlu bakamadım nedense, az kendime geliyorum yazdıkça. teşekkür ederim destekleriniz için. gerçekten anne mutluysa tüm ev mutlu.

ya bu youtube videoları mahvetti bizi mia, oradan görüp görüp süpriz yumurta yapalım onu açalım diyor, çok basit şeyler aslında ama aynı şeyi bin kez yapınca insanın da bi sabrı zorlanıyor tabi.

o kadar izlemedi takılmadı ama şimdi nasıl oldu da bu akıma kapıldı inan bilmiyorum. değişik evreler işte, yaşayıp öğreneceğiz.

Tamamen katılıyorum.
Aileyi bir arada tutan annedir.
Aynen. Dün gece hiç uyumadım bebek sabaha kadar kucağımdaydı. Sabah da oğlanın okulu erkenmiş bu gün 3 ders görüp gelecekmiş. Daha erken gidip maç yapacaklarmış. Beni kaldırdı erkenden. Dedim oğlum daha 1,5 saat var derse yarım saat daha uyuyayım. Arkadaşlarla maç yapıcaz erken gidicem dedi. Eee git o zaman okuldan poğaça al 3 ders görüp geleceksin zaten dedim. Kahvaltı yapmak istiyorum diye tutturdu kalktım bi sinirle çünkü her gün zor yapar. 1 yumurta yiyene kadar beni fıtık eder. Kızdım ona. O sırada diğer oğlum uyandı mızlamaya başladı bağırıyor avaz avaz.
Eee bu kadar sese bebek de uyandı. Baktım ben gerildikçe herkes geriliyor bebeği pasladım babaya. Banyoya gittim buz gibi suyla yüzümü yıkadım. Bi 5 dk kendimi dinledim çıktım. Çay kaynamış masayı hazırladım. İçerde bağırışıyorlar hala. Büyük oğlumun kitaplarını diğeri kendi çantasına doldurmuş vermem diye ağlıyor abisi ver diye bağırıyor. Karışmadım kendileri çözsün diye. masaya oturttum en sonunda tabii kahvaltı diye mızlayan 10 yaşındaki çocuk ekmeğine labne sürdü yumurtaya bakmadı bile ya sabır çektim seslenmedim gitti okula koşa koşa. Bi posta da abim gitti ben kaldım krizi yaşadık o arada. Şu an sakiniz

Okurken gözümde çok güzel sıcak bir sahne canlandı

başka yönde ilgisini çeksen yada sen yap bana göster desen dinlemez mi
belli bir süre beraber oynayıp kendi haline bıraksan.

Çok güzel bir gün

başka yönde ilgisini çeksen yada sen yap bana göster desen dinlemez mi
belli bir süre beraber oynayıp kendi haline bıraksan.

öyle yapıyoruz zaten, idare etmeye çalışıyorum bende. içinizi şişirdim kusura bakmayın.

Korkma her gün böyle değiliz ben sinirli kalktım diye oldu onlar

sen öyle diyosan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…