Bakım
Makyaj malzemelerim çok fazlaydı elemiştim çoğunu
bazılarını yeniledim.
ama far ve bazı ürünler üzerinden 1 yıl geçti
kullanmak ne kadar sağlıklı ?
İçimizi şişirmedin kesinlikle hatta benim duygularıma tercüman oldun, hep diyorum bu aralar biz de fenayız. Beni dinlemiyor oğlum, kardeşi olacak diye mi bilmiyorum gece sürekli yanımızda yatmak istiyor. Bi de illaki annenin kolunda yatacağım diye tutturuyor , başta iyi hoş ama bi yerden sonra iki büklüm oluyorum hiç rahat uyuyamıyorum. Zaten Doğum sonrası uyku olmayacak bari diyorum şimdi rahat uyuyayım, böyle böyle öfke katsayım artıyor, sabır diliyorum hepimizeöyle yapıyoruz zaten, idare etmeye çalışıyorum bende. içinizi şişirdim kusura bakmayın.
sen öyle diyosan
1 yılda da bitmiyorlar kiben şahsen kullanmaya devam ediyorum.
Ben de kullanıyorum, ama yine de rimelimi ve allığımı değiştirmek istiyorum bi de far almak istiyorum ama Doğum sonrasına bırakacağım sanırımBakım
Makyaj malzemelerim çok fazlaydı elemiştim çoğunu
bazılarını yeniledim.
ama far ve bazı ürünler üzerinden 1 yıl geçti
kullanmak ne kadar sağlıklı ?
Ben de kullanıyorum, ama yine de rimelimi ve allığımı değiştirmek istiyorum bi de far almak istiyorum ama Doğum sonrasına bırakacağım sanırım
benim de herşey çöp olmuş o zamanAz önce baktım makyaj çantama eyeliner ve ruj dışında tüm ürünler çöp
en mini boylarını araştırıp alacağım artık.
Ben Ağustos ayında ayıklama yapmıştım çoğunu attım, yeni aldıklarım kaldı. Hatta farlarımı da o zaman atmıştım. Rimel yeniydi bitti, allık değişmeli alıp atıcam dedim, almadım da atmadım da :) mini boy bulursan burda paylaşır mısın ? Marka konusunda da arayıştayımAz önce baktım makyaj çantama eyeliner ve ruj dışında tüm ürünler çöp
merhaba arkadaşlar 21 günlük zincirlerimi ihmal ettim hep biraz yoğundu günlerim. bugünden itibaren yine yazmaya başlıyorum:)
pazar akşamı pazartesi için yapacaklarımı yazmıştım gün sonunda gece değerlendirme yaptım: kızım uyuduktan sonra tüm akşam dizi videosu izleyerek geçirdiğimi o yüzden o sürede yapacaklarımı yapamadığımı fark ettim. bugün daha dikkatli olucam önce yapmam gerekenh tikleri bitiricem kalan vakitte izleyebilirim istediğim birşey varsa. saçlarım çok yıpranmıştı kestirdim güçlensin diye bakım için bir şeyler uygulamak istiyorum. badem yağı dışında bildiğim bir şey yok, tavsiyeniz var mıdır? yumuşatıcı yerine lavanta yağı alıp denemeyi düşünüyorum. yarın öğle arası gratis watsons vs bir gezicem tavsiye ettiğinz ürünlar var mı şunu almalısın diye? makyaj temizleme pamuğu ihtiyacım var nerde en uygun fiyata bulabilirim?
benim de herşey çöp olmuş o zamansevdiğim bir rujum var 2 sene oldu alalı yarı bile olmamış daha haftada bir falan kullanıyorum genelde eyeliner ruj bile o yüzden hiç bitmiyorlar ömürlük oluyor aldıklarım
Ben Ağustos ayında ayıklama yapmıştım çoğunu attım, yeni aldıklarım kaldı. Hatta farlarımı da o zaman atmıştım. Rimel yeniydi bitti, allık değişmeli alıp atıcam dedim, almadım da atmadım da :) mini boy bulursan burda paylaşır mısın ? Marka konusunda da arayıştayım
İçimizi şişirmedin kesinlikle hatta benim duygularıma tercüman oldun, hep diyorum bu aralar biz de fenayız. Beni dinlemiyor oğlum, kardeşi olacak diye mi bilmiyorum gece sürekli yanımızda yatmak istiyor. Bi de illaki annenin kolunda yatacağım diye tutturuyor , başta iyi hoş ama bi yerden sonra iki büklüm oluyorum hiç rahat uyuyamıyorum. Zaten Doğum sonrası uyku olmayacak bari diyorum şimdi rahat uyuyayım, böyle böyle öfke katsayım artıyor, sabır diliyorum hepimize
Bugünki planım hiç bir şey yapmamak sadece keyif yapacağım. Okul çıkışı toplantı var, evde yemek de var. Yarın da boş günüm, bugün izin gecesi :)
Kozmetik ürünlerin kullanım süreleri (açıldıktan sonra)
Likit ve krem fondötenler: 12 ile 24 ay arası
Concealer: 6 ila 24 ay arası
Pudra: 12 ila 24 ay arası
Maskara: 6 ay
Ruj: 6 ila 12 ay arası
Göz ve dudak kalemi: 6 ila 12 ay arası
Far: 12 ila 24 ay arası
Krem ve toz allık: 12 ila 24 ay arası
Nemlendiriciler: 18 ila 24 ay arası
Göz kremi: 6 ay
Güneş koruyucu: 6 ila 12 ay arası
Vücut kremi: 6 ila 12 ay arası
Az önce baktım makyaj çantama eyeliner ve ruj dışında tüm ürünler çöp
benimde sevdiğim likit ruj gidici :)
aynısından alırım bulursam ...
merhaba arkadaşlar 21 günlük zincirlerimi ihmal ettim hep biraz yoğundu günlerim. bugünden itibaren yine yazmaya başlıyorum:)
pazar akşamı pazartesi için yapacaklarımı yazmıştım gün sonunda gece değerlendirme yaptım: kızım uyuduktan sonra tüm akşam dizi videosu izleyerek geçirdiğimi o yüzden o sürede yapacaklarımı yapamadığımı fark ettim. bugün daha dikkatli olucam önce yapmam gerekenh tikleri bitiricem kalan vakitte izleyebilirim istediğim birşey varsa. saçlarım çok yıpranmıştı kestirdim güçlensin diye bakım için bir şeyler uygulamak istiyorum. badem yağı dışında bildiğim bir şey yok, tavsiyeniz var mıdır? yumuşatıcı yerine lavanta yağı alıp denemeyi düşünüyorum. yarın öğle arası gratis watsons vs bir gezicem tavsiye ettiğinz ürünlar var mı şunu almalısın diye? makyaj temizleme pamuğu ihtiyacım var nerde en uygun fiyata bulabilirim?
Yurt dışında birisi son kullanma tarihi geçen göz kaleminden kör olmuştuz. Gerçi onun 10 yıl geçmişti:)
O da ölmedi zatenvalla bakıma benim saçların da ihtiyacı var, hele doğum sonrası avuç avuç dökülecek eminim.
göz ve içine sürülen bişeye dikkat etmek lazım tabi, ama yanaktan ne olacak ya. 10 yıl değildi sanırım ama 2 yıldan falan bende ölmedim :)
Benim dökülmedi belki senin de dökülmez evrene negatif mesaj yollamavalla bakıma benim saçların da ihtiyacı var, hele doğum sonrası avuç avuç dökülecek eminim.
O da ölmedi zatenşaka bir yana hiç fikrim yok benim sadece duyduğum haberi yazdım. Ben göz kalemi maskara kullanıyorum sadece onu da zaten çocuklar koktuk duvar hallediyorlar senesi dolmadan:))
Benim dökülmedi belki senin de dökülmez evrene negatif mesaj yollama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?