ben giydiğim kıyafeti 2. gün giymiyorum. çok nadir jeanleri 2. gün giyerim.
pijamaları 3 gün giyerim
eşortmanlar duş aldıkça değişir yani 2 günde 1
eşimde sürekli kirletir üstünü sanırsın sanayide çalışıyor.
haftada en az 4 mak kıyafet yıkanır.
nevresim havlu saymıyorum :)

ovv senin evde çamaşır olayı baya çokmuş
bende o kadar değil hatta sana göre baya az :)
senin kurutma makinasına daha çok ihtiyacın var.

memnun musunuz fiyatları arçeliğe oranla ucuz ise düşünülebilir
kırıştırma olayı nasıl?
Arçelik ten ucuz değildir sanırım , parasını hakediyor özellikle bebek olunca. Evde toz azaldı resmen. kazanı çok büyük mesela 9 kg çamaşır makinesinden çıkan çamasır bunun kazanının yarısını dolduruyor o yüzden kırışıklık minimum. Çift yönlü döndürerek kurutması, kırışık açma özelliği var. Ütü öncesi bazı şeyleri atıp buhar programını çalıştırıyorum ütü çok kolay oluyor

bu markayı düşüneceğim teşekkürler.

Ben de kurutma alacaktım ama en alınabilir olanı4500 gibiydi onun yerine oturma odamı değiştireyim dedim bakalım koltuk takımı bakıyoruz. Köşe mi alsak takım mı karar veremedik bi türlü

wendy gibi köşe ve 3lü koltuk alabilirsin.
şu aralar berjerleri sevmiyorum.
Onunki salon benim oturma odası. Küçük biraz bizim oda. Ama köşe alanlara baktım apartmanda çok kullanışlı olmamış sanki. Bilemiyorum bakalım. Havalar biraz daha ısınsın öyle alacağız boyayıp yerleştireceğiz. Halı perde koltuk takımı hepsi değişsin istiyorum ama olur mu bakacağız.

aynen sizin eve misafir çok geliyor bunu da düşünmek lazım.

Bu yıl tadilat işleri var herkes de :)
hayırlısı bakalım

ya biz günlük olarak kullanıyoruz aslında bıçağı, bi de misafir gelince bıçak koymuyo musun hiç? eksik gibi kalıyor sanki, gelen de kullanıyor. bayaa vermişsin bıçakları.

wendy gibi köşe ve 3lü koltuk alabilirsin.
şu aralar berjerleri sevmiyorum.
köşe bize en ideali oluyor, am aküçük alanlarda ve çok misafirde dip dibe oturulunca hoşlanmıyorlar genelde.

Belki bi mucize olur kendi evimizi alırız kenarda birikmiş de yok gerçi ama hayal işte

Allahım nasip etsin inşallah, istemek bizden.

ya biz günlük olarak kullanıyoruz aslında bıçağı, bi de misafir gelince bıçak koymuyo musun hiç? eksik gibi kalıyor sanki, gelen de kullanıyor. bayaa vermişsin bıçakları.

İlk evlendiğimde koyuyordum ama kimse kullanmadı.
Mesela ben misafir örtüsü de sermem almadım da
kendim dahil acayip geriliyorum yemek dökeceğim diye :)

İlk evlendiğimde koyuyordum ama kimse kullanmadı.
Mesela ben misafir örtüsü de sermem almadım da
kendim dahil acayip geriliyorum yemek dökeceğim diye :)

Mutfak masam cam üzerinde çizilmesin diye şeffaf bi örtü var. eğer samimi misafirimizse orada yiyorsak bende sermiyorum.

ama yemek odamdaki masam doğal ahşap. üzerine bişi dökülürse leke kalma olasılığı çok yüksek, mecburen seriyorum o yüzden. dökülmeme ihtimali çocuk olunca yok zaten. relax takılıyorum her seferinde yıkanıyor nasıl olsa diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…