- 10 Şubat 2009
- 5.290
- 2.104
- 698
- 37
O baya pahaliymisElektrolux tavsiye ederim
tamam ama ben şimdi uzun süre almim o zaman çorap eskidikçe azalsın
bi de makinaya azcık çıkıyor çamaşır o yüzden biriktirirken de dolapta temiz kalmıyor onu nasıl hallediyorsun
2 kişi olunca çamaşır dolsun diye bekliyorum ben
beyazlar bile 3 haftada ancak toplanıyor bizim evde :)
memnun musunuz fiyatları arçeliğe oranla ucuz ise düşünülebilirElektrolux tavsiye ederim
ovv senin evde çamaşır olayı baya çokmuşben giydiğim kıyafeti 2. gün giymiyorum. çok nadir jeanleri 2. gün giyerim.
pijamaları 3 gün giyerim
eşortmanlar duş aldıkça değişir yani 2 günde 1
eşimde sürekli kirletir üstünü sanırsın sanayide çalışıyor.
haftada en az 4 mak kıyafet yıkanır.
nevresim havlu saymıyorum :)
Arçelik ten ucuz değildir sanırım , parasını hakediyor özellikle bebek olunca. Evde toz azaldı resmen. kazanı çok büyük mesela 9 kg çamaşır makinesinden çıkan çamasır bunun kazanının yarısını dolduruyor o yüzden kırışıklık minimum. Çift yönlü döndürerek kurutması, kırışık açma özelliği var. Ütü öncesi bazı şeyleri atıp buhar programını çalıştırıyorum ütü çok kolay oluyormemnun musunuz fiyatları arçeliğe oranla ucuz ise düşünülebilir
kırıştırma olayı nasıl?
Arçelik ten ucuz değildir sanırım , parasını hakediyor özellikle bebek olunca. Evde toz azaldı resmen. kazanı çok büyük mesela 9 kg çamaşır makinesinden çıkan çamasır bunun kazanının yarısını dolduruyor o yüzden kırışıklık minimum. Çift yönlü döndürerek kurutması, kırışık açma özelliği var. Ütü öncesi bazı şeyleri atıp buhar programını çalıştırıyorum ütü çok kolay oluyor
ovv senin evde çamaşır olayı baya çokmuş
bende o kadar değil hatta sana göre baya az :)
senin kurutma makinasına daha çok ihtiyacın var.
Benim dehiç sorma sepetler sürekli dolu.
Ben de kurutma alacaktım ama en alınabilir olanı4500 gibiydi onun yerine oturma odamı değiştireyim dedim bakalım koltuk takımı bakıyoruz. Köşe mi alsak takım mı karar veremedik bi türlü
Onunki salon benim oturma odası. Küçük biraz bizim oda. Ama köşe alanlara baktım apartmanda çok kullanışlı olmamış sanki. Bilemiyorum bakalım. Havalar biraz daha ısınsın öyle alacağız boyayıp yerleştireceğiz. Halı perde koltuk takımı hepsi değişsin istiyorum ama olur mu bakacağız.
Onunki salon benim oturma odası. Küçük biraz bizim oda. Ama köşe alanlara baktım apartmanda çok kullanışlı olmamış sanki. Bilemiyorum bakalım. Havalar biraz daha ısınsın öyle alacağız boyayıp yerleştireceğiz. Halı perde koltuk takımı hepsi değişsin istiyorum ama olur mu bakacağız.
Belki bi mucize olur kendi evimizi alırızaynen sizin eve misafir çok geliyor bunu da düşünmek lazım.
Bu yıl tadilat işleri var herkes de :)
hayırlısı bakalım
Belki bi mucize olur kendi evimizi alırızkenarda birikmiş de yok gerçi ama hayal işte
Bu ay odak noktam mutfak
cumartesi akşamı çatal bıçak çekmecesini düzenledim.
şöyle ki
yemek takımının bıçaklarını kullanmıyoruz.
tatlı kesmek için o minik bıçakları da kullanmıyoruz.
18 li yaşlarda olsaydım o bıçak sofra da olacaktı.
sonradan alışkanlığım kayboldu.
misafirlerimiz de bıçağa gerek duymuyor.
güveç tarzı yemekler yaparım genelde.
yani 5 yıldır çok nadir kullanmışızdır.
ekmeğe yağ falan sürmüşüzdür o kadar.
şimdi yağ çikolata reçel sofralarda bulundurmuyorum.
Kesme bıçaklarım dan 2 tanesini eledim.
2 kaldı.
böylece 26 bıçakla yolumuzu ayırdık :)
köşe bize en ideali oluyor, am aküçük alanlarda ve çok misafirde dip dibe oturulunca hoşlanmıyorlar genelde.
Belki bi mucize olur kendi evimizi alırızkenarda birikmiş de yok gerçi ama hayal işte
ya biz günlük olarak kullanıyoruz aslında bıçağı, bi de misafir gelince bıçak koymuyo musun hiç? eksik gibi kalıyor sanki, gelen de kullanıyor. bayaa vermişsin bıçakları.
Tam bir kapsül gardrop çok hoş görünüyorEki Görüntüle 2232154
lindalinda geçen yıl çekmiştim fotoyu.
o zamanlar renkliydi çoraplarım.
şuan fazla renkliler kalmadı :)
İlk evlendiğimde koyuyordum ama kimse kullanmadı.
Mesela ben misafir örtüsü de sermem almadım da
kendim dahil acayip geriliyorum yemek dökeceğim diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?