İlk evlendiğimde koyuyordum ama kimse kullanmadı.
Mesela ben misafir örtüsü de sermem almadım da
kendim dahil acayip geriliyorum yemek dökeceğim diye :)
Ben de sermiyorum, bi Tane örtüm var ama örtü üzerinden yemek yemek bana da bi tuhaf geliyor, bıçakları sadece kahvaltıda misafir varsa koyuyorum. Yemeklerde kimse kullanmıyor. Ama atmaya kıyamam yine de :)

benimde masam ahşap hatta taşınırken çizildi
yağlamayı düşünüyorum geçmezse zımpara atılacak :)
konumuz bu değildi aklıma geldi

yemek konusunda fazla rahatım sanırım :)

benimde masam ahşap hatta taşınırken çizildi
yağlamayı düşünüyorum geçmezse zımpara atılacak :)
konumuz bu değildi aklıma geldi

yemek konusunda fazla rahatım sanırım :)

Ya herkesin alışkanlığı farklı, bende yemek konusunda biraz daha masanın göze hitap etmesi taraftarıyımdır. Güzelce suplasından bardağına tatlı çatal bıçağına kadar koyarım. Zaten çok sık misafirim gelmez ama gelirse de üşenmem hiç birisi için.

Bu arada masanda yemek lekesi/yağ lekesi oldu mu hiç? Benim bi hatıram var o da kızımın Doğum gününden. Pastanın üstündeki yıldız saçan kuş gözü gibi yakmış masanın üzerini.

cilası olduğu için leke olmadı hiç.
ama yanık izi diğer mutfak masam da var. o yüzden sıcak birşey koymamaya dikkat ederim.

Oh maşallah baya bi iş yapmışsın. Sen nöbetten muaf olmadın mı hala? 20. Hafta oldun artık?

Makinede beyazlar var, yıkanmak üzere hazırlandılar ama çamaşırlığın üzerindeki çamaşırları toplamam katlamam lazım. Bulaşık makinesini boşaltmam lazım. Başka bi işim yok ama bugün çok koşturdum. Hiç halim yok şu an.

Kızım yine bi ağlama krizine girdi. Bende kötü oldum sonrasında. Keşke 2.yi düşünmeseydik düşüncesine büründüm resmen. Psikolojik olarak lohusa sendromuna giriyorum sanırım.

2. Den sonra daha kolay oluyor diyorlar öyle düşün, kaç yaşında kızın, kaçınılmaz süreçler bunlar

Ben yemek yapamadım ya işim yarım saat uzadı kızımı aldım geldim derken anca rutin işler
Olur öyle arada gerginlik
İleride oyun arkadaşı olucak kardeşler
Kahveni içip mutlulukla izlersin :)

Yaşanacak bunlar illaki ikinciyle belki daha rayına oturacak her şey.. biz de ilk çocukta çok gerginiz ama ikinci olursa öyle olmayacağını düşünüyorum o zaman keyfine varacağız bir bebeğin kızım hep büyüsün diye uğraştım çalıştığım için ikinci olursa ücretsiz izin düşünüyorum hayırlısı..

Mutfak toplandı
Yemekler yapıldı yarın için.
Şimdi çay içip kızımla oynuyorum sonra izin verirse ütü yaparım.
Bir de biri dürterse dün katladığım çamaşırları yerleştiririm

4,5 yaşında. Eşim geriliyor ben bi şekilde ikna ederim aslında ama o gerilince bende bişi yapamıyorum. Off şimdiden bunaldım valla.
Ay tahmin edebiliyorum, bizde de ben çok geriliyorum bu aralar. Eşim de uyarıp duruyor çok kızıyorsun çocuğa diye. Çok üzülüyorum ama sabrım çok zorlanıyor bu aralar

Valla artık bişi bilmiyorum bende, şimdiye kadar iyiydi kızım artık istemiyorum diye başlıyor, hormonlardan mı neyse sabrım gücüm de kalmadı.

Allah gönlünüze göre versin inşallah.

Ay tahmin edebiliyorum, bizde de ben çok geriliyorum bu aralar. Eşim de uyarıp duruyor çok kızıyorsun çocuğa diye. Çok üzülüyorum ama sabrım çok zorlanıyor bu aralar

Ya bende hem dayanamıyorum hem üzülüyorum. Eşim bazen bana da diyor çok kızıyorsun diye ama gerçekten farkında değilim. Elimden geldiğince anlayışlı ve ilgili olmaya çalışıyorum oysa ki.

Eve geç geldim
Yemek yaptım
Makinayı boşaltım
Oğlumun nevresimini değiştirip yıkadım
Kurutmaya atarım yarın çalıştırırım
Oğlan uyumuşken mutfak tezgahı ve ocağı detaylı sildim
Bu hafta mutfak işlerini yapacağım parça parça

Kurutma hiç düşünmeden alın derim kızlar
Büyük rahatlık

Ayyyy wendy 2 hafta kalmış gün verdi mi doktorun ay bi heyecan bastı beni takvimi görünce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…