Ben de sermiyorum, bi Tane örtüm var ama örtü üzerinden yemek yemek bana da bi tuhaf geliyor, bıçakları sadece kahvaltıda misafir varsa koyuyorum. Yemeklerde kimse kullanmıyor. Ama atmaya kıyamam yine de :)İlk evlendiğimde koyuyordum ama kimse kullanmadı.
Mesela ben misafir örtüsü de sermem almadım da
kendim dahil acayip geriliyorum yemek dökeceğim diye :)
Mutfak masam cam üzerinde çizilmesin diye şeffaf bi örtü var. eğer samimi misafirimizse orada yiyorsak bende sermiyorum.
ama yemek odamdaki masam doğal ahşap. üzerine bişi dökülürse leke kalma olasılığı çok yüksek, mecburen seriyorum o yüzden. dökülmeme ihtimali çocuk olunca yok zaten. relax takılıyorum her seferinde yıkanıyor nasıl olsa diye.
Ben de sermiyorum, bi Tane örtüm var ama örtü üzerinden yemek yemek bana da bi tuhaf geliyor, bıçakları sadece kahvaltıda misafir varsa koyuyorum. Yemeklerde kimse kullanmıyor. Ama atmaya kıyamam yine de :)
benimde masam ahşap hatta taşınırken çizildi
yağlamayı düşünüyorum geçmezse zımpara atılacak :)
konumuz bu değildi aklıma geldi
yemek konusunda fazla rahatım sanırım :)
Ya herkesin alışkanlığı farklı, bende yemek konusunda biraz daha masanın göze hitap etmesi taraftarıyımdır. Güzelce suplasından bardağına tatlı çatal bıçağına kadar koyarım. Zaten çok sık misafirim gelmez ama gelirse de üşenmem hiç birisi için.
Bu arada masanda yemek lekesi/yağ lekesi oldu mu hiç? Benim bi hatıram var o da kızımın Doğum gününden. Pastanın üstündeki yıldız saçan kuş gözü gibi yakmış masanın üzerini.
Banyo detaylı yıkandı
Yemekler yapıldı
Çamaşır toplandı, katlandı, yerleştirildi
Süpürme işi kaldı, okulda da nöbetçiydim zAten yeter bu kadar iş
Su tüketimi 1/21 başa döneyim en iyisi
Telefon kullanımı 3/21
24. Haftada muaf olunuyor diye biliyorum benOh maşallah baya bi iş yapmışsın. Sen nöbetten muaf olmadın mı hala? 20. Hafta oldun artık?
24. Haftada muaf olunuyor diye biliyorum ben
2. Den sonra daha kolay oluyor diyorlar öyle düşün, kaç yaşında kızın, kaçınılmaz süreçler bunlarMakinede beyazlar var, yıkanmak üzere hazırlandılar ama çamaşırlığın üzerindeki çamaşırları toplamam katlamam lazım. Bulaşık makinesini boşaltmam lazım. Başka bi işim yok ama bugün çok koşturdum. Hiç halim yok şu an.
Kızım yine bi ağlama krizine girdi. Bende kötü oldum sonrasında. Keşke 2.yi düşünmeseydik düşüncesine büründüm resmen. Psikolojik olarak lohusa sendromuna giriyorum sanırım.
2. Den sonra daha kolay oluyor diyorlar öyle düşün, kaç yaşında kızın, kaçınılmaz süreçler bunlar
Ben yemek yapamadım ya işim yarım saat uzadı kızımı aldım geldim derken anca rutin işlerBanyo detaylı yıkandı
Yemekler yapıldı
Çamaşır toplandı, katlandı, yerleştirildi
Süpürme işi kaldı, okulda da nöbetçiydim zAten yeter bu kadar iş
Su tüketimi 1/21 başa döneyim en iyisi
Telefon kullanımı 3/21
Olur öyle arada gerginlikMakinede beyazlar var, yıkanmak üzere hazırlandılar ama çamaşırlığın üzerindeki çamaşırları toplamam katlamam lazım. Bulaşık makinesini boşaltmam lazım. Başka bi işim yok ama bugün çok koşturdum. Hiç halim yok şu an.
Kızım yine bi ağlama krizine girdi. Bende kötü oldum sonrasında. Keşke 2.yi düşünmeseydik düşüncesine büründüm resmen. Psikolojik olarak lohusa sendromuna giriyorum sanırım.
Yaşanacak bunlar illaki ikinciyle belki daha rayına oturacak her şey.. biz de ilk çocukta çok gerginiz ama ikinci olursa öyle olmayacağını düşünüyorum o zaman keyfine varacağız bir bebeğin kızım hep büyüsün diye uğraştım çalıştığım için ikinci olursa ücretsiz izin düşünüyorum hayırlısı..Makinede beyazlar var, yıkanmak üzere hazırlandılar ama çamaşırlığın üzerindeki çamaşırları toplamam katlamam lazım. Bulaşık makinesini boşaltmam lazım. Başka bi işim yok ama bugün çok koşturdum. Hiç halim yok şu an.
Ay tahmin edebiliyorum, bizde de ben çok geriliyorum bu aralar. Eşim de uyarıp duruyor çok kızıyorsun çocuğa diye. Çok üzülüyorum ama sabrım çok zorlanıyor bu aralar4,5 yaşında. Eşim geriliyor ben bi şekilde ikna ederim aslında ama o gerilince bende bişi yapamıyorum. Off şimdiden bunaldım valla.
Valla artık bişi bilmiyorum bende, şimdiye kadar iyiydi kızım artık istemiyorum diye başlıyor, hormonlardan mı neyse sabrım gücüm de kalmadı.Yaşanacak bunlar illaki ikinciyle belki daha rayına oturacak her şey.. biz de ilk çocukta çok gerginiz ama ikinci olursa öyle olmayacağını düşünüyorum o zaman keyfine varacağız bir bebeğin kızım hep büyüsün diye uğraştım çalıştığım için ikinci olursa ücretsiz izin düşünüyorum hayırlısı..
Ay tahmin edebiliyorum, bizde de ben çok geriliyorum bu aralar. Eşim de uyarıp duruyor çok kızıyorsun çocuğa diye. Çok üzülüyorum ama sabrım çok zorlanıyor bu aralar
Ayyyy wendy 2 hafta kalmışMakinede beyazlar var, yıkanmak üzere hazırlandılar ama çamaşırlığın üzerindeki çamaşırları toplamam katlamam lazım. Bulaşık makinesini boşaltmam lazım. Başka bi işim yok ama bugün çok koşturdum. Hiç halim yok şu an.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?