- 29 Ocak 2017
- 4.552
- 8.673
- 158
argan yağını da iyi diye duydum denemeyi düşünüyorumBenimde saçlarım yıprandı
elseve saç güzelleştirici krem kullanıyorum faydası oluyor ama bu tarz başka marka deneyeceğim.
duş sonrası durulanmayan yağ veya krem sürmek gerekiyor saç uclarına
badem yağı güçlendirici şampuanıma ekledim faydası oluyormu bilmiyorum :)
pamuğu marketten alıyorum.
duj jeli hakkına ne düşünüyosunuz kızlar? sabun mu duş jeli mi?
şampuan olarak ne kullanıyorsun?malesef duş jeli sabun bana iyi gelmiyor.
duj jeli hakkına ne düşünüyosunuz kızlar? sabun mu duş jeli mi?
şampuan olarak ne kullanıyorsun?
Mom’s green kullanıyordum ben bitti yenisini alacağım. Sls, paraben vb yok.çok zararlıymış ama kullanıyorum maalesef ki
geçen bi eğitimde ebe arkadaş plesentada bile paraben artığı bulundu demişti, sebebi duş jeli ve şampuanlarmış. düşün emilimden bebeğe bile geçiyormuş.
Mom’s green kullanıyordum ben bitti yenisini alacağım. Sls, paraben vb yok.
Bebek şampuanlarının çoğunda paraben, sodyum benzoat, sles falan var maalesefBende bir dönem bebek şampuanıyla yıkanmıştım.
Bebek şampuanlarının çoğunda paraben, sodyum benzoat, sles falan var maalesefhangisini kullanıyorsun.
Mom’s green kullanıyordum ben bitti yenisini alacağım. Sls, paraben vb yok.
Üni baby kullandım bi ara ama saçlarıma hiç iyi gelmedi o da ya. Kazık gibi oluyodu.
Onda da sodyum benzoat var zaten. :)Bilsem bebeğe geçtiğini hamilelikte kullanırdım ben, çocuk için hasssasım ama kendimi hiç sallamamıştım. Bujdan sonra dikkat edeyim evdeki bitince.
Üni baby kullandım bi ara ama saçlarıma hiç iyi gelmedi o da ya. Kazık gibi oluyodu.
Biz ailecek defne sabunu kullanıyoruz, burayı okumaya başladıktan sonraları duş jelini bıraktım, bi de biri beyaz sabun önermişti. Onu da sevdim çok güzel kokuyor. Defne sabununu eşimin halası kendileri yapıyor yani baya doğalduj jeli hakkına ne düşünüyosunuz kızlar? sabun mu duş jeli mi?
Elecda naturalive şampuanı önermişti onu kullanıyorum bitmek üzere hatta. Az köpürüyor başta uzun süre saçım uyum sağlayamadı şampuana hatta bi daha almam demiştim ama son bi kaç haftadır alıştı gibi, devam edebilirimşampuan olarak ne kullanıyorsun?
Hadi yaaa, sen ne kullanıyorsun çocuklara? Aman allah yolunda yaşıyoruz ya.Onda da sodyum benzoat var zaten. :)
Ya aslında bende geçmek istiyorum, bitkisel sabunların hepsinin farklı etkisi oluyo, bi araştırayım da bana uygun olanını alayım. Sen tam doğal bulmuşsun ne güzel.Biz ailecek defne sabunu kullanıyoruz, burayı okumaya başladıktan sonraları duş jelini bıraktım, bi de biri beyaz sabun önermişti. Onu da sevdim çok güzel kokuyor. Defne sabununu eşimin halası kendileri yapıyor yani baya doğal
Mustela aldık en son canım. O baya iyi görünüyor ama bitmek üzere bakalın yeniden alabilirim inşallah.Hadi yaaa, sen ne kullanıyorsun çocuklara? Aman allah yolunda yaşıyoruz ya.
Ya aslında bende geçmek istiyorum, bitkisel sabunların hepsinin farklı etkisi oluyo, bi araştırayım da bana uygun olanını alayım. Sen tam doğal bulmuşsun ne güzel.
Ben iki kızımın saç ve vücuduna kostiksiz zeytinyağlı sabun kullanıyorum. Kendi vücuduma da aynı sabunu kullanıyorum. Saçıma da dediğin şampuanı kullanmaya devam ediyorum. Saçtaki silikon tabakasının gitmesi zaman alıyor. Biraz daha sabredersen iyi sonuç alacağını düşünüyorum.Elecda naturalive şampuanı önermişti onu kullanıyorum bitmek üzere hatta. Az köpürüyor başta uzun süre saçım uyum sağlayamadı şampuana hatta bi daha almam demiştim ama son bi kaç haftadır alıştı gibi, devam edebilirim
Mustela aldık en son canım. O baya iyi görünüyor ama bitmek üzere bakalın yeniden alabilirim inşallah.
Saçıma da denedim defne sabununu ama tiftik tiftik yaptı, kabarttı hep pismiş gibi bir his verdi. 10 gün kullandım saçım alışmadı bıraktım.Hadi yaaa, sen ne kullanıyorsun çocuklara? Aman allah yolunda yaşıyoruz ya.
Ya aslında bende geçmek istiyorum, bitkisel sabunların hepsinin farklı etkisi oluyo, bi araştırayım da bana uygun olanını alayım. Sen tam doğal bulmuşsun ne güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?