Son 1 aydır alıştı gibi saçım, ama bitmek üzere şampuan yani baya bir zaman aldı alışması sanırım Eylül’den beri kullanıyorum

günaydınlar herkese:)
dün eve gittiğim gibi gardropta ne var ne yok indirdim sildim atılacakları ayırdım mis gibi oldu
3 tane misafir yorganım ve 3 yastık 1 nevresim takımı da bunların içinde hatta iç çamaşırlarımızda gardropta
şifonyerde ve komidinler çekmeceleri boş duruyor böylece tek dağılan yer gardop olduğu için daha kolay düzen sağlayabiliyorum
20-25 parça bi şeyler çıkarttım baya iyi oldu sanırım 3-5 seneye yetecek kıyafeti ve ayakkabım var
ve sürekli aynı şeyleri giydiğimizden diğerleri yepyeni kalıyor
kendime hakim olabildiğim süre boyunca alışverişi hayatımdan çıkartıyorum

Günaydın herkese
Bugün evi süpüreceğim
Çamaşır yıkayacağım
Yemek yapılacak
Toz alsam süper olur
Dün suyumu içtim
Telefon kullanımı da baya düzene girdi
telefon kullanımını nasıl sınırlandırıyorsun instagramda çok fazla takılıyorum film izlerken bile nete bakma ihtiyacı duyuyorum kapatırsam da dünyadan geri kalacakmışım hissi uyanıyor bende

İki minik çocukla ben günü tek parça tamamladigima mutlu oluyorum
Evden hiç bir şey gonderemiyorum. Aksine bebek görmek için gelenler büyüğe de bişeyler getiriyor. Eve fazla fazla oyuncak ve kıyafet girişi var.
2016 ocaktan beri ya hamileyim ya emziriyorum o nedenle kendime alışveriş yapmadım. İlk hedefim bedenimdeki fazla kilolardan kurtulmak. Sonra sırasıyla hayatimdan tüm fazlalıkları çıkaracağım.

Günaydınlar..
Evim el atsam 1-2 saate toparlanacak kadar dağınık, ama elim kolum kalkmıyor artık. doğum iznine bi çıkabilseydim hayırlısıyla. yapacak biraz iş güç var haliyle.

Telefon işi bende de problem. ya insta ya da burası bi şekilde her an elimde sanki telefon. bende kendime bir sınırlandırma yapmak istiyorum. hele bu haftadan sonra hep evde olacağım ki kesin bi sınırandırma yapmalıyım.

telefona evdeyken çok nadir bakıyorum.
İş yerinde ise hep açık
ama kendime verdiğim görevler bittiğinde bakıyorum buraya.
Birde şu sıralar doğal bakım ürünü araştırıyorum

Sağlıklı beslenmeyle ilgili planımı yaptım.

Sabah
Haşlanmış yumurta
Zeytin
Peynir
Salatalık
Şekersiz çay

Ara öğün
Kuru yemiş

Öğlen
Az tüketmek

Ara öğün
1 adet meyve

Akşam
Genelde tek çeşit yemek yaparım yanına salata yoğurt turşu eklerim.

Günlük 2 lt su hedefim var.
Ek şeker katılmış ürünler yemeyeceğim.
Bazı durumlarda tatlı yerim özel günlerde mesela.

telefon kullanımını nasıl sınırlandırıyorsun instagramda çok fazla takılıyorum film izlerken bile nete bakma ihtiyacı duyuyorum kapatırsam da dünyadan geri kalacakmışım hissi uyanıyor bende
Face ve insta yı sildim. Sadece buraya ve pintereste bakıyorum. O da 3 saatte bir bakıyorum, uzun sürmüyor zAten. 3 saat dolmadan kesinlikle bakmıyorum arama ve Mesajlar hariç tabi. O arada baya iş yapmış oluyorum ve daha iyi odaklanıyorum. Önce 5 saatte 1i denedim ama olmadı o, bu şekil bana daha çok uydu

2 küçük çocuklar hayat nasıl gidiyor, arada tecrübelerini paylaşır mısın? Tavsiyelerini de bekliyorum. Bizim yaş aralığımızda neredeyse aynı olacak. Sana bol bol kolaylık ve sabır diliyorum:)

bende hem iş yerinde hemde evde bağımlı haldeyim 3 saatte bir fikrini tuttum denicem bakalım :) teşekkür ederim :)

Ev süpürüldü.
Çamaşır yıkandı, asıldı.
Toz alındı.
Yemek yapmayacağım, kayınvalidem yemeğe çağırdı.
Oğlum uyudu. Kitap okutacağım. Momo’ya yeni başladım, çok sürükleyici. Birinizin tavsiyesiyle almıştım ama kimdi hatırlamıyorum, teşekkürler tavsiye için :)

Ooo harikasın kilo fazlan var mı bu arada merak ettim. Benim 15 kilo fazlam var bir de ben uysam şöyle sağlıklı bir listeye. Ben nerdeyse hergün tatlı bir şey yiyorum, içki de var kilolar nasıl gidecek acaba

Ooo harikasın kilo fazlan var mı bu arada merak ettim. Benim 15 kilo fazlam var bir de ben uysam şöyle sağlıklı bir listeye. Ben nerdeyse hergün tatlı bir şey yiyorum, içki de var kilolar nasıl gidecek acaba

58 kiloyum
Amacım sağlıklı hissetmek sadece.
birkaç kilo da versem fena olmaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…