Son 1 aydır alıştı gibi saçım, ama bitmek üzere şampuan yani baya bir zaman aldı alışması sanırım Eylül’den beri kullanıyorumBen iki kızımın saç ve vücuduna kostiksiz zeytinyağlı sabun kullanıyorum. Kendi vücuduma da aynı sabunu kullanıyorum. Saçıma da dediğin şampuanı kullanmaya devam ediyorum. Saçtaki silikon tabakasının gitmesi zaman alıyor. Biraz daha sabredersen iyi sonuç alacağını düşünüyorum.
telefon kullanımını nasıl sınırlandırıyorsun instagramda çok fazla takılıyorum film izlerken bile nete bakma ihtiyacı duyuyorum kapatırsam da dünyadan geri kalacakmışım hissi uyanıyor bendeGünaydın herkese
Bugün evi süpüreceğim
Çamaşır yıkayacağım
Yemek yapılacak
Toz alsam süper olur
Dün suyumu içtim
Telefon kullanımı da baya düzene girdi
Face ve insta yı sildim. Sadece buraya ve pintereste bakıyorum. O da 3 saatte bir bakıyorum, uzun sürmüyor zAten. 3 saat dolmadan kesinlikle bakmıyorum arama ve Mesajlar hariç tabi. O arada baya iş yapmış oluyorum ve daha iyi odaklanıyorum. Önce 5 saatte 1i denedim ama olmadı o, bu şekil bana daha çok uydutelefon kullanımını nasıl sınırlandırıyorsun instagramda çok fazla takılıyorum film izlerken bile nete bakma ihtiyacı duyuyorum kapatırsam da dünyadan geri kalacakmışım hissi uyanıyor bende
2 küçük çocuklar hayat nasıl gidiyor, arada tecrübelerini paylaşır mısın? Tavsiyelerini de bekliyorum. Bizim yaş aralığımızda neredeyse aynı olacak. Sana bol bol kolaylık ve sabır diliyorum:)İki minik çocukla ben günü tek parça tamamladigima mutlu oluyorum
Evden hiç bir şey gonderemiyorum. Aksine bebek görmek için gelenler büyüğe de bişeyler getiriyor. Eve fazla fazla oyuncak ve kıyafet girişi var.
2016 ocaktan beri ya hamileyim ya emziriyorum o nedenle kendime alışveriş yapmadım. İlk hedefim bedenimdeki fazla kilolardan kurtulmak. Sonra sırasıyla hayatimdan tüm fazlalıkları çıkaracağım.
bende hem iş yerinde hemde evde bağımlı haldeyim 3 saatte bir fikrini tuttum denicem bakalım :) teşekkür ederim :)Face ve insta yı sildim. Sadece buraya ve pintereste bakıyorum. O da 3 saatte bir bakıyorum, uzun sürmüyor zAten. 3 saat dolmadan kesinlikle bakmıyorum arama ve Mesajlar hariç tabi. O arada baya iş yapmış oluyorum ve daha iyi odaklanıyorum. Önce 5 saatte 1i denedim ama olmadı o, bu şekil bana daha çok uydu
Umarım işe yarar, baya farklı yöntemler denedim olmadı ama 3 saat çok hızlı geçiyor o yüzden yoksunluk krizine girmiyorumbende hem iş yerinde hemde evde bağımlı haldeyim 3 saatte bir fikrini tuttum denicem bakalım :) teşekkür ederim :)
Ooo harikasın kilo fazlan var mı bu arada merak ettim. Benim 15 kilo fazlam varSağlıklı beslenmeyle ilgili planımı yaptım.
Sabah
Haşlanmış yumurta
Zeytin
Peynir
Salatalık
Şekersiz çay
Ara öğün
Kuru yemiş
Öğlen
Az tüketmek
Ara öğün
1 adet meyve
Akşam
Genelde tek çeşit yemek yaparım yanına salata yoğurt turşu eklerim.
Günlük 2 lt su hedefim var.
Ek şeker katılmış ürünler yemeyeceğim.
Bazı durumlarda tatlı yerim özel günlerde mesela.
Ooo harikasın kilo fazlan var mı bu arada merak ettim. Benim 15 kilo fazlam varbir de ben uysam şöyle sağlıklı bir listeye. Ben nerdeyse hergün tatlı bir şey yiyorum, içki de var kilolar nasıl gidecek acaba
Çook dertliyim bu aralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?