eve gelince yemek yedik sonra bul. Mak. Boşalttım yerleştirirken rafları sildim ve sadeleşirdim.
Kuru patlıcandan dolma yaptım yarın için yarın yoğurt ve brokoli salatası ile yeriz inşallah.
Kızımı yıkadım kendim yıkandım çamaşır yıkandı sedim. Yerleşmesi gerekenleri yerleştirdim
Şimdi uyku saati kızımı uyutup biraz kitap okurum sonra ben de uyurum :)

Zor durum ama onu bu karamsarlıktan kurtulması için birşeyler anlatsan düzelmez mi.
Başka konular açsan sohbet ediyor mu ?

rutin işlerin neler canım?

İşten eve geldiğimde 17:00 de
Üstümü değiştirip yatağı topluyorum, camını açıyorum 5 dk, kirlileri sepete koyuyorum.
Etrafı topluyorum tüm odaları geziyorum.
Bulaşık çamaşır mak çalıştırmam gerekiyorsa çalıştırıyorum.
Biraz dinlenip yemek yapmaya geçiyorum.
o gün planladığım işleri yaparım
yorgunsam kitap okurum.

kızım gelince oyun oynarız.genelde 18:00 gibi gelir.
eşim 19:30 gibi gelir.
sofrayı hazırlarım

Yemek sonrası çay faslına geçeriz
çay demlerim sofrayı toplarım.
kızımla yine oynarız yada banyo günüyse banyo yaptırırız.

21:00 gibi dizi film izleriz kızımda o sırada cizgi film izler şu sıralar erken uyuyor.
22:00-23:00 gibi bende uykuya geçiş hazırlığı yaparım üstümü değiştir diş fırçalamak gibi

Yani mutfak temiz bırakılmalı
yemek hazırlanmalı
çamaşır yıkama katlama işleri aksamamalı
yatak odası toplanmalı havalanmalı
gibi rutin işlerim var.

Günaydın
İşyeri çok yoğun bu aralar tempolu şekilde devam ediyorum
Bugün siyah renkleri yıkayacağım ardından kurutur kaldırırım ;
Nevresimlerimi değiştiremedim bugün yapılacak işler arasında en önemlisi
Yemeğim var onunla uğraşmayacağım
Yarın akşam eşimle sinemaya gitmek istiyoruz bakalım oğlanı anneme bırakıp kaçarız

Zor durum ama onu bu karamsarlıktan kurtulması için birşeyler anlatsan düzelmez mi.
Başka konular açsan sohbet ediyor mu ?
Sürekli teselli ediyorum ya ama ben de sıkıldım artık, benim de arada kendi sıkıntılarım olabiliyor onlara ilgili değil sadece kendi sıkıntılarını anlatmak istiyor. Konunun ortasında konu değiştirmek de ayıp geliyor

Bebekler çok yoruyor, kilo veremiyorum, iş yüküm fazla, sevdiğim hiç kimse yok yanımda herkes uzakta, eşimle oturup sohbet bile edemiyoruz, İstanbulu özledim....
ah canım yaa
bebeklerin ne kadarlık oldular?
aslında kendine yardımcı birini bulsan iyi olmaz mı?
İstanbul da özlenmeyecek gibi değil hani.. ben olsam ben de çok özlerdim.

aynen insan burda okudukça çok fena gaza geliyor :)

O zaman iyi sabretmişsin
Aynı hoşgörü ve saygıyı sana da göstermeliydi.

aman Allah'ım benim de böyle bir arkadaşım var iyi ki işyerimde değil
yoksa her gün görmek zorunda kalırdım
yani kızı ne zaman arasam morali bozuk, anlatacak hep üzücü bir şeyi var
sürekli akıl istiyor. ama yap dediklerimi kesinlikle yapmayıp yine kafasına göre davranıyor
sonuçta yine üzülüp beni arıyor
hep modu düşük, hep moralsiz
üzülüyorum ben de haline, yardımcı olmak istiyorum ama negatif enerjisiyle insanı aşağı çekiyor bu tarz insanlar ne yazıkki..
hatta bu konuyla ilgili bir söz okumuştum;
“Negatif insanlara maruz kalmak, radyasyona maruz kalmak gibidir; kısa süreli düşük dozlara dayanabilirsiniz; ancak sürekli maruz kalmak sizi öldürür.” T. S. Eliot

süper maşallah

Bizim abi 28 aylık. Oğlum 3 aylıkken işe başladığım için anane ve babanne dönüşümlü baktılar. Benden daha düşündü anane ve babanneye. Kardeş olunca bana o kadar düştü ki kimseye gitmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…