- 5 Ağustos 2014
- 3.767
- 8.611
- 358
Ben de senin enerjine hayranım bizim kızlarla iş yapmak zor ki sadeleşmek de zor sen zoru başarıyorsun
Çalışan kadın için zor onu söyleyebilmek umarım başarırsın canımev istediğim düzene geldi çok şükür ama daha 'işte bu benim evim' diyemiyorum.
merhaba arkadaşlar
iş yerinde bir arkadaşım var çok iyi bir kız aslnda iyi niyetli ama sürekli morali bzuk, her gün en az bir neden için çok kötüyüm incii diye yanıma geliyor, işle ilgili, bebeğiyle ilgili, ailesiyle ilgili vs sürekli birşeyler anlatıyor ve sürekli onu teselli etmemi bekliyor. ben bu durumdan çok sıkıldım, sürekli enerjimi düşürüyor, onla konuştuktan sonra benim motivasyonm azalıyor. onu kırmadan nasıl uzaklaşabilirim sizce?
Çalışan kadın için zor onu söyleyebilmek umarım başarırsın canım
rutin işlerin neler canım?
Sürekli teselli ediyorum ya ama ben de sıkıldım artık, benim de arada kendi sıkıntılarım olabiliyor onlara ilgili değil sadece kendi sıkıntılarını anlatmak istiyor. Konunun ortasında konu değiştirmek de ayıp geliyorZor durum ama onu bu karamsarlıktan kurtulması için birşeyler anlatsan düzelmez mi.
Başka konular açsan sohbet ediyor mu ?
ah canım yaaBebekler çok yoruyor, kilo veremiyorum, iş yüküm fazla, sevdiğim hiç kimse yok yanımda herkes uzakta, eşimle oturup sohbet bile edemiyoruz, İstanbulu özledim....
aynen insan burda okudukça çok fena gaza geliyor :)sizler anlatıyorsunuz ya yerleri sildim tozları aldım süpürge tuttum iş yerinde bi gaza geliyorum sonra akşama kadar sürüo eve gidince bi hışımla girişiyorum işlere çok yapamasam da her gün muhakkak bi şey yapmaya çalıştım bu hafta:)
aslında rutin olarak günde 15 dk ayırsam ev cillop olur çünkü dağılmıyor çok fazla.
Sürekli teselli ediyorum ya ama ben de sıkıldım artık, benim de arada kendi sıkıntılarım olabiliyor onlara ilgili değil sadece kendi sıkıntılarını anlatmak istiyor. Konunun ortasında konu değiştirmek de ayıp geliyor
aman Allah'ım benim de böyle bir arkadaşım var iyi ki işyerimde değilmerhaba arkadaşlar
iş yerinde bir arkadaşım var çok iyi bir kız aslnda iyi niyetli ama sürekli morali bzuk, her gün en az bir neden için çok kötüyüm incii diye yanıma geliyor, işle ilgili, bebeğiyle ilgili, ailesiyle ilgili vs sürekli birşeyler anlatıyor ve sürekli onu teselli etmemi bekliyor. ben bu durumdan çok sıkıldım, sürekli enerjimi düşürüyor, onla konuştuktan sonra benim motivasyonm azalıyor. onu kırmadan nasıl uzaklaşabilirim sizce?
süper maşallaheve gelince yemek yedik sonra bul. Mak. Boşalttım yerleştirirken rafları sildim ve sadeleşirdim.
Kuru patlıcandan dolma yaptım yarın için yarın yoğurt ve brokoli salatası ile yeriz inşallah.
Kızımı yıkadım kendim yıkandım çamaşır yıkandı sedim. Yerleşmesi gerekenleri yerleştirdim
Şimdi uyku saati kızımı uyutup biraz kitap okurum sonra ben de uyurum :)
Bizim abi 28 aylık. Oğlum 3 aylıkken işe başladığım için anane ve babanne dönüşümlü baktılar. Benden daha düşündü anane ve babanneye. Kardeş olunca bana o kadar düştü ki kimseye gitmiyorÇocuklar arasından denge konusu kafamı en çok kurcalayan mesele. Büyüğü ihmal ederim diye çok korkuyorum. 32 aylık olacak o zaman o da daha bebek sayılır, bakalım nasıl olacak anneanne ve babaanneye çok güveniyorum bakalım hayırlısı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?