- 5 Ağustos 2014
- 3.767
- 8.611
- 358
Benim de bi arkadaş böyle, sürekli benci biri değil hakkını yiyemem ama çok negatif. Ben de şöyle bi şey oluyor, o mesela kızı hakkında yakınıyor ben de o kötü hissetmesin diye oğlum hakkında yakınıyorum aslında yakındığım bi konu değil ama o an yalnız hissetmesin diye bunu yapıyorum
Genellikle böyle insanlar tavsiyeleri, tesellileri duymazlar, At gözlüğü vardır genelde. Ben kitap önerisinde bile bulunmuştum arkadaşın birine hatta kitabı ben verdim sorunuyla ilgiliydi. Heralde kitap 1 yıl onda kaldı ve okumadı. Somut örneklerle sorunun çürütsen bile duymazlar. Çok yakın dostum da böyleydi, Elimden geleni yapar neşelendiremezdim. Söylediklerimi dinler evet haklısın ama diye başlayan cümleler kurardı. Artık görüşmüyoruzBaşta niye pozitif bakmadığını sorardım olaylara
bak gençliğin geçiyor mutlu olmayacaksan ne zaman olacaksın derdim.
yine anlamazsa dert anlatacağı zaman amann boşver dert etme derdim
yine anlamazsa uzaklaşırdım net.
Mia- seni hep sade hep düzenli hatırlıyorum resimler paylaştığın için kafamda hep öylesin :))
ben geçen gün 3-4 parça kıyafet ayırdım bile ve neydi hatırlamıyorum bir daha aramam sanırım bu hafta atacağım eski kıyafet toplayan kutuya.
bu arada ütüyü erteledikçe giyecek kıyafet olmadığından aynı şeyleri sürekli giydiğimi farketmiştim bu hafta çok rahatım tüm kıyafetlerim ütülü çeşit çeşit zorlanmadan karar verip giyiyorum
ben bir hafta dağınık bıraksam eşim hiç toplamıyorsun bir yeri hep ben topluyorum der çıkar birbirimize gireriz kesinGenelde düzeni korumaya çalışıyorum
misal geçen hafta dağınık bıraktım evi eşim anlasın durumu diye
birlikte toplamıştık ortalığı sonra.
ütü den nefret ediyorum hiç sevmem ne zaman ütü yaptığımı da bilmiyorum.
genel kazak ve swet giyerim
Açık kalan dolap kapakları ve çekmecelere çok gıcık olurumYatak odamız kıyafetlerimizi sadeleştirdiğimizden beri hep düzenli. Sadece sabah acelemiz varsa yatak dağınık kalıyor, gelince düzeltip havalandırıyorum. Kıyafetle hep dolapta, biden kapı askılığımız var giyip tekrar giyeceklerimiz, sabahlık falan orda asılı duruyor. Bi de eşim dolabın kapısını açınca geri kapatsa daha iyi olacak
Genellikle böyle insanlar tavsiyeleri, tesellileri duymazlar, At gözlüğü vardır genelde. Ben kitap önerisinde bile bulunmuştum arkadaşın birine hatta kitabı ben verdim sorunuyla ilgiliydi. Heralde kitap 1 yıl onda kaldı ve okumadı. Somut örneklerle sorunun çürütsen bile duymazlar. Çok yakın dostum da böyleydi, Elimden geleni yapar neşelendiremezdim. Söylediklerimi dinler evet haklısın ama diye başlayan cümleler kurardı. Artık görüşmüyoruz
ben bir hafta dağınık bıraksam eşim hiç toplamıyorsun bir yeri hep ben topluyorum der çıkar birbirimize gireriz kesin
geçen mutfağı faraşlıyordu hep ben yapıyorum bu işi dedi3 gün küs kaldım sonrasında anca anladı
ütü benim mecbur ya iş yerimde nadir gömlek giymeyen kumaş pantolon-etek de zorunlu zaten
Aynen ben de. Eşime gıcık oluyorum açtığı herşeyi açık bırakıyorAçık kalan dolap kapakları ve çekmecelere çok gıcık olurum
Öyle maalesef, ben sonuna kadar zorlarım herşeyi keşke dememek için. Ama cidden olmuyorsa olmuyordur, rolümüz bitiyor birbirimizin hayatında bazenbenim bazen çok keskin cümlelerim oluyor.
uzun süre küs kalıp sen haklıydın beni kendime getirdin diyebiliyorlar.
bazı arkadaşlıkları da zorlamamak lazım olmuyorsa olmuyordur :)
Aynı benim eşim de şikayet etmez, yardım da etmez. Hiç etmez deyip hakkını yemiyim ama benim istediğim kadar etmiyor :)Eşim çok nadir iş yapar.
onuda anlıyorum eve geç geliyor
bazen sadece benim yapmam zoruma gidiyor.
Özellikle şu bahar temizliklerinde
ilk evlendiğimizde yazları çok çalışıyorum geç gelirdim tabi evle ilgilenemezdim.
bir sürü laf ederdi.
sonra bir açtım ağzımı çok meraklıyım geç gelmeye diye o oldu.
hiç şunu yap demez kendi de yapmaz :)
O başka konuda veriyordu iş. En son balkon yıkama ödevi verdi bir daha haber yokBu arada benim geldiğimdeyorgun anneanne hep gelip bi iş veriyordu ne güzel, nerelerdeki acaba? Kızını evlendiriyordu sanki en son. Muhtemelen hayırlı işlere dalmıştır gelir umarım kısa sürede.
Ohh baya kafan da rahatlamıştır işler bitinceKaç gündür ellemediğim evime bi el attım, derledim toparladım. Kızım kuzeni gelince ananesinde kalmak istedi, bırakıp kaçtım valla
Azıcık eşimle kafa dinlendik, oyuncaklarını topladım, eşim gereksiz kağıtlarını ayırdı falan derken özledik yavrumuzuanalıkta böyle bişi işte.
Neyse şu an yatağın üzeri bir miktar çamaşırla kaplı, onları katlayıp yatak odamı da yerleştirince işler oke. Yarın son iş günüm, artık Doğum iznine ayrıldım. Sabah erkenden uyanıp duş alıp giyinmek zorunda değilim, kızımı giydirip bırakmak zorunda değilim. Azıcık evin keyfini çıkaralım kuzumla. Puzzle falan yapıcaz planlarımız var
Bi de gelecek minnoşun kıyafetlerini asmam lazım, artık son 12 ona da. Beni de hafiften bi Doğum korkusu sarmıyor değil. Neyse kaçış yok bi şekilde doğacak artık
Bu Arada anneme vermek üzere 3 tane masa örtüsü ayırdım, kendime de 2 tane bıraktım. Masamın ölçüsüne uygun bi örtü bulamadım bi türlü gidip aynı ölçü almışım her seferinde yine, bari bi işe yarasın.
Neyse çamaşırımı katlayıp dinlenmeye geçeyim bende, normalde bu hafta nevresim haftam ama haftaya büyük temizlik ve lohusa yatağı hazırlamamız lazım erkenden olmasın 1 hafta daha idare etsin (her hafta değiştirenlere saygılar)
Ay ne çok yazdım, iyi geceler hepinize
O başka konuda veriyordu iş. En son balkon yıkama ödevi verdi bir daha haber yok
Edit: Pardon yemek yarışmasına katılmış yeni gördüm
Ohh baya kafan da rahatlamıştır işler bitince
Son 12
O şimdi başka konuda yazacaktım şimdi si gitmişYok ya burdan da veriyordu, aspiratör silme falan. Başka konu bakmadım ben hiç. Ama epeydir görmedim. Demek yarışmalara kaptırmış kendini :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?