- 29 Ocak 2017
- 4.552
- 8.673
- 158
Bu zamana kadar saçmalama inci o senin arkadaşın sıkıntılarını dinleyeceksin tabi ki bencil olma diye sürekli telkin ettim kendimi. Arkadaş anlattıkça rahatlayıp kafasını dağıtıyor konuştukça benimse motivasyonum bozuluyor onunfark ettim son zamanlarda. Bir de sadece ben ben ben diyor benimle ilgili konularda ilgili değil, o yüzden uzaklaşmak istiyorum kendisinden benim de bir sürü işim var onu teselli etmek istemiyorum artıkO zaman iyi sabretmişsin
Aynı hoşgörü ve saygıyı sana da göstermeliydi.
Sözü çok beğendim :) her gün görmek can sıkıcı oluyor gerçekten üniversite de öyle bir arkadaşım vardı şimdi farklı şehirlerdeyiz pek görüşemiyoruz ama telefonda konuşurken yine benle ilgili sorunların üzerinde durmuyor hiç Allah kolaylık versin deyip geçiyoraman Allah'ım benim de böyle bir arkadaşım var iyi ki işyerimde değil
yoksa her gün görmek zorunda kalırdım
yani kızı ne zaman arasam morali bozuk, anlatacak hep üzücü bir şeyi var
sürekli akıl istiyor. ama yap dediklerimi kesinlikle yapmayıp yine kafasına göre davranıyor
sonuçta yine üzülüp beni arıyor
hep modu düşük, hep moralsiz
üzülüyorum ben de haline, yardımcı olmak istiyorum ama negatif enerjisiyle insanı aşağı çekiyor bu tarz insanlar ne yazıkki..
hatta bu konuyla ilgili bir söz okumuştum;
“Negatif insanlara maruz kalmak, radyasyona maruz kalmak gibidir; kısa süreli düşük dozlara dayanabilirsiniz; ancak sürekli maruz kalmak sizi öldürür.” T. S. Eliot
İyi yolculuklar:) gezmeye mi gidiyorsunuzben de bu akşam çamaşır yıkayacağım
yarın hazırlık yapacağım
hafta sonu Ankara'ya gideceğiz.
bende bugün yatak odasında nevresimlerimi değiştiriceğim süpürüp tozunu alıp yerlerini de siler bittiririm ama eşimle beraber yapıyoruz bende senin gibiyim mutfağım her zaman topludur zaten az eşyam var bu çok işime yarıyor gerçektenBugün yatak odasını toplamam lazım
En çok dağılan odanız neresi oluyor sizin? Mutfağı yemekten sonra toplayıp çıkma alışkanlığı edindim artık çok şükür sabah işim rahat oluyor ama yatak odam çok dağınık yetmeyecek benim kıyafetim dolu, çıkardığımı bir yerlere koyuyorum kalıyor öyle bir haftfır çok dağınık bir girişemedim,
Akraba ziyareti ve gezme diyelim :)İyi yolculuklar:) gezmeye mi gidiyorsunuz
Bu zamana kadar saçmalama inci o senin arkadaşın sıkıntılarını dinleyeceksin tabi ki bencil olma diye sürekli telkin ettim kendimi. Arkadaş anlattıkça rahatlayıp kafasını dağıtıyor konuştukça benimse motivasyonum bozuluyor onunfark ettim son zamanlarda. Bir de sadece ben ben ben diyor benimle ilgili konularda ilgili değil, o yüzden uzaklaşmak istiyorum kendisinden benim de bir sürü işim var onu teselli etmek istemiyorum artık
bende bugün yatak odasında nevresimlerimi değiştiriceğim süpürüp tozunu alıp yerlerini de siler bittiririm ama eşimle beraber yapıyoruz bende senin gibiyim mutfağım her zaman topludur zaten az eşyam var bu çok işime yarıyor gerçekten
ama dediğin gibi yatak odası yatağım hep açık mesela kapatma huyum yok biri gelecek ki ancak öyle biraz rahatıma düşkünüm sanırım :)
Bugün yatak odasını toplamam lazım
En çok dağılan odanız neresi oluyor sizin? Mutfağı yemekten sonra toplayıp çıkma alışkanlığı edindim artık çok şükür sabah işim rahat oluyor ama yatak odam çok dağınık yetmeyecek benim kıyafetim dolu, çıkardığımı bir yerlere koyuyorum kalıyor öyle bir haftfır çok dağınık bir girişemedim,
yatağını açık bırakmanın iyi bir şey olduğunu söylesem..
aşağıdaki linki sizinle paylaşayım:
http://www.milliyet.com.tr/sakin-yataginizi-toplamayin--pembenar-detay-yatakodasi-2115526/
Bunu okuduğum halde ben de sabahları kapatıyorum yatağıBunu bende okumuştum o yüzden ben işteyken açık kalıyor sonra düzeltiyorum.
düzeltmezsem dağınık hissi veriyor aklıma takılıyor.
Sen ne yapardın bu durumda :)Yok kendine haksızlık etme.
Tabi ki dert yeri gelir dinlenilir.
bazen yalnız olmadığımızı anlarız.
O arkadaş iyi ki bana denk gelmemiş :)
Yatağı saymıyorum bile ben Arıkyatağını açık bırakmanın iyi bir şey olduğunu söylesem..
aşağıdaki linki sizinle paylaşayım:
http://www.milliyet.com.tr/sakin-yataginizi-toplamayin--pembenar-detay-yatakodasi-2115526/
Aynen benimki de çok düşkün nenelere, ama şimdi bile bana olan tavrı değişti, aynı süreci yaşayacak gibiyizBizim abi 28 aylık. Oğlum 3 aylıkken işe başladığım için anane ve babanne dönüşümlü baktılar. Benden daha düşündü anane ve babanneye. Kardeş olunca bana o kadar düştü ki kimseye gitmiyor
teşekkür ederim :) bunu yazdıktan sonra kızım 00.15 gibi ancak uyudu. ben de kalktım ve 2 ye kadar kitap okudum iyi yaptım aferin bana bugün sürünüyorumsüper maşallah
Benim de bi arkadaş böyle, sürekli benci biri değil hakkını yiyemem ama çok negatif. Ben de şöyle bi şey oluyor, o mesela kızı hakkında yakınıyor ben de o kötü hissetmesin diye oğlum hakkında yakınıyorum aslında yakındığım bi konu değil ama o an yalnız hissetmesin diye bunu yapıyorumBu zamana kadar saçmalama inci o senin arkadaşın sıkıntılarını dinleyeceksin tabi ki bencil olma diye sürekli telkin ettim kendimi. Arkadaş anlattıkça rahatlayıp kafasını dağıtıyor konuştukça benimse motivasyonum bozuluyor onunfark ettim son zamanlarda. Bir de sadece ben ben ben diyor benimle ilgili konularda ilgili değil, o yüzden uzaklaşmak istiyorum kendisinden benim de bir sürü işim var onu teselli etmek istemiyorum artık
Sen ne yapardın bu durumda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?