O zaman iyi sabretmişsin
Aynı hoşgörü ve saygıyı sana da göstermeliydi.
Bu zamana kadar saçmalama inci o senin arkadaşın sıkıntılarını dinleyeceksin tabi ki bencil olma diye sürekli telkin ettim kendimi. Arkadaş anlattıkça rahatlayıp kafasını dağıtıyor konuştukça benimse motivasyonum bozuluyor onunfark ettim son zamanlarda. Bir de sadece ben ben ben diyor benimle ilgili konularda ilgili değil, o yüzden uzaklaşmak istiyorum kendisinden benim de bir sürü işim var onu teselli etmek istemiyorum artık

Sözü çok beğendim :) her gün görmek can sıkıcı oluyor gerçekten üniversite de öyle bir arkadaşım vardı şimdi farklı şehirlerdeyiz pek görüşemiyoruz ama telefonda konuşurken yine benle ilgili sorunların üzerinde durmuyor hiç Allah kolaylık versin deyip geçiyor bir saat kendini anlatıyor sonra. Ben aramıyorum artık o da aramıyor telefon konuşmalarımız çok çok Nadire düştü

Bugün yatak odasını toplamam lazım
En çok dağılan odanız neresi oluyor sizin? Mutfağı yemekten sonra toplayıp çıkma alışkanlığı edindim artık çok şükür sabah işim rahat oluyor ama yatak odam çok dağınık yetmeyecek benim kıyafetim dolu, çıkardığımı bir yerlere koyuyorum kalıyor öyle bir haftfır çok dağınık bir girişemedim,

bende bugün yatak odasında nevresimlerimi değiştiriceğim süpürüp tozunu alıp yerlerini de siler bittiririm ama eşimle beraber yapıyoruz bende senin gibiyim mutfağım her zaman topludur zaten az eşyam var bu çok işime yarıyor gerçekten
ama dediğin gibi yatak odası yatağım hep açık mesela kapatma huyum yok biri gelecek ki ancak öyle biraz rahatıma düşkünüm sanırım :)

Yok kendine haksızlık etme.
Tabi ki dert yeri gelir dinlenilir.
bazen yalnız olmadığımızı anlarız.
O arkadaş iyi ki bana denk gelmemiş :)

yatağını açık bırakmanın iyi bir şey olduğunu söylesem..
aşağıdaki linki sizinle paylaşayım:
http://www.milliyet.com.tr/sakin-yataginizi-toplamayin--pembenar-detay-yatakodasi-2115526/

Eşim benden sonra işe gittiği için yatak dağınık kalır yerlerde de kıyafetler olur.
İşten gelince ilk oraya girerim.toplarım.
eğer kıyafetler dolap dışındaysa yıkamaya gider.
rutine uymazsam her yer dağılır :)

Bunu bende okumuştum o yüzden ben işteyken açık kalıyor sonra düzeltiyorum.
düzeltmezsem dağınık hissi veriyor aklıma takılıyor.
Bunu okuduğum halde ben de sabahları kapatıyorum yatağı
Sabah kapatmadıysam eve gidince mutlaka kapatıyorum. Ama bir arkadaşım toplamıyor diye eşi yakınıyordu o zaman ona bahsetmiştim. Burda lindalinda kendinden yakınınca da bahsetme ihtiyacı duydum :) yani o kadar da kötü bir şey değil manasında

Aynen benimki de çok düşkün nenelere, ama şimdi bile bana olan tavrı değişti, aynı süreci yaşayacak gibiyiz

Benim de bi arkadaş böyle, sürekli benci biri değil hakkını yiyemem ama çok negatif. Ben de şöyle bi şey oluyor, o mesela kızı hakkında yakınıyor ben de o kötü hissetmesin diye oğlum hakkında yakınıyorum aslında yakındığım bi konu değil ama o an yalnız hissetmesin diye bunu yapıyorum

ben de ortalıkta kıyafet görürsem şansı yoktur doğrudan kirli sepetine gider :))
benim eve gidince ilk işim üzerimi değiştirip mutfağa el atmak oluyor. bul.mak çalıştır, boşalt, doldur; yemek yoksa yemek yap varsa yarın için ayrıca yap.kızımın ortalığa döktüklerini topla temizle ancak 8 buçuk civarı salona geçebiliyorum. diğer odalarım bir nebze daha derli toplu mutfak beni ürkütüyor

Yatak odamız kıyafetlerimizi sadeleştirdiğimizden beri hep düzenli. Sadece sabah acelemiz varsa yatak dağınık kalıyor, gelince düzeltip havalandırıyorum. Kıyafetle hep dolapta, biden kapı askılığımız var giyip tekrar giyeceklerimiz, sabahlık falan orda asılı duruyor. Bi de eşim dolabın kapısını açınca geri kapatsa daha iyi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…