Offf benim de eski kilom 57 şimdi tosun gibiyim58 kiloyum
Amacım sağlıklı hissetmek sadece.
birkaç kilo da versem fena olmaz :)
Bebekler çok yoruyor, kilo veremiyorum, iş yüküm fazla, sevdiğim hiç kimse yok yanımda herkes uzakta, eşimle oturup sohbet bile edemiyoruz, İstanbulu özledim....Hayırdır canım neden dertlisin.
Bebekler çok yoruyor, kilo veremiyorum, iş yüküm fazla, sevdiğim hiç kimse yok yanımda herkes uzakta, eşimle oturup sohbet bile edemiyoruz, İstanbulu özledim....
Aynen. Küllerimden doğacağımBir annenin iş yükü fazla olması bütün dengeleri bozuyor malesef.
Ama yeni ortam ev iş alışma sürecinde biraz daha sakin kalmak ve neler yapılabileceğine bakmak lazım.
Bunu da sadece sen istersen başarabilirsin :)
sizler anlatıyorsunuz ya yerleri sildim tozları aldım süpürge tuttum iş yerinde bi gaza geliyorum sonra akşama kadar sürüo eve gidince bi hışımla girişiyorum işlere çok yapamasam da her gün muhakkak bi şey yapmaya çalıştım bu hafta:)
aslında rutin olarak günde 15 dk ayırsam ev cillop olur çünkü dağılmıyor çok fazla.
iş yerinde yorulunca eve takatin kalmaz işteEvde yemeğim var
bugün çamaşır katlama serme işlerim olur.
çok yoruluyorum iş yerinde.
iş yerinde yorulunca eve takatin kalmaz işte
ben dün serdim ama bugün daha kurumadı çamaşırlar bi odam giyinme odası orda kurutuyorum
yemeğim yok buzluktan fasülye çıkartıcam o pişerken ufak da olsa bi şey yapmam lazım
selam kızlar!
Bugün iş yerinde ne zamandır ertelediğim bir işi hallettim sonunda. yarın ve cuma da kalan bir kaç işim var onlara bakacağım sırayla.
terzi işim vardı ertelediğim onu hallettim böylelikle 3 tane pantolon kazandım yeniden.
akşam yarın için yemek yapacağım.
yarın da kahvaltılar için sigara böreği filan sarıp atacağım buzluğa açma da yapıp atabilirim. bu hafta sonu çorba kavanozlamayı deneyeceğim öyle olursa bir hafta çorba yapmamış olurum. çok iyi olur benim için.
Aynen benim de öyle oldu, durulayınca durulanmadı gibi oldu. Bi deneyeyim bakalım, teşekkürler tavsiye için :)Mikan 3-4 aydır sabun kullanıyorum saçlarımda ilk zamanlar elimi içine sokamıyordum. sonra beyaz sirke denedim duş bitiminde anında yumuşuyor saçlar. bir ara denemeni tavsiye ederim.
Ben de senin enerjine hayranım bizim kızlarla iş yapmak zor ki sadeleşmek de zor sen zoru başarıyorsunEnerjine hayran kaldım :)
Hiç çekinme herkesten yardım işte. Tek başına her şeye yetişmeye çalışma. Çocuklar arasında denge kurup düzen oturtmak birde lohusalik yeteri kadar zor oluyor. Zaman içerisinde düzeliyor. Dağa 1 ay olmadı ama oğlum kardeşi kabullendi işler kolaylasmaya başladı. Tabi en küçük şeyden kriz çıkabiliyor ki bu hep böyle olacak. 33 yaşındayım kardesimle bir anda kavga edebiliriz ama anında barışıriz. Onlarda o sekilde büyüyecek2 küçük çocuklar hayat nasıl gidiyor, arada tecrübelerini paylaşır mısın? Tavsiyelerini de bekliyorum. Bizim yaş aralığımızda neredeyse aynı olacak. Sana bol bol kolaylık ve sabır diliyorum:)
Çocuklar arasından denge konusu kafamı en çok kurcalayan mesele. Büyüğü ihmal ederim diye çok korkuyorum. 32 aylık olacak o zaman o da daha bebek sayılır, bakalım nasıl olacak anneanne ve babaanneye çok güveniyorum bakalım hayırlısı :)Hiç çekinme herkesten yardım işte. Tek başına her şeye yetişmeye çalışma. Çocuklar arasında denge kurup düzen oturtmak birde lohusalik yeteri kadar zor oluyor. Zaman içerisinde düzeliyor. Dağa 1 ay olmadı ama oğlum kardeşi kabullendi işler kolaylasmaya başladı. Tabi en küçük şeyden kriz çıkabiliyor ki bu hep böyle olacak. 33 yaşındayım kardesimle bir anda kavga edebiliriz ama anında barışıriz. Onlarda o sekilde büyüyecek
rutin işlerin neler canım?Benim rutin işlerim de var
onları hergün yapıyorum.
acil işim çıkmadığı sürece.
Bir kaç defa işin olduğunu söylersen belki daha az gelir yanına. Ben olumsuz bakarsan olumsuz şeyler yaşarsın diye uyarıyorum öyle insanları sonrasında en azından bana yakınmayı bırakıyorlarmerhaba arkadaşlar
iş yerinde bir arkadaşım var çok iyi bir kız aslnda iyi niyetli ama sürekli morali bzuk, her gün en az bir neden için çok kötüyüm incii diye yanıma geliyor, işle ilgili, bebeğiyle ilgili, ailesiyle ilgili vs sürekli birşeyler anlatıyor ve sürekli onu teselli etmemi bekliyor. ben bu durumdan çok sıkıldım, sürekli enerjimi düşürüyor, onla konuştuktan sonra benim motivasyonm azalıyor. onu kırmadan nasıl uzaklaşabilirim sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?