günaydınlar herkese
dün nevresimleri değiştirdim odayı da süpürdüm
duş aldım sonra bi güzel
sadece cam olan elektirikli ocaklar varya ondan istiyorum ama daha ankastrem de yeni napsam bilemiyorum
temizliği kolay diye istiyorum aslında
2 tane istediğim şey biri bu ikincisi de kurutmalık

İyi tatiller sana, bol bol dinlenmeye bak. Bebiş Doğunca muhtemelen tek çocuk ne kadar rahatmış diyeceğiz gibime geliyor. Tek çocuklu son günlerinin tadını çıkar :)

Kurutmalık bende istiyorum ya
dün hala nemli çamaşırlar vardı

Evin keyfini çıkart canım .

Günaydın hepinize :)
Bugün yemek yapılacak
Çamaşır toplanacak, yerleştirilecek ve yıkanacak
Buzdolabı temizliğine bi 15 Dk daha ayrılacak
Haftalık belirlediğim temel işlerin hepsi bitti yarın ekstra işler yapacağım ayakkabılığı düzenleyip temizlemek gibi

Kurutmalık bende istiyorum ya
dün hala nemli çamaşırlar vardı
bende bekliyorum ki kurusunlar da öteki makinayı çalıştırayım diye
ama şu an bu ikisine bütçe ayıramam gibi gözüküyor
elektirikli ocak zaten 2. plan olarak uzun süre kalır
yaz kış odada kurutuyoruz soluyoruz ya havayı ondan istemiyorum aslında böyle kurutmak

İyi tatiller sana, bol bol dinlenmeye bak. Bebiş Doğunca muhtemelen tek çocuk ne kadar rahatmış diyeceğiz gibime geliyor. Tek çocuklu son günlerinin tadını çıkar :)

valla son 11, 2-3 günde bir kontrol ve ağır hareketlerle nasıl tadı çıkar bilmiyorum :) biraz kızımla ilgilenmek istiyorum ama. biz onunla 9 gün bayram tatili dışında hiç bir arada kalmadık, böyle uzun bir birliktelik ikimize de iyi gelecektir umarım.

Evin keyfini çıkart canım .

teşekkür ederim

Maşallah canım çok iş yapmışsın şekersiz 21 gün hiç cesaret edemediğim bir şey sırf bu sebeplerden
Hedefi tutturmanın hazzını yaşıyorsundur o zaman maşallah ben de dün de hedeflediğim işleri yaptım bugün de yaparsam mutlu olacağım

Buzdolabını temizledim ve oturma odasını süpürmüştüm :)
bak unutmuşum yazmayı görüyomusun :)

çayı şekersiz içmek dışında zorluğu fazla yok şuan için.
Öncesinde zaten asitli ürünleri bırakmıştım
paketli ürünler hamilelik döneminde bırakmıştım midem bulanıyordu.
sende kademeli olarak başlayabilirsin.

ama alternatif sunmalısın kendine
çikolata yerine kuru yemiş
içecek yerine meyve
su tüketimine dikkat etmek
yulaf ve kuru meyveleri sütle yemekte tatlı yerine geçebiliyor :)

kızlar belli bi çamaşır yıkama gününüz rutininiz var mı acaba?
mesela beyazlar haftada bir gibi mesela?
günlük her gün yaptığınız düzenli işler var mı?
ben aslında hep temizliyorum her yeri ama kafama göredir hep bi plan hiç yapmam.

Anka kızımı bırakıp sezaryene girecek olmam korkutmaya başladı, arkanda birini canını bırakmak ne zormuş ya.

Salı gününden beri hastanede yatıyorum, nedeni belli olmayan bir bağırsak yağı enfeksiyonu sebebiyle ve ben de ilk defa ayrıldım kızımdan... içim kanadı resmen, taş oldu zannettiğim gözlerim kurudu ağlamaktan
20 dakika uzağımda ablamda kalıyor ve yeğenim var ve mutlu orada biliyorum ama hiç bırakmamıştım, çokta eleştiriyorlardı bu yüzden.. her gün görüyorum, dün giderken “annecim sen gelmiyor musun? “ diye sordu her görüşmemizde elini göster diyor serum duruyor mu diye
Nefret ettim kendimden, nereden buldu beni diye.. inişe geçti enfeksiyon , 1-2 güne çıkacağız ama ama ama gönül laftan anlamıyor (((
Doğumda büyük oda tutar hep beraber kalırız derken ne geldi başımıza..
sen canını bırakmak ne zor yazmışsın ya, ahhh zor ne zor

Hurdunya bu kadar düşünüp üzülme
Allah daha başka hastalık vermesin geçmiş olsun
Bu sürecin geçici olduğunu bil ve içini rahat tut.

Ben bahsetmiştim.
haftalık aylık ve günlük planlarım var :)

32 de izne ayrılmak istememin en büyük sebebi o ara oğlumla vakit geçirmek, anlıyorum seni :)

Aynen çok iyi oluyor, normalde çok üşengecimdir, böyle yormadan iyi oluyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…