Öyle canım maalesef.Anka kızımı bırakıp sezaryene girecek olmam korkutmaya başladı, arkanda birini canını bırakmak ne zormuş ya.
Öyle canım maalesef.Rabbim yardımcın olsun sağ salim gidip geleceksin Allahın izniyle.
İyi tatiller sana, bol bol dinlenmeye bak. Bebiş Doğunca muhtemelen tek çocuk ne kadar rahatmış diyeceğiz gibime geliyor. Tek çocuklu son günlerinin tadını çıkar :)Kaç gündür ellemediğim evime bi el attım, derledim toparladım. Kızım kuzeni gelince ananesinde kalmak istedi, bırakıp kaçtım valla
Azıcık eşimle kafa dinlendik, oyuncaklarını topladım, eşim gereksiz kağıtlarını ayırdı falan derken özledik yavrumuzuanalıkta böyle bişi işte.
Neyse şu an yatağın üzeri bir miktar çamaşırla kaplı, onları katlayıp yatak odamı da yerleştirince işler oke. Yarın son iş günüm, artık Doğum iznine ayrıldım. Sabah erkenden uyanıp duş alıp giyinmek zorunda değilim, kızımı giydirip bırakmak zorunda değilim. Azıcık evin keyfini çıkaralım kuzumla. Puzzle falan yapıcaz planlarımız var
Bi de gelecek minnoşun kıyafetlerini asmam lazım, artık son 12 ona da. Beni de hafiften bi Doğum korkusu sarmıyor değil. Neyse kaçış yok bi şekilde doğacak artık
Bu Arada anneme vermek üzere 3 tane masa örtüsü ayırdım, kendime de 2 tane bıraktım. Masamın ölçüsüne uygun bi örtü bulamadım bi türlü gidip aynı ölçü almışım her seferinde yine, bari bi işe yarasın.
Neyse çamaşırımı katlayıp dinlenmeye geçeyim bende, normalde bu hafta nevresim haftam ama haftaya büyük temizlik ve lohusa yatağı hazırlamamız lazım erkenden olmasın 1 hafta daha idare etsin (her hafta değiştirenlere saygılar)
Ay ne çok yazdım, iyi geceler hepinize
günaydınlar herkese
dün nevresimleri değiştirdim odayı da süpürdüm
duş aldım sonra bi güzel
sadece cam olan elektirikli ocaklar varya ondan istiyorum ama daha ankastrem de yeni napsam bilemiyorum
temizliği kolay diye istiyorum aslında
2 tane istediğim şey biri bu ikincisi de kurutmalık
Kaç gündür ellemediğim evime bi el attım, derledim toparladım. Kızım kuzeni gelince ananesinde kalmak istedi, bırakıp kaçtım valla
Azıcık eşimle kafa dinlendik, oyuncaklarını topladım, eşim gereksiz kağıtlarını ayırdı falan derken özledik yavrumuzuanalıkta böyle bişi işte.
Neyse şu an yatağın üzeri bir miktar çamaşırla kaplı, onları katlayıp yatak odamı da yerleştirince işler oke. Yarın son iş günüm, artık Doğum iznine ayrıldım. Sabah erkenden uyanıp duş alıp giyinmek zorunda değilim, kızımı giydirip bırakmak zorunda değilim. Azıcık evin keyfini çıkaralım kuzumla. Puzzle falan yapıcaz planlarımız var
Bi de gelecek minnoşun kıyafetlerini asmam lazım, artık son 12 ona da. Beni de hafiften bi Doğum korkusu sarmıyor değil. Neyse kaçış yok bi şekilde doğacak artık
Bu Arada anneme vermek üzere 3 tane masa örtüsü ayırdım, kendime de 2 tane bıraktım. Masamın ölçüsüne uygun bi örtü bulamadım bi türlü gidip aynı ölçü almışım her seferinde yine, bari bi işe yarasın.
Neyse çamaşırımı katlayıp dinlenmeye geçeyim bende, normalde bu hafta nevresim haftam ama haftaya büyük temizlik ve lohusa yatağı hazırlamamız lazım erkenden olmasın 1 hafta daha idare etsin (her hafta değiştirenlere saygılar)
Ay ne çok yazdım, iyi geceler hepinize
bende bekliyorum ki kurusunlar da öteki makinayı çalıştırayım diyeKurutmalık bende istiyorum ya
dün hala nemli çamaşırlar vardı
İyi tatiller sana, bol bol dinlenmeye bak. Bebiş Doğunca muhtemelen tek çocuk ne kadar rahatmış diyeceğiz gibime geliyor. Tek çocuklu son günlerinin tadını çıkar :)
Evin keyfini çıkart canım .
Maşallah canım çok iş yapmışsınGünaydınlar
Dün pek çok iş yaptım
çamaşırlar katlandı
2 mak yıkandı
yemek yapıldı.
dün eşim tatlı alıp gelmiş
şekersiz ilk günümde yapılır mı bu dedim.
çok az yedim
bugün için yemeğim ve işim yok rutinler dışında.
Hedefi tutturmanın hazzını yaşıyorsundur o zaman maşallahGünaydın hepinize :)
Bugün yemek yapılacak
Çamaşır toplanacak, yerleştirilecek ve yıkanacak
Buzdolabı temizliğine bi 15 Dk daha ayrılacak
Haftalık belirlediğim temel işlerin hepsi bitti yarın ekstra işler yapacağım ayakkabılığı düzenleyip temizlemek gibi
Maşallah canım çok iş yapmışsınşekersiz 21 gün hiç cesaret edemediğim bir şey sırf bu sebeplerden
Hedefi tutturmanın hazzını yaşıyorsundur o zaman maşallahben de dün de hedeflediğim işleri yaptım bugün de yaparsam mutlu olacağım
Anka kızımı bırakıp sezaryene girecek olmam korkutmaya başladı, arkanda birini canını bırakmak ne zormuş ya.
Salı gününden beri hastanede yatıyorum, nedeni belli olmayan bir bağırsak yağı enfeksiyonu sebebiyle ve ben de ilk defa ayrıldım kızımdan... içim kanadı resmen, taş oldu zannettiğim gözlerim kurudu ağlamaktan
20 dakika uzağımda ablamda kalıyor ve yeğenim var ve mutlu orada biliyorum ama hiç bırakmamıştım, çokta eleştiriyorlardı bu yüzden.. her gün görüyorum, dün giderken “annecim sen gelmiyor musun? “ diye sorduher görüşmemizde elini göster diyor serum duruyor mu diye
Nefret ettim kendimden, nereden buldu beni diye.. inişe geçti enfeksiyon , 1-2 güne çıkacağız ama ama ama gönül laftan anlamıyor(((
Doğumda büyük oda tutar hep beraber kalırız derken ne geldi başımıza..
sen canını bırakmak ne zor yazmışsın ya, ahhh zor ne zor
kızlar belli bi çamaşır yıkama gününüz rutininiz var mı acaba?
mesela beyazlar haftada bir gibi mesela?
günlük her gün yaptığınız düzenli işler var mı?
ben aslında hep temizliyorum her yeri ama kafama göredir hep bi plan hiç yapmam.
32 de izne ayrılmak istememin en büyük sebebi o ara oğlumla vakit geçirmek, anlıyorum seni :)valla son 11, 2-3 günde bir kontrol ve ağır hareketlerle nasıl tadı çıkar bilmiyorum :) biraz kızımla ilgilenmek istiyorum ama. biz onunla 9 gün bayram tatili dışında hiç bir arada kalmadık, böyle uzun bir birliktelik ikimize de iyi gelecektir umarım.
teşekkür ederim
Aynen çok iyi oluyor, normalde çok üşengecimdir, böyle yormadan iyi oluyor:)Maşallah canım çok iş yapmışsınşekersiz 21 gün hiç cesaret edemediğim bir şey sırf bu sebeplerden
Hedefi tutturmanın hazzını yaşıyorsundur o zaman maşallahben de dün de hedeflediğim işleri yaptım bugün de yaparsam mutlu olacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?