Ben makineye atılabilenleri makinede yıkıyorum. Hiç fırçalamadım o şekilde ama sirke ile fırçalasan daha etkili olabilir ya da karbonatben de ayakkabılarımı diş fırçasıyla fırçalamayı düşünüyorum beyaz yerler kararmaya başlamış, sıvı sabuna yapsam nasıl olur acaba
Dizileri Bırak sorunun çözülecek gibiişler alıyor genelde telefona bakarken. evi toplamam lazım mesela günde yarım saat ayırsam bile yeter ama ben saatlerce telefonda geçiririm. eşim bir uygulama yükledi telefonuna akşam 9dan sonra arama dışında bişey yapamıyor yasaklı, ben de bir saat dolmadan bakmamaya çalışıcam. face ve instaramı kapattım whatsapp burası youtube en çok takıldıklarım. istanbullu gelin, vurgun, kardeş çocukları, yasak elma, bir zamanlar çukurova dizilerinin videolarını izliyorum ne çok dizim varmışbuna çözüm olarak da şöyle bişey aklıma geldi spor yapmak istemiyor canım uzun zamandır leslie yapmak şartıyla bişeyler izlemeyi oturtursam süper olacak :)
Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah :)Merhaba hanımlar, bende çalışamaz raporumu aldım bugün, bebeğin eşyalarını yıkayıp yerleştirdik, çantasını hazırladık bayaa yoruldum tabi ama annem saolsun yıkayıp ütüledi hepsini.
Evden 2 poşet eşya çıktı verilen, bayaa eşyası varmış bizim kızın meğer :) yıkadık ütüledik bitmedi, sağlıkla gelsin.
Haftaya Salı olacak sezaryenimiz, bekleriz hepinizi :)
Kardeş sana hediyeler getirecek diye kandırıyoruz biz şimdi oğlumu, o da seviniyor heyecan yapıyor :) bi kutu hazırlamayı düşünüyoruz, siz de işe yarar mı bilmiyorum ama siz de hazırlayın belki modu düzelirİnşallah canım, kızım 9 ay boyu beklediği kardeşi şimdi istemiyorona bişi alınması falan hiç hoşuna gitmedi. Huyu değişti bağırma çağırma asabiyet. Dur bakalım doğunca ne olacak. Sanırım aklı ermeden kardeş olması daha mı iyiymiş ne.
günaydınlar
dün tek yaptığım şey bulaşık makinasını çalıştırmak oldu olsun bu da bi şey
gardorp için askı aldım onları yıkıcam bugün eve gidince
baya azaldığımı düşünüyorum iç çamaşırları hariç ama yeni hepsi eskidikçe almayacağım:)
sabahları çok uykum oluyor ya ki akşam 9 buçukta yatmıştım
biyolojik saatimi nasıl bulabilirim o zaman ?biyolojik saatin vardır.
bende saat kaçta uyursam uyuyum 7:50 de uyanıyorum. geçen ay 8:10 du :)
hedef 7:30 inş
biyolojik saatimi nasıl bulabilirim o zaman ?
hafta sonları da sabah 9 da dikiliyorum ayağa hemde geç yatmama rağmen
ilerde bebek aç kalır valla diye korkuyorum çok uykuma düşkünüm
daha napacan gayet verimli geçmiş valla bana göreDün benim için verimlimiydi bilmiyorum
yemek
çamaşır
rutin işlerin bazıları yapıldı
kızımla uçan kanatlar oynadık
bakımlarımı yaptım
saçım kuruyana kadar kitap okuyayım dedim saat 1:30 olmuş uyuduğumda.
kitabı bugün bitiririm az kaldı.
inşallah canım dediğin gibi olurbebek ağladığında her türlü uyanırsın merak etme :)
birkaç defa uyanmak istediğin saatte uyanırsan alışıyor bünyen ve o saatte uyanıyor.
daha napacan gayet verimli geçmiş valla bana göre
inşallah canım dediğin gibi olur
bu arada dün eşimin eskiyen iki ayakkabısını daha köye götürmek üzere ayırdık
vestiyerimde misafir için 3 bölüm boşaldı bu da beni mutlu etti tabi.
ben bi çok iş planlayınca hepsi kalıyor ama kendime her gün 1 ya da 2 iş verince gayet düzenli yapıyorumplanladığım çoğu işi yapmadım.
ben bi çok iş planlayınca hepsi kalıyor ama kendime her gün 1 ya da 2 iş verince gayet düzenli yapıyorum
daha fazlası bünyeme ters geliyor
her gün düzenli yapınca sanki ev daha az pisleniyor gibi
bu akşama gaza gelelim halledersin inşallah canım :)Bende zorlamıyorum basit işlerdi ve onları yapmadığım için evim dağınık şuan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?