Iyi pazarlar wendy bebişe az kalmış çok fazla yormayın kendinizi

wendy neden böyle dedim çünkü doğum öncesi tamamlanmaya çalışılan işler olur bunlarda baya yorar o yüzden dedim

Kesinlikle haklısın, 2 günüm kaldı benim de, sezaryen tarihim alındı ama ondan önce gelirse diye korkuyorum biraz, aynen Doğum öncesi tamamlanacak bir sürü şey çıkıyor insanın önüne, işler hiç bitmez zaten.

ah canım yaa
bebeklerin ne kadarlık oldular?
aslında kendine yardımcı birini bulsan iyi olmaz mı?
İstanbul da özlenmeyecek gibi değil hani.. ben olsam ben de çok özlerdim.
Slm canım şimdi okudum bana cevap yazmışsın sağolasın. Burda bebekler kreşte artık. 22 aylık oldular. Ama tabi kreşten aldıktan sonrası da yoruyor beni. Napalım öyle böyle idare ediyoruz.

Günaydınlar
geçen hafta kendimi yorgun hissediyordum.
çapıntı başlayınca demir takviyesine tekrar başladım.
bugün enerjik uyandım

Dün 12 ye kadar kahvaltı ve keyif yaptık. ev dağınıktı.
sonrasında hazırlanıp kuaföre gittik
kızım saçları kesilirken ağladı. sonra babasıyla köye gittiler,bende boya yaptırdım.
omreden sıkılmıştım düz renk çok daha güzel oldu.

sonra markete gittim
torba satmaya başlamışlar 1 tane aldım bayada büyük güzel. bez torba arayışım son buldu.
makine tuzu ve mantı aldım.

eşimle kızım gelene kadar çamaşır serdim etrafı topladım.
mantı pişirdim.
kızımla evi süpürdük sildik.

şimdi bu günü ve haftalık işleri planlayacağım.

Günaydınlar,
Haftaya modum düşük başladım, geçen hafta hava kötüydü yine verimsiz geçti sanki , puff gece boyu rüyalar gördüm bin kere uyandım hiç uyumamış gibiyim ondan heralde bu mod düşüklüğü, ben de bi plan program yapayım da motivasyonum yükselsin

selam kızlar!
hafta sonu bana yetmedi resmen bir de regl oldum bacaklarım karnım ağrıyor 3 gündür resmen.. allahtan cuma günü evi süpürdüm topladım çamaşır işini de hafta içi hallettim.cumartesi yerleştirdim sadece çamaşırları onun haricinde pek ev işi yapmadım.
dün kızımla parka gittik 2 saat oynadı kendi yaşlarında 3 arkadaşı daha vardı resmen parkta görünce büyüdüklerine şahit olduk ve bu sene birlikte oynamaya başladılar :) biz de öğle uykusunu kaçırdık akşam erken banyo yapıp uyudu biz de eşimle biraz dinlenmiş olduk
Mia- kıyamam kızına alışabildi mi yeni saçına bizimki olsa durup durup ağlardı yeni saçlarını güle güle kullan
Mikan geceleri yatmadan biraz sakin bir kitap okuyabilirsin veya bir dua okuyabilirsin belki daha rahat uykun olabilir :)

günaydın kızlar..
Ben de Pazar günü yaptığım işlerden bahsedeyim;
Camları sildim eşim de balkonu yıkadı
Toz aldım yerleri süpürdüm sildim
Ayakkabılığı temizledim 2 çift ayakkabı eledim (belki 1 tanesini tamir ettirebilirim) 2 çift terlik elimde yıkadım 3 çift spor ayakkabı makinede yıkadım
Wc lavabo duş temizledim banyoyu yıkadım
Sararan çay fincanlarını ve bardakları çamaşır suyunda beklettim
Ütüleri sağolsun annem yapmış 2 tane gömlek kalmıştı onları ütüledim
Planladığım işlerden bir tek buzdolabı temizliği kaldı yorulmuştum onu yapamadım..

Oğlumla uyuduğumuz için kitap okumaya fırsat olmuyor, dua okumaya çalışıyorum aslında ama korkutucu rüyalar değil de derin uyuyamadığımdan çok hatırlıyorum

Maşallah sana, bi günde hayatta bu kadar iş yapamam :)

Bugün menüde nohut pilav var.
nevresim değiştirilecek makineye atılacak
etraf toplanır.
bulaşık mak. boşaltılır.
toplam 1 saatlik iş belirledim. kendime.

Bugün yemeğim var
Dün nevresimleri değiştirdim
Ortalığı toplarım
Benim de bulaşık makinesi boşaltılacak
Çamaşır kurursa toplayıp yerleştiririm o kadar

Bugün botlarımı atacağım.
yanları yıpranmıştı.
bugünde fark ettim ki açılmalar başlamış.

biraz mevsimlik biraz kışlık olarak kullanımlık botum var
zaten o karlı günler geride kaldı onunla idare edebilirim.
önümüzdeki yıl 1 bot alınacak

Oğlumla uyuduğumuz için kitap okumaya fırsat olmuyor, dua okumaya çalışıyorum aslında ama korkutucu rüyalar değil de derin uyuyamadığımdan çok hatırlıyorum
belki oğlunla uyuduğun için derin uyuyamıyorsundur :) biz kızıma yatak aldık odasında çok uyandı her uyandığında 2 gün geceleri dalması için 1,5 saat bekledim başında en az. sonra yanımıza aldık yatağını o yatağında uyandıkça beni görüp dalıyor yeniden biz de eşimle birbirimize sarılabiliyoruz 2,5 yıl sonunda

kızımda bizle uyuyor ya
sarılmak bile hayal :)

Benim oğlum ters işte önceleri beşiğinde mis gibi uyurdu. Şimdi ilk uyuturken beraber yatıyoruz sonra beşiğine koyuyoruz ama gece genelde yine uyanıp yanımıza geliyor, bu sabah tekmeleriyle uyandım, enine yatmasa Sevineceğim artık

sezon sonu indirimlerinden alırsan daha uyguna gelebilir, bu seneden bakabilsin imkanın varsa

kızımda bizle uyuyor ya
sarılmak bile hayal :)
vallahi bizim için de öyleydi :)) ama yatağına alıştı bile hemen döne döne yatıyor yatağında :) biz de eşimle ilk gün çok garipsedik hatta sarılarak uyuyamazdık eskiden o gün tüm gece sarılmışız

biz 1 yaşına kadar beşikte yatırdık. 1 buçuk yıldır neredeyse yanımızda yatıyordu yeni yatak aldık ikeadan hoşuna da gitti ben yatağıma yatacağım diyor ve yattı gerçekten ayrıca bizim de aramızda enine yatıyordu bana kafa atıyordu babasına tekme çok rahatsız edici cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…