Denedik en fazla 1 saat uyudu. daha huysuz oldu.
odası kışın soğuk oluyor peteği açık ama ısınmıyor.
o yüzden götürmüyorum.
mayıs gibi başlarım odasına alıştırmaya.
daha erken demek ki :) ama inan çok garip bir mutluluk oluyor insanda

ben de üşendiğimden odaya yatağı getirdim

Geçenler de eşim hediye için para vermişti.
genelde verdiği paraları birikime atardım.
ama bu kez hataya düşüp
spor ayakkabı ceket ve 2 kısa kollu üst aldım.
yani verdiği paranın 2 katı alışveriş yaptım.
2 gündür pişmanlık duyuyorum.
kargo geldiğinde geri iade edeceğim.
evet iade etmeliyim :)

Sevdiysen kalsınlar bence ya :) arada gerekiyor ben de yazın şöyle güzel bir alışveriş yapmak istiyorum

Bugün eşim bana süpriz yapıp temizlik yapmış, boş günüydü oğlumuza bugün kendi bakıyor.
Oturma odası ve mutfağın camlarını ve aynaları silmiş.
Bir makine çamaşırı yıkayıp asmış.
Ve en önemlisi ütü yapmış
Çok mutlu oldum
Gelince ben de çamaşırları topladım, yerleştirdim
Bulaşık makinesini boşalttım.
Modum düşük başlamıştım ama gün verimli bitti sanki :)

Alışveriş bi sonrakine zemin hazırliyor adeta ikişer üçer alası geliyor insanın.Elindeki üç kuruşun üç katı harcanıyor böylelikle.Zaman zaman bende yapıyorum pişman oluyorum sonra.Psikolojik ihtiyaç sanırım.Kendimizi durdurmayı ögrenmeliyiz ya.Dün sosyal nedyada bir yardım sayfasıyla karşılaştım resimlere baktıkça ne boş seylere üzüldüğümüzü ne boş şeylere harcama yaptığımızı gördüm.Sade hayat inşallah borçlar bitincede düsturum olmaya devam eder.Zira olması gereken bu aslında..

Ay ne güzel ya Allah razı olsun.Bizimkinin beli tutuk yardım edemedi bugün tüm temizliği yaptım yarın muhtemelen pert olurum

Ay ne güzel ya Allah razı olsun.Bizimkinin beli tutuk yardım edemedi bugün tüm temizliği yaptım yarın muhtemelen pert olurum
Genelde kendi çocuğa bakar çoğu şeyi ben yaparım da bugün ilham gelmiş sanırım :) geçmiş olsun bu arada, çok yormadan yapsaydın, ben hafta boyunca yayıyorum işleri çok yormuyor öyle

Genelde kendi çocuğa bakar çoğu şeyi ben yaparım da bugün ilham gelmiş sanırım :) geçmiş olsun bu arada, çok yormadan yapsaydın, ben hafta boyunca yayıyorum işleri çok yormuyor öyle
Benim kronik rahatsızlıklarım var çok çabuk yoruluyorum o yüzden.Zamanında (4yıl önce )eşime dedim bu kadar büyük olmasına gerek yok alacağımız evin,85 metrekare yeter dedim dinletemedim.Altından kalkamıyorum 140 metrekare hamdolsun şikayet şımarıklık olmasın tabii ama yaşlandım sanırım

Çok çok geçmiş olsun, benim de gözüm küçük evde şu sıralar, ev işi en sevmediğim şey benim de insan sevmeyince daha çok yorulup daha çok geriliyor

Kıyafet anlamında bizim eşimle hala eksiklerimiz var. sonuçta dışarıda çalışan insanlarız ve belli bir giyim istiyor. Ben durumumuz biraz düzeldiğinden beri ayda 1-2 parça almaya başladım 2-3 ay önce de bir terfi aldım ve o zaman eşime deri ceket alacağım diye düşünmüştüm henüz nasip olmadı ama alacağım inşallah.
Mia sen de bayadır almıyorsun kendine bir şeyler aslında bence almışsın nefsini darıltma gönderme bence.
Tryingtobemininalist eşinin yaptıkları çok hoş ince bir davranış gerçekten Allah daim etsin böyle düşünceli davranışları

Aminnnn

Sevdiysen kalsınlar bence ya :) arada gerekiyor ben de yazın şöyle güzel bir alışveriş yapmak istiyorum

Sevdiğim ürünler ama bilemedim :)
Eşim çok anlayışlı ve düşünceliymiş.
Mutluluğunuz daim olsun :)

Geçmiş olsun. büyük ev çok yorucu oluyor bazen evi 2 kısma ayırıyorum. 2 günde temizliyorum.
Normalde belirlediğim aylık alışveriş bütçem var.
her ay ihtiyaçlarımı belirleyip alıyorum ki sonradan birikme olduğunda daha da zorlandım.
iç çamaşırı ve epilasyon makinesi almayı düşünüyordum ama ceket uzun süre aklımdaydı indirimde görünce aldım.
ayakkabımı nisan gibi alacaktım ama modelini sevdim.
aslında hepsi ihtiyaç ama zamanlama yanlış oldu :)

Kaşe tarzı blazer ceket aldım.
toplantılarda veya davetlerde bazen üstüme ne alsam diye düşünüyorum.
modern spor seviyorum ama bu kezde yaşımı küçük gösteriyor her ortama uymuyor :)
yine çoook klasik hiç sevmem ama t-shirt , ceket gri kot gibi kombin yaptım kafamda.

Günaydınlar.
Dün kızartma yaptım
aslında aklımda nohut vardı.
ama eşim artık bakliyat ve sebze yemeklerini severek yemiyor bıktı.
mantı menemen kızartma diye gideceğiz bir süre.
aklımda lazanya var.
ev mantısı yaparım fırında.

dün akşam üşenmedim her yeri topladım.
kızımın minderini fırçaladım ama lekeler çıkmadı
artık tekrar kılıf diktiririm.

bugün pek fazla işim yok .

bence ihtiyaç canım bunlar dediğim gibi kendini mutlu et. ben de indirimden denk geldikçe özellikle iş yeri için olan gereksinimleri karşılıyorum. bazen de parka filan çıkmak için sivil spor kıyafetler alıyorum.

kızlar günaydın!
yaşım 29 oldu ve gülerken beliren bir mimik çizgim bence birkaç seneye kırışıklık olacak hafta sonu kafama taktım ve düzenli olarak bakım yapmayan ben 3 gündür yüzümü temizleyip nemlendiriyorum ancak yaşlanma karşıtı bir ürünüm yok. tavsiyeniz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…