Günaydınlar
Dün iş yerinden 40 dk rotarlı çıktım
ancak yemek yaptım
sonra dinlendim bol bol.

bugün işlerimi bitirip pazar günü kızımı kuaföre götüreceğim.

Çok sevindim canım, allah bi daha yaşatmasın.

Evet büyük gün geldi bizimde, Salı sabah kavuşuyoruz inşallah

Günaydın hanımlar.mia arkadaşımkayınvalidenle ilişkini gözden geçir,kendi kırmızı çizgilerini ve tahammülünü tartıp ona göre karar ver diye tavsiye ediyorum.Çünkü bence bir evin heryerini istediğin gibi yapabilmek çok önemli kazanım yani salt ev açısından düşününce bana mantıkli geldi.

Dün eşimle konuştuk şuanki evi satıp koyunları da satıp sadece biz alacağız.
kv bahçeli ev bakarız çünkü kaz ve tavuk büyütüp satıyor baya da müşterisi var. köyden buraya gelmesi birkaç yılı bulabilir.
Aslında bana zararı yok şuan kv hani karışmaz bana sadece yılda birkaç defa sabrımı dener.
bende çok takıntılı yapım yok he der geçerim o kadar. Yakında olmak istemem ama :)
bu yaz ev borcunu kapatacağız ama ben tekrar kredi çekip evin içini tamamen tadilat edeceğim.
eşimde dış yalıtım doğalgaz gibi temel sorunları yaptıracak
çoğu eşyamı 2. el satacağım. bazı eşyaları evde bırakacağım.
Bu şekilde düşündük
olmazsa eğer o ev şuanki evimden de memnunum
hayırlı neyse o olsun hakkımızda.

Oo az çok planlar yapılmış, iki türlüsü de düşünülmüş maşallah. Hakkınızda hayırlısı olsun canım. İnsan kafasında az çok planlayınca işin çoğu bitmiş oluyor.

Oo az çok planlar yapılmış, iki türlüsü de düşünülmüş maşallah. Hakkınızda hayırlısı olsun canım. İnsan kafasında az çok planlayınca işin çoğu bitmiş oluyor.

aynen :) şuan sadece bekliyoruz.

Seninde salı gününe az kalmış
hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin bebeğini.
ne çabuk geçiyor günler :)

Slmlarrrr oğluş gripti bana da geçti yine tamamladık ana oğul...
Yahu biz neden bu kadar çok hastalanıyoruz anlamadım bu sene çok enteresan her ay grip oluyoruz çocuğum çok yıpranıyor artık

Slmlarrrr oğluş gripti bana da geçti yine tamamladık ana oğul...
Yahu biz neden bu kadar çok hastalanıyoruz anlamadım bu sene çok enteresan her ay grip oluyoruz çocuğum çok yıpranıyor artık
Bu yıl böyle canım 1 haftada geçmesi gereken hastalık 1 ayda zor atlatılıyor.
Geçmiş olsun.

Kizlar mesajlari cok okuyamadim ama bende minimal yasama gecmeye calisan biriyim bi suredir.
Mutfak banyo kiyafet her alanda azlatmalar yaptim torbalarla esya cikardim. Dolabima baktigimda bi yigin esya gorup giyecek bisey bulamiyodum o kadar cok verdim ki sadece yeni guzel kaliteli seyleri bıraktım simdi ise ne giyecegimi şaşırıyorum megersem diger yiginlari gore gore giyecek biseyim yok saniyomusum :) dolaplarim inanin mum gibi dagilmiyor mutfak dolaplarimda oyle. Bi esyanin en fazla 2. Si var 3.sune yer yok!. 2.bebegime hamileyim rahat bi hayat icin sadelesiyorum sadelestikce rahatliyorum ve elimdeki seyleri daha cok kullaniyorum :)

Birde en önemlisi magazalrda vakit gecirmiyorum bisey alacaksam iyice düşünüyorum bi heces mi diye gercek ihtiyac mi diye.

Hoşgeldin :)
sade olmak çok güzel.
doğuma az kalmış sağlıkla kucağına almak nasip etsin inş.

İyi Pazar’lar hanımlar, sessiz kalmış burası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…