Ev ve koyunları satıp 2 ev 1 dükkan alacaksınız
Hem apartman sizin olacak evlerden birini kiraya verirseniz süper olur ama kv oturursa zor olabilir
Annene yakın ve merkezi olması da çok iyi
İşine fazla uzaksa o tarafı sıkıntı yolda insan resmen yıpranıyor
Hakkında hayırlısı olsun..

Ne güzel anlatmışsınız, bende evimde kullanmadığım bir makara bile olsun istemiyorum ama dış mihraklar rahat bırakmıyor

İnşallah doğumumu yapıp evden herkesi gönderip rahatlarsam o ara yine bi el atacağım. Hayırlı cumalar bu arada.

Merhaba kızlar, evimin dip köşe temizliği yapıldı şükür, bebeğimin kıyafetleri vs de hazır. Kendi çantamı da hazırlarım inşallah yarın.

Çamaşır yıkamam lazım, malum hiç bitmiyor

Mia- canım hakkınızda hayırlısı olsun, yeni ev cidden çok çekiciymiş ama 3+1 den 2+1 e geçmek zorlamaz mı seni? Şimdi değilse de kardeş düşünüyorsunuz neticede. Kv ile aynı bina beni korkutmuyor açıkcası, mesafeyi koruduktan sonra yüzgöz olunmaz sanki. Gerçi karşıdaki kişinin karakteri de çok önemli.

Şuan 1 oda fazla ileride kardeşi olursa aynı odada kalırlar ama masam o eve sığarmı acaba :)

Şuan 1 oda fazla ileride kardeşi olursa aynı odada kalırlar ama masam o eve sığarmı acaba :)

Küçük ev iyidir aslında, az eşya hızlı temizlik hızlı toparlanmış ev :)

Çok mu büyük masan ki? Bazen eşime diyorum bende 1+1 olsa ne var evimiz sanki, hemen temizlenir hemen toplanır diye :)

Ben de eşime 2+1 ev mi alsak diyorum, evimiz 3+1, plan itibariyle de çok kullanışlı ama kalorifersiz maalesef. Eylül de kredimiz bitiyor, 2+1 kaloriferli ev alalım diyorum ama 2 çocuk ilerde ayrı oda isteyeceklerdir.
Neyse bugün WC’ler ve lavabolar yıkandı.
Çamaşır toplandı, yerleştirildi.
Yeni bi makine şu an yıkanıyor.
Bugün arkadaşlarla yemeğe çıkacağız, yemek yapmadım. Oğlum da babaannesinde kendimi boşlukta hissediyorum

Canım neyle ısınıyorsunuz peki? Klima falan mı?

Bende kızım bi yere gidince senin gibi oluyorum, yanımdayken 2 dk rahat bıraksa diyip gidince her yerde sesini arıyorum :) allahım hepsine sağlık versin.

Canım neyle ısınıyorsunuz peki? Klima falan mı?

Bende kızım bi yere gidince senin gibi oluyorum, yanımdayken 2 dk rahat bıraksa diyip gidince her yerde sesini arıyorum :) allahım hepsine sağlık versin.
Amin, gerçekten anne olmak çok başka aynı anda bin tane duygu yaşatıyorlar, Allah hepimizinkini bağışlasın :) evet oturma odası yatak odası ve çocuk odasında klima var, mutfakta UFO yakıyoruz, UFO’yu gereken diğer yerlere de taşıyoruz

İş en fazla 15 dk sürer arabayla
Sağol canım amin

Küçük ev iyidir aslında, az eşya hızlı temizlik hızlı toparlanmış ev :)

Çok mu büyük masan ki? Bazen eşime diyorum bende 1+1 olsa ne var evimiz sanki, hemen temizlenir hemen toplanır diye :)

Şaka maka ben baya minimal olucam
Mikan kendini kötü hissetme elbette kendine ait zamanların olacak

Hurdunya nasılsın? çıktın mı evine?

Çıktım evet geçtiğimiz Cumartesi çıkmıştık. 12 tane de iğne oldum sabah akşam, bugün kontrolde enfeksiyon düşmüştü çok şükür, ben de iyi hissediyorum kendimi , bununla kalmış olsun dedik ve kapattık üstünü...
senin büyük gün de geldi çattı, kolaycacık olsun dilerim...

kızlar marie konda netflix serisi çekmeye başladınız gördünüz mü?

çok hoş valla.

ben giysilerimden vazgeçemem ama olabildiğince düzenli ve az eşyalı tutmaya çalışıyorum süs eşyası kullanmıyorum herşey dolapların ve çekmecelerin içinde bikaç aydır dikkat ediyorum hayatımda hiç olmadığım kadar huzurluyum çok memnunum

ayrıca bu telefonumdaki uygulamalardan masaüstüme hatta arkadaşlarıma kadar geçerli. bana iyi gelmeyen fazlalık herşeyi yolluyorum.

o siteye üye olmadım ama duymuştum.
hımm düşüneyim ben bunu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…