Bizim kıyafet yönetimi çok sıkı değil neyse ki
dediğim gibi bazı durumlarda ihtiyaç oluyor.

aynı yaştaymışız.
ben o ürünlere sonraki yıl geçeceğim.
benim de derdim sivilce
çok şükür azaldılar.

Amin, cümlemizin inşallah.
İhtiyaçsa özellikle güle güle kullan, kombini hayal ettim de çok hoş bence:)
Ben de bu ara fazla alışveriş yaptım, epilasyon aleti aldım ben de, bugün de makyaj malzemesi aldım. Bi süre bir şey almam

aynı yaştaymışız.
ben o ürünlere sonraki yıl geçeceğim.
benim de derdim sivilce
çok şükür azaldılar.
Ben de aynı yaştayım :) alnımda var sanki benim de bi iki gün dert edip unuttum, önerileri ben de bekliyorum :)

Son düzenleme:

Hangi markanın aldın bana yazarmısın.
Aslında lazer olanlardan istiyorum.
biraz birikim yapsam.

Merhaba hanımlar cilt bakımı çok önemli ben bu yaşa kadar çok önemsemiyodum.Anne mirası cildim çok güzeldi .Ama artık burnumun iki kenarında beliren cizgiler var.Ve lekeler malesef.Watsonstan pure and beauty markalı bir nemlendirici aldım.Cok güzel emiyo cilt ama çok fayda goremedim hiç bilgimde yok ne almalıyım ne yapmalıyım bilmiyorum.

Ben dr.murad, skincode gibi markalar duydum ama çok pahalı geldi. La roshe posay ürünlerini kızıma kullanıyorum yaşlanma karşıtı olan benim için nasıldır özellikle onu merak ediyorum. Hep birlikte tavsiyeleri bekliyoruz :))

Günaydınlar
Ben yüz temizleyici ürünlerimi yves roche den aldım.
yine başka bir problemim olursa yine ordan alırım.
birde organic markayı duyuyorum çok.

sabah yüzümü tonikledim ve la roshe un normal bir kremiyle nemlendirdim çıktım :)
dün dermoroller gördüm aklımda bir dermoroller almak bir de la roshe posayın yaşlanma ve kırışıklık kremini almak var. araştırmadayım yine de :))

İş de ve evde işlerim çok
Şubat ayı çok dengesiz geçti.
bütün işlerim yarım kalmış gibi hissediyorum.
motivasyonum düştü.
kendime çay molası verdim bu arada düşüneceğim.
varsa sizin uyguladığınız yöntem dinlemek isterim.

2 haftadır aynı moddayım, bi huzursuzluk var üzerimde, gerginlik , herşeye sinirlenme hali. Sevdiğim şeyleri bile yapasım gelmiyor. Kendime gelmek istiyorum, hiç sevmiyorum bu halimi.
Bu arada bugün ev süpürülüp, silindi.
Oğlumu yıkadım.
2 makine çamaşır yıkanıp asıldı.
Birazdan yemek yapacağım.
Yine de can sıkıntım öküz gibi oturmuş durumda içime sebepsiz bi de niye böyle oldumki

Aynı ruh hali bende de var mevsimden mi acaba :)

Dün gece oğlum 00.00 da uyudu bende gece 2 ye kadar koltuk sildim...
Sabah uyandık karnım ağrıyor dedi sonra koltuğumu halletti tekrar sildim sanırım 5 defa falan aldım parka götürdüm hava çok güzeldi tam 4 saat koşturdu şimdi yemek yapıyorum hala aç aç oturuyor babası geldi çorba içirmeye çalışıyor inş içer bende çok gerginim bugün hem hastalık hem evin dağınıklığı...
Yemekler pişerken bende bulaşık makinesini boşaltayım kirlileri tekrar doldurayım bari kaçıp gitmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…