bence ihtiyaç canım bunlar dediğim gibi kendini mutlu et. ben de indirimden denk geldikçe özellikle iş yeri için olan gereksinimleri karşılıyorum. bazen de parka filan çıkmak için sivil spor kıyafetler alıyorum.
kızlar günaydın!
yaşım 29 oldu ve gülerken beliren bir mimik çizgim bence birkaç seneye kırışıklık olacakhafta sonu kafama taktım ve düzenli olarak bakım yapmayan ben 3 gündür yüzümü temizleyip nemlendiriyorum ancak yaşlanma karşıtı bir ürünüm yok. tavsiyeniz var mı?
ben mimik çizgim için bu sene başlayacağım canım :)aynı yaştaymışız.
ben o ürünlere sonraki yıl geçeceğim.
benim de derdim sivilce
çok şükür azaldılar.
Amin, cümlemizin inşallah.Sevdiğim ürünler ama bilemedim :)
Eşim çok anlayışlı ve düşünceliymiş.
Mutluluğunuz daim olsun :)
Geçmiş olsun. büyük ev çok yorucu oluyor bazen evi 2 kısma ayırıyorum. 2 günde temizliyorum.
Normalde belirlediğim aylık alışveriş bütçem var.
her ay ihtiyaçlarımı belirleyip alıyorum ki sonradan birikme olduğunda daha da zorlandım.
iç çamaşırı ve epilasyon makinesi almayı düşünüyordum ama ceket uzun süre aklımdaydı indirimde görünce aldım.
ayakkabımı nisan gibi alacaktım ama modelini sevdim.
aslında hepsi ihtiyaç ama zamanlama yanlış oldu :)
Kaşe tarzı blazer ceket aldım.
toplantılarda veya davetlerde bazen üstüme ne alsam diye düşünüyorum.
modern spor seviyorum ama bu kezde yaşımı küçük gösteriyor her ortama uymuyor :)
yine çoook klasik hiç sevmem ama t-shirt , ceket gri kot gibi kombin yaptım kafamda.
Ben de aynı yaştayım :) alnımda var sanki benim de bi iki gün dert edip unuttum, önerileri ben de bekliyorum :)aynı yaştaymışız.
ben o ürünlere sonraki yıl geçeceğim.
benim de derdim sivilce
çok şükür azaldılar.
Amin, cümlemizin inşallah.
İhtiyaçsa özellikle güle güle kullan, kombini hayal ettim de çok hoş bence:)
Ben de bu ara fazla alışveriş yaptım, epilasyon aleti aldım ben de, bugün de makyaj malzemesi aldım. Bi süre bir şey almam
Ben de lazer mi alsam diye düşündüm ama şimdi hamile iken kullanamam dedim o yüzden braun silk epil 9 aldımHangi markanın aldın bana yazarmısın.
Aslında lazer olanlardan istiyorum.
biraz birikim yapsam.
Ben de lazer mi alsam diye düşündüm ama şimdi hamile iken kullanamam dedim o yüzden braun silk epil 9 aldım
Daha kullanmadım bakalım :)evet bakmıştım bu ürüne güzel yorumları vardı.
şarzlı olması önemli ayrıntı.
Daha kullanmadım bakalım :)
Teşekkürler :)İnş memnun kalırsın :)
Güle güle kullan
Ben dr.murad, skincode gibi markalar duydum ama çok pahalı geldi. La roshe posay ürünlerini kızıma kullanıyorum yaşlanma karşıtı olan benim için nasıldır özellikle onu merak ediyorum. Hep birlikte tavsiyeleri bekliyoruz :))Merhaba hanımlar cilt bakımı çok önemli ben bu yaşa kadar çok önemsemiyodum.Anne mirası cildim çok güzeldi .Ama artık burnumun iki kenarında beliren cizgiler var.Ve lekeler malesef.Watsonstan pure and beauty markalı bir nemlendirici aldım.Cok güzel emiyo cilt ama çok fayda goremedim hiç bilgimde yok ne almalıyım ne yapmalıyım bilmiyorum.
2 haftadır aynı moddayım, bi huzursuzluk var üzerimde, gerginlik , herşeye sinirlenme hali. Sevdiğim şeyleri bile yapasım gelmiyor. Kendime gelmek istiyorum, hiç sevmiyorum bu halimi.İş de ve evde işlerim çok
Şubat ayı çok dengesiz geçti.
bütün işlerim yarım kalmış gibi hissediyorum.
motivasyonum düştü.
kendime çay molası verdim bu arada düşüneceğim.
varsa sizin uyguladığınız yöntem dinlemek isterim.
2 haftadır aynı moddayım, bi huzursuzluk var üzerimde, gerginlik , herşeye sinirlenme hali. Sevdiğim şeyleri bile yapasım gelmiyor. Kendime gelmek istiyorum, hiç sevmiyorum bu halimi.
Bu arada bugün ev süpürülüp, silindi.
Oğlumu yıkadım.
2 makine çamaşır yıkanıp asıldı.
Birazdan yemek yapacağım.
Yine de can sıkıntım öküz gibi oturmuş durumda içime sebepsiz bi de niye böyle oldumki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?