Bizimki de bayılıyor oyuncak konuşturmaya :) mutfağı var çay servisi yapıyor ordan :) doktor seti var bol bol muayene ediyor bizi :) boya kitabı seviyor saklambaç seviyor.

bizimki koşarken mutlaka kafasını gözünü vuruyor bir yerlere o yüzden koşmaması için özen gösteriyorum
ya biz de oynuyoruz filan da akşam yine de sıkıldığını hissediyorum hep etkinlik yapmam gerekiyor gibi hissediyorum. sen iş yaparken ne yapıyor mesela eylül :)

ceviz kırdım çok iyiymiş Allah bağışlasın ya çok tatlılar
artık oyuncak odaklı oynamıyorlar pek anladığım kadarıyla

Bizimki de bayılıyor oyuncak konuşturmaya :) mutfağı var çay servisi yapıyor ordan :) doktor seti var bol bol muayene ediyor bizi :) boya kitabı seviyor saklambaç seviyor.
boya kitabı hariç tamamen aynı :)) öksür filan deyip muayene ediyor her gün
boya asla boyama kitabı için değil elini boyar yüzümü boyar her yeri boyar ama kitabı boyamaz

Paçama yapışıyor

İş yeri bugün sakin geçti
masamı ve odamı temizledim.
kalan işlerimin bazılarını bitirdim.
yarını planladım.
çok huzurluyum
aynı performansı evde de yaparsam
süper olur.

yaparsın mia :)

ceviz kırdım çok iyiymiş Allah bağışlasın ya çok tatlılar
artık oyuncak odaklı oynamıyorlar pek anladığım kadarıyla
Aynen hayal güçlerini konuşturuyorlar ve çok taklitçiler :) bizimki oyuncağa hiç odaklanmıyor o yüzden epeydir oyuncak almıyorum, çoğunu da evden gönderdim çok az oyuncağı var. Temizlik seti var aklımda önceden almıştım çok sevmişti ama tüm parçaları kırıldı şimdi yine almayı planlıyorum, Allah hepimizin evladını bağışlasın :)

Bu arada bulunduğum ilçede bir kitap okuma grubumuz var. Sadece bayanlardan oluşuyor. Grup 8 yıllık falan. Ama ben geçen yılın 2. Dönemi katılabildim. Bu yıl da hamilelik bulantı hastalık derken hiç toplantılara katılmadım ama havaların düzelmesiyle yeniden katılmayı düşünüyorum. Her meslek grubundan ve yaştan insan var. Ortak bir kitap seçiliyor, kitabın uzunluğuna göre 2 yada 3 hafta zaman veriliyor. Sonra sürekli toplandığımız çok nostaljik bir kafemiz var, hem bi şeyler içiyor hem kitabı yorumluyoruz. Hiç farketmediğimiz ayrıntılar çıkıyor ortaya bazen çok doyurucu oluyor. Bu sene katılamadığım için çok üzülüyorum ama bundan sonra katılabilirim umarım:)

Bizim de 4 kişilik küçük bir kitap klubümüz var:)) Hatta yarın kitabı tartışmak üzere bende toplanacağız.

2 sene önce kısa öykü atölyesine katılmıştım. Atölye bittikten sonra da görüşmeye devam ettik. Şimdi bir kitap belileyip ayda bir sıra ile evlerde buluşuyor ve kitabı konuşuyoruz. İnanılmaz keyif alıyorum.

Okula gidiyorum sayılmaz mı :) geçen haftasonu bol gezmeli ve yorucuydu, bilmiyorum memlekette yaşamıyorum, şöyle samimi bir dostla sohbet ve kahve süper olurdu ama onu da burda bulamam ben
canım şöyle gözüne kestirdiğin enerjisi olumlu bir veli yok mu arkadaş olursunuz belki yakın dost ilerde ,kimbilir bir şans ver bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…