Okula gidiyorum sayılmaz mı :) geçen haftasonu bol gezmeli ve yorucuydu, bilmiyorum memlekette yaşamıyorum, şöyle samimi bir dostla sohbet ve kahve süper olurdu ama onu da burda bulamam ben
bugünlerde bu depresif hali atmak için her öğle arası güneşe çıkıyorum kendimi motive edecek hedefler belirliyorum ve adım atıyorum bu doğrultuda. yavaş yavaş düzeliyorum bakalım :)
çocukları 30-36 ay arası olan arkadaşlar nelerle oynuyor çocuklarınız? ben evdeki oyuncakları kaldırıp yeni bir şeyler eklemek istiyorum ama bilemiyorum ne tarz alsam. kızım hiç sakin değil öyle oturup lego yapamaz puzzle olmazsa kızıp atar. evdeki oyuncaklarından bebekleri konuşturuyoruz. ve kitap okuyoruz başka bir şey oynamıyor pek..
bizimki koşarken mutlaka kafasını gözünü vuruyor bir yerlere o yüzden koşmaması için özen gösteriyorumkızımla bu ara oyuncak köpekle oynuyor.
yemek yapıyoruz. kraker çubukla
genelde o kaçıyor ben kovalıyorum en çok bunu seviyor :)
top oynarız.
uçan kanatları uçururuz.
saklambaç sever.
genelde kendiliğinden gelişir oyun rutin belirlemem.
Benimkisi 28 aylık. Bu aralar pek geçinemiyoruz ama , balık tutuyoruz tavada pişiriyor sonda bize yediriyor. Kuma çıkaramıyorum diye makarna açıyorum arada doldurup boşaltıyor. Puzzle yapıyoruz ama yapamıyoruz desek daha doğru olur. Bi de çekici var habire ceviz kırdım deyip bize yedirmeye çalışıyor, benimki aşçı olacak galiba :)
boya kitabı hariç tamamen aynı :)) öksür filan deyip muayene ediyor her günBizimki de bayılıyor oyuncak konuşturmaya :) mutfağı var çay servisi yapıyor ordan :) doktor seti var bol bol muayene ediyor bizi :) boya kitabı seviyor saklambaç seviyor.
bizimki koşarken mutlaka kafasını gözünü vuruyor bir yerlere o yüzden koşmaması için özen gösteriyorum
ya biz de oynuyoruz filan da akşam yine de sıkıldığını hissediyorum hep etkinlik yapmam gerekiyor gibi hissediyorum. sen iş yaparken ne yapıyor mesela eylül :)
oy kuzum yaa
Yok daha çok erken, Mayıs’ta inşallah :) okul iyi ya gerçekten deşarj oluyorumBen seni izne ayrıldın diye biliyorum.
Okulda iyidir :)
Aynen hayal güçlerini konuşturuyorlar ve çok taklitçiler :) bizimki oyuncağa hiç odaklanmıyor o yüzden epeydir oyuncak almıyorum, çoğunu da evden gönderdim çok az oyuncağı var. Temizlik seti var aklımda önceden almıştım çok sevmişti ama tüm parçaları kırıldı şimdi yine almayı planlıyorum, Allah hepimizin evladını bağışlasın :)ceviz kırdım çok iyiymiş Allah bağışlasın ya çok tatlılar
artık oyuncak odaklı oynamıyorlar pek anladığım kadarıyla
İnternetten kitap siparişi verdim:
-Simyacı
-Şu hortumlu dünyada fil yalnız bir hayvandır
-Bilinmeyen bir kadının mektubu
-Kürk mantolu madonna
Bilinmeyen bir kadının mektubunu okumuştum, çok güzeldi. O yazarın diğer kitaplarını da öneririm.İnternetten kitap siparişi verdim:
-Simyacı
-Kürk mantolu madonna
Bizim de 4 kişilik küçük bir kitap klubümüz var:)) Hatta yarın kitabı tartışmak üzere bende toplanacağız.Bu arada bulunduğum ilçede bir kitap okuma grubumuz var. Sadece bayanlardan oluşuyor. Grup 8 yıllık falan. Ama ben geçen yılın 2. Dönemi katılabildim. Bu yıl da hamilelik bulantı hastalık derken hiç toplantılara katılmadım ama havaların düzelmesiyle yeniden katılmayı düşünüyorum. Her meslek grubundan ve yaştan insan var. Ortak bir kitap seçiliyor, kitabın uzunluğuna göre 2 yada 3 hafta zaman veriliyor. Sonra sürekli toplandığımız çok nostaljik bir kafemiz var, hem bi şeyler içiyor hem kitabı yorumluyoruz. Hiç farketmediğimiz ayrıntılar çıkıyor ortaya bazen çok doyurucu oluyor. Bu sene katılamadığım için çok üzülüyorum ama bundan sonra katılabilirim umarım:)
Kürk Mantolu Madonna benim favorilerimden biridir. Çok etkilenmiştim okurken.İnternetten kitap siparişi verdim:
-Simyacı
-Kürk mantolu madonna
canım şöyle gözüne kestirdiğin enerjisi olumlu bir veli yok mu arkadaş olursunuz belki yakın dost ilerde ,kimbilir bir şans ver benceOkula gidiyorum sayılmaz mı :) geçen haftasonu bol gezmeli ve yorucuydu, bilmiyorum memlekette yaşamıyorum, şöyle samimi bir dostla sohbet ve kahve süper olurdu ama onu da burda bulamam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?