ne güzel ya çok imrendim size :) benim dostum diyebeileğim kimse de yok etrafımda, öyle oturup grup kurabilebileceğim birileri de yok, hatta kızımla yaşıt çocuğu olan birileri olsunda istiyorum kızım yalnız olmasın diye maalesef yok bende mi bir sorun var acaba diyorum
elecda ben de ankara oturuyorum altındağdayım, yakınlarında oturup seninle tanışıp okuma grubuna girmek isterdim:)
bu haftaki tartışacağınız kitap hangisi?
Mikan sen hangi ildeydin canım

Günaydın, ben Mersin’in bir ilçesindeyim, gruba sonradan katıldım ben de, sadece 2 kişiyi yakından tanıyorum. Ama yeni insanlarla tanışmak için güzel bir fırsat. 2–3 ay gibi bi sürede 5-6 kitap okudum çok iyi oldu. Şu an Eric Fromm un özgürlükten kaçış kitabını okuyorlar. Elimde kitaplarım olduğu için ben okumuyorum ama çok ağır olduğunu söylüyorlar, bi sonraki kitap Aşkın Celladı- Irvin D. Yalom. Onu daha önce okumuştum, grubu ordan yakalamayı düşünüyorum bakalım :)

canım şöyle gözüne kestirdiğin enerjisi olumlu bir veli yok mu arkadaş olursunuz belki yakın dost ilerde ,kimbilir bir şans ver bence
:) çok yakın dostlarımla bile yollarımın ayrıldığı bir dönemdeyim insanlara güvenimi biraz kaybettim sanırım. Arkadaşlarım var ortak yönlerimizin olduğu ama şöyle çok yakın olabileceğim yok o da bu yaştan sonra olmaz diyorum artık. Çünkü herkes çekirdek ailesine yönelmiş durumda haklı olarak

Kesinlikle çok doyurucu oluyor, hem kaliteli zaman geçirmiş oluyoruz, hem ufkumuz genişliyor. Ben fikre bayılmıştım. Çok ara verdim devam etmek istiyorum inşallah :)

günaydınlar herkese
dün sofra bezlerimi yıkadım (2 tanecik)
bi de masa örtülerimi yıkadım (2 tanecik)
bugünde nevresimlerimi attım yıkanıyor şimdi
yemek konusunda minimalleşmeye başladım sanırım.bazen ipin ucu ne kadar kaçsa da hemen toparlanabliyorum
abur cubur işini bırakmaya çok yaklaştım artık sanırım
bana faydalı olan şeyleri yemeye çalışıyorum "vücuduma yakışan yemekler" bu lafı bi dergide okudum sanırım
aslında genç olduğumuz için ayrım yapmadan iyi kötü her şeyi yıyoruz ama 10 sene sonra çıkacak acısı
o yüzden doğru beslenmeye çalışıyorum
bi de bu aralar gene arada bi geliyorlar bana kitap okumak ya da film seyretmek boş aktivite gibi geliyor
eee okuduk okuduk noldu izledik izledik noldu gibi öyle olmadığını biliyorum ama zaman zaman aktivite bulamıyorum kendime
spora yazılsam ne de güzel olur...

Şu kısım beni çok gülümsetti ya :)
öyle bi his uyanıyor içimde mia napim?
bugüne kadar okuduğum kitaplardan sonra ben değiştim mi ya da sözcüklerim değişiyor mu bunu algılayamıyorum
aynı ben yine valla ne bilim hele tv izle izle ee boş boş vakit öldürüyoruz sanki.
neyse Allahtan arada bi geliyorlar

günaydın kızlar
kitapları internette okuduğum tavsiyeler ve yapılan yorumlar üzerine sipariş vermiştim
sizler de güzel yorumlar yaptınız sağolun, gelince hepsini hevesle okuyacağım :)

kullanmadığım bir çantayı annemin ihtiyacı vardı ona verdim
kızımın evde paketiyle duran kullanılmamış bebeklik çorapları vardı, yeni doğum yapmış birine vereceğim
evden kahve ve salep getirdim iş yerine, kahveyi birine vereceğim, salebi de burda içeriz artık
elden çıkardığım her şey bende bir rahatlama yaratıyor :)

hafta sonu yapacağım işleri planladım:
geçen hafta yapamadığım buzdolabı temizlenip buzluk düzenlenecek
mutfak detaylı temizlenecek
salon tülleri ve fon perdeler yıkanacak
1 mak çamaşır yıkanıp ütü yapılacak
sil süpür toz al vs temizlik yapılacak
banyo wc temizlenecek
inşallah

Herkes kitap, film sevecek diye kural yok :)

off bi sürü iş yapacakmışsın canım kolay gelsin
benim de biraz yapmam lazım ama içimden gelmiyor haftasonları iş yapmak
ufak bi kaçamak yapasım var aslında haftasonu kafa dinlemelik bi yerlere gidip güzel olurdu...

kolay gelsin hafta sonu bende koltuk kılıflarını yıkayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…