Öncelikle merhaba :)
herkesin eşya bağı farklıdır.

Kıyafetin ve makyaj malzemelerin fazla olabilir, kullanılabilirlik önemli.
evde bile giymem dediğin kıyafetlerden daha iyisini hak ediyorsun unutma.
minimallik eşyaları kullanmak, kullanırken mutlu olmaktır.

Taşınmak en güzel ayıklama yöntemi :)

Kolay gelsin
yaa şu ütüyü bir gün bende yapacağım inşallah

Ohh ferahlamışsındır.

Ohh ferahlamışsındır.
hemde nasıl valla banyomda duran 2. bir yedek yumuşatıcı bile artık gözüme batıyor sanki market kaçıyor alma işte bitince git al
üstelik yedek alarak o ayın parasını da bitirmiş oluyorum bu sebeple
kendime not: ihtiyacın yoksa alma market kaçmıo ..

:) yedek işini bende sevmiyorum. Bir ara stok yapsam mı diye düşündüm ama
yarının garantisi varmı belki hiç kullanamayacağım.

:) yedek işini bende sevmiyorum. Bir ara stok yapsam mı diye düşündüm ama
yarının garantisi varmı belki hiç kullanamayacağım.
aynen öyle hiç bi şeyin ikincisini sevmiyorum yedek olarak ki önümüz arkamız sağımız solumuz market zaten bitince alırız.
böylece evimde saklamak ya da depolamak zorunda kalmıyorum yumuşatıcı bitse diye gözünün içine bakıyorum :) bi de kurutma makinası olanların çoğu yumuşatıcı kullanmıyor sanrım duyduğum kadarıyla
bi sonraki ay almayı düşünüyorum sanırım kurutma makinasını karar verdim bosh alıcam gidip fiyat aldım 3950 fiyat verdi.

vayy hadi inş :)

Merhabalar, bugün hava burda Harika :) bugün belki toz alırım
Yemek yapılacak
Çamaşır toplanıp yerleştirilecek
Oğlumu parka götürebilirim, salgın var diyorlar pek götürmek istemiyorum ama bakalım
Sade kitabını sipariş etmiştim dün geldi Momo bitmek üzere bitince ona başlayacağım
Ruhen dağıldım hamilelikten mi bilmiyorum ama toparlanmam lazım
Eşime ve oğluma ve hatta arada anneme çırlayıp duruyorum sonra da pişman oluyorum, ruhen minimalleşmem lazım sanırım

Evden dışarı çık canım.
dün ben de gezdim 2 sohbet ettim çok iyi geldi.

Merhaba hanımlar sanıyorum bu ara bir depresiflik var hepimizde.Benimde ruh halim dalgali bu ara.Bu sayfa motive edici gerçekten.Okudukça gaza geliyor insan.bir fondöten( iki yıldır duruyodu) biaürü çalışmayan usb kablosu,eşimin bir takım elbisesi ,oglanın iki tane çamaşırı,bir takım çay bardağı ve tabakları gitti.Ferahladı bardak rafı tabii bende.O çay takımi hediye gelmişti bardağin altı kalın olduğu için çay buz gibi oluyodu.Bir arkadaşima hediye ettim soğuk çay içiyo cünkuben bişeyi farkettim bu arada hanımlar ...Ben böyle her işim dururken tembellik yaparım bazen saatlerce vicdan azabıyla otururum .İşte o zaman daha çok bunalıma giriyorum biyerim ağrısa bile üşenmeyip işleri bitirip oturursam o zaman ödül gibi oluyor.Yani üşenmek ertelemek insanı daha çok darlanmasına neden oluyor.Uzattım yine mektup gibi oldu.@wendy bebişini güle güle büyüt canım hayırlı evlat olsun.

selam.
bugün yemeğim hazır dün bamya yemeği yapmıştım :)
belki gidince pilav yaparım yoğurt ve nohut salatası ile yeriz.bir de kuru patlıcan dolması yapabilirim yarın için.
dün serdiğim çamaşırları toplar katlar yerleştiririm.

Yok gayet güzel anlatıyosun :)
Bugünden itibaren ufakta olsa işlere başlıyorum.
biraz eşya eleyeyim :)

bugünlerde bu depresif hali atmak için her öğle arası güneşe çıkıyorum kendimi motive edecek hedefler belirliyorum ve adım atıyorum bu doğrultuda. yavaş yavaş düzeliyorum bakalım :)
çocukları 30-36 ay arası olan arkadaşlar nelerle oynuyor çocuklarınız? ben evdeki oyuncakları kaldırıp yeni bir şeyler eklemek istiyorum ama bilemiyorum ne tarz alsam. kızım hiç sakin değil öyle oturup lego yapamaz puzzle olmazsa kızıp atar. evdeki oyuncaklarından bebekleri konuşturuyoruz. ve kitap okuyoruz başka bir şey oynamıyor pek..

kızımla bu ara oyuncak köpekle oynuyor.
yemek yapıyoruz. kraker çubukla
genelde o kaçıyor ben kovalıyorum en çok bunu seviyor :)
top oynarız.
uçan kanatları uçururuz.
saklambaç sever.
genelde kendiliğinden gelişir oyun rutin belirlemem.

Benimkisi 28 aylık. Bu aralar pek geçinemiyoruz ama , balık tutuyoruz tavada pişiriyor sonda bize yediriyor. Kuma çıkaramıyorum diye makarna açıyorum arada doldurup boşaltıyor. Puzzle yapıyoruz ama yapamıyoruz desek daha doğru olur. Bi de çekici var habire ceviz kırdım deyip bize yedirmeye çalışıyor, benimki aşçı olacak galiba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…