Geçen hafta hava hep kapalı yağışlıydı bu halimi havaya bağlamıştım. Ama bu hafta gayet güneşli güzel bir hava var ama aynıyım hatta daha tahammülsüzüm :)Aynı ruh hali bende de var mevsimden mi acaba :)
wendy Doğum yaptın mı? Bebiş nasıl sen nasılsın? Allah analı babalı büyütsün :)
Amin inşallah:) iyi olmanıza sevindim Tekrardan Allah bağışlasın, ne güzel kokuyordur şimdi MinnoşMerhaba canım, şükür kavuştum kızıma, darısı sana olsun. Daha çıkmadık hastanedeyiz, sabah taburcu olacağız inşallah.
Amin çok teşekkür ederim.
Merhaba canım, şükür kavuştum kızıma, darısı sana olsun. Daha çıkmadık hastanedeyiz, sabah taburcu olacağız inşallah.
Sağlıkla büyüsün inşMerhaba canım, şükür kavuştum kızıma, darısı sana olsun. Daha çıkmadık hastanedeyiz, sabah taburcu olacağız inşallah.
merhaba :) maşallah epey motive olmuşsun ben bir haftada yapacağım senin bugün yaptığın işleriMerhaba arkadaslar. Yaklasik 1 yildir evini sadelestirmeye calisan biri olarak konuyu bastan sona okudum. Okudukca da sadelesme istegim artti.Sonuc olarak evimden fazlalik bircok esyayi cikarttim.Ama daha yapilacak cok sey var. Hepsini adim adim gerceklestirecegim insaallah . 2 cocukla sadelesmek zor oluyor ama ben attikca rahatliyorum. Gun icinde yazdiklariniz beni motive etti.Ben de yazmaya calisacagim. Bugun aspirator ve filtresini detayli temizledim. Baya yirucu oldu benim icin. 3 poata camasir attim. 2 posta katladim. Mutfak ,koridir ve oturma odasini supurdum.Bulasik makinesini doldurup calistirdim. Yemek yaptim.Banyoyu temizledim.
Sağlıkla analı babalı büyüsün inşallah
Allah bağışlasınwendy :))
Sağlıkla büyüsün inş
Kızın kaç aylıkaslında odasını ilk yaptığımızda kendi kendine yatağında uyurdu acıktığında seslenirdi.
hasta oldu çok sık uyanmaya başladı. üşendiğim için aramıza aldık.
o gündür hep aramızda :)
Merhaba arkadaslar. Yaklasik 1 yildir evini sadelestirmeye calisan biri olarak konuyu bastan sona okudum. Okudukca da sadelesme istegim artti.Sonuc olarak evimden fazlalik bircok esyayi cikarttim.Ama daha yapilacak cok sey var. Hepsini adim adim gerceklestirecegim insaallah . 2 cocukla sadelesmek zor oluyor ama ben attikca rahatliyorum. Gun icinde yazdiklariniz beni motive etti.Ben de yazmaya calisacagim. Bugun aspirator ve filtresini detayli temizledim. Baya yirucu oldu benim icin. 3 poata camasir attim. 2 posta katladim. Mutfak ,koridir ve oturma odasini supurdum.Bulasik makinesini doldurup calistirdim. Yemek yaptim.Banyoyu temizledim.
Kızın kaç aylıkMia- benimkiler 22aylık hep beraber uyuyoruz güvenli bağlanma dedik abarttık sanırım
Amin çok teşekkür ederiz
Bazen hicbirsey yapasim gelmiyor ,bazen de fena gaza geliyorum. Ama cocuklardan sonra planli olmam gerektigini ogrendim. Her isinolanli yapan bir insan degilim. Sadwce ev islerinde bugun sunu yaoicam diye aklimda kategorize ediyorum ve yapoyorum.merhaba :) maşallah epey motive olmuşsun ben bir haftada yapacağım senin bugün yaptığın işleri
ben de okudukça hep motive oluyordum yazdıkça daha da motive olduğumu farkettim.
bugün ben de
-yarın için yemek yaptım
-mutfağı topladım
-bir makine çamaşır yıkadım serdim,bir makinelik katladım
bu kadarcık :))
Hosbuldum tesekkurler. Bir gun bile yaomadigimda her sey birikiyor ve icinden cikamiyorum.Bu sebeple her gun bir seyler hallediyorum. Kizim 5.5 yasinda okulda oluyor ogleden sonralari. O yokken daha rahat oluyor. Kucuk 4 aylik daha. Ikisi de evdeyken zor oluyor tabiki, ancak esim.varsa birseyler yapabiliyorum ekstra. Insaallah yazmaya calisacagim. Mesela su an kalktim ikisi de uyuyor. Utulerimi yapicam insaallah:)Merhaba hoşgeldin
1 günde ne çok iş yapmışsın hemde 2 çocukla
bu aralar hiç evle ilgilenemiyorum sen yaz hep böyle bize de motive olsun :)
sadeleşmek candır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?