her geçen gün maalesef geçim sıkıntısı daha fazlalaşıyor ama minimal yaşam tarzında ben evin ve eve giren maaşın daha da bereketlendiğine inanıyorum
bir de her ailenin bütçesi gerçekten çok farklı öncelikler de çok farklı
bende çocuk olmadığı için sanırım biraz daha rahat takılabliyorum

Doğru diyorsun geçim zorlaştı ve her geçen gün daha da zorlaşıyor.. Hele ki İstanbul gerçekten çok zor bir şehir. 1100 lira kira ödüyoruz her ay. Kafadan gitti maaşın yarısı :)) çocuk masraf ama Allah canına sağlık versin.. Önemli olan sağlık tabiki..

Kira çokmuş ya ben o paraya kredi ödüyorum.
Allah herkesin yardımcısı olsun.

ben daha şanslıyım sanırım, artık kızım ihtiyacını söylüyor :)

hahah ya ne oldu bizim geçen ay eşim baya kararlı başladı bu eğitime
video falan izletiyor eylüle
her badye ye oturduğunda şeker vs veriyor.
Bizim kız uyanık şeker için oturmaya başladı.
Olay ticarete dönünce pes ettik

Ben dün yıkanan çamaşırları koydum önüne o onlar katladı muhabbet ettik. Ben bebek emzirdim. Ayyy çamaşır bitene kadar doymadı sıpa istekli olmalarını beklersek yaşlanırız bence.
Puzzle yapmayı seviyorsan puzzle alabilirsin. Satrancı neden pc de oynuyor beraber oynayın işte.
Kira çokmuş ya ben o paraya kredi ödüyorum.
Allah herkesin yardımcısı olsun.
Aminnn bizim de 1000 kira
ben daha şanslıyım sanırım, artık kızım ihtiyacını söylüyor :)
Maşllah kuzuya ya kaç aylık.

30 aylık

Biz de 3.5 yıldır evliyiz ve son 1 yıldır aynı bu mantıktayım ben de :) böylelikle sorun haline gelmiyor bu konu ve bi yerden sonra eşim bi şeyler yapalım moduna giriyor

Biz de çok farklı değiliz, akşamları bi şeyler içeriz ama öyle uzun uzun muhabbetler etmeyiz. Tatil günlerinde kahvaltıya çok özeniriz sonrasında da kahve sohbetimiz olur. Akşam ben çocukla yatıyorum valla hiç bi şeye halim kalmıyor. Ama Aydan bi iki arkadaş grubumuzla tiyatroya, sinemaya ya da canlı müziğe gidiyoruz. Haftasonu hava güzelse Deniz havası almaya çıkarız. Bu kadar o kadar koşturmalı geçiyor ki önceden bi şey yapmıyoruz derken şimdi hiç bir şeyi yetiştiremiyoruz diyorum

Son düzenleme:
Selamlar,

Bugün benim için çocuk odasını gözden geçirip ayıklama günüydü. Kızımın artık oynamadığı bir çöp poşeti oyuncak ayıkladım. Yarın belediyenin kumbarasına atacağım. Odanın toplanmış ve ayıklanmış hali hala kalabalık ancak yine de fotoğraf ekleyeyim dedim:)

Eklentiler

• C12AF62B-018A-4663-9B2F-74561671ACD1.webp
    72,7 KB · Görüntüleme: 100
  • C91909A1-A7A0-4C72-B294-5C383FCBD67B.webp
    118,2 KB · Görüntüleme: 102
Harika :) ellerine sağlık :) ben oğlumun oyuncaklarını çaktırmadan atıyorum, çünkü eşim kızıyor. :))

Harika :) ellerine sağlık :) ben oğlumun oyuncaklarını çaktırmadan atıyorum, çünkü eşim kızıyor. :))
Teşekkürler:)
Benim kızım 5,5 yaşında olduğu için önce sık oynamadıklarını kilere kaldırıyorum, bir süre sormazsa evden gönderiyorum. Oğlunuz kaç yaşında?

Selam hanımlar. İki çocuklu hayatta düzen kurmaya başladık. Bebenin 40 i çıkınca agu ugu ve gülücük başladı. Abiye tepki vermeye başladı işler kendiliğinden yoluna girdi. Kardeş bir anda kiymete bindi ve kıskançlık krizleri çoook azaldı.

Hafta içi her gün kayınvalide geliyor evin düzenini ele geçirdi onun için evde pek birsey yapmıyorum. İki çocuk yeterince vaktimi alıyor. Hafta sonu eşimle beraber idare ediyoruz. Gözüme batan yerlere el atıyorum o kadar.

Kilo benim de büyük sorunum. Boy 160 vee kilo 82.5. Doğumdan sonra kaldım bu kiloda. Kilolarda minimal olma listenize beni de ekler misiniz.

Bunları duymak çok güzel :) kiloyu da verirsin havalar ısınıyor nasılsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…