Evet çalışıyorum.siz çalışıyor musunuz ?
Doğru diyorsun geçim zorlaştı ve her geçen gün daha da zorlaşıyor.. Hele ki İstanbul gerçekten çok zor bir şehir. 1100 lira kira ödüyoruz her ay. Kafadan gitti maaşın yarısı :)) çocuk masraf ama Allah canına sağlık versin.. Önemli olan sağlık tabiki..her geçen gün maalesef geçim sıkıntısı daha fazlalaşıyor ama minimal yaşam tarzında ben evin ve eve giren maaşın daha da bereketlendiğine inanıyorum
bir de her ailenin bütçesi gerçekten çok farklı öncelikler de çok farklı
bende çocuk olmadığı için sanırım biraz daha rahat takılabliyorum
Doğru diyorsun geçim zorlaştı ve her geçen gün daha da zorlaşıyor.. Hele ki İstanbul gerçekten çok zor bir şehir. 1100 lira kira ödüyoruz her ay. Kafadan gitti maaşın yarısı :)) çocuk masraf ama Allah canına sağlık versin.. Önemli olan sağlık tabiki..
ben daha şanslıyım sanırım, artık kızım ihtiyacını söylüyor :)Ben bu konuda şanslıyım
bezini mendilini getiriyor
ben daha şanslıyım sanırım, artık kızım ihtiyacını söylüyor :)
Tiyatroya veya konsere gitmeyi çok istiyorum aslında ama akşam Kızım emerek uyuyor diye gidemiyoruz, kvler burda kızı oraya bırakıp gündüz sinema tiyatro va yapabiliriz aslında ama eşim hiç hevesli değil ya, konsere bile gitsek bir gece idare edilebilir bence kız en kötü bakıcımızı çağırırız ama o isteksiz olunca benim de hevesim kaçıyor, her şeyi 1000kere söyleyerek yaptırmak istemiyorum veya gen düşünüp planlamak istemiyorum her şeyi, kaç kere söyledim gitsek diye bir organizasyon yapsa nasıl hoşuma gider...
Kızım 9gibi uyudu dün mesela yatana kadar 3saatimiz var bir saat birlikte bişeyler yapalım sonra yine 2şer saat ne yaparsak yapalım dedim, eşim be yapalım Söyle falan dedi istekli değildi çok bilgisayardan çukur izledi satranç oynadı,ben de tavla oynama veya film seyretme deidm de canı istemedi, genelde filme geç başlıyoruz 23den sonra ben uyuyakalıyorum onu söyledi, tavlada da beni hep yeniyor zaten sıkılmış olabilir, ama çok üzülüyorum böyle olunca da hiçbir ortak paylaşımımız YÖK biz neden evlendik diyorum bazenişte olan olayları anlatıyorum bazen sıkılıyor onları da dinlemek istemiyor saatlerce muhabbet de edemiyoruz öyle kısa kısa oluyor 5-10dk falan. Ortak hobi olarak ne bulabilirim ne yapabilirim bilmiyorum ama böyle ayrı takılmaya devam ettikçe iyice soğuruz birbirimizden diye korkuyorum
Eşimi suçlamak için yazmadım bunları böyle olunca kendimi çok yetersiz hissediyorum, demek ki Benimle iyi vakit geçiremiyor da bilgisayara dadanıyır diye, hem de evliliğimi sorgulamaya başlıyorum neden biz uzun uzun muhabbet edemiyoruz veya ortak paylaşım yapamıyoruz diye
Aminnn bizim de 1000 kiraKira çokmuş ya ben o paraya kredi ödüyorum.
Allah herkesin yardımcısı olsun.
Maşllah kuzuya ya kaç aylık.ben daha şanslıyım sanırım, artık kızım ihtiyacını söylüyor :)
Ben dün yıkanan çamaşırları koydum önüne o onlar katladı muhabbet ettik. Ben bebek emzirdim. Ayyy çamaşır bitene kadar doymadı sıpaistekli olmalarını beklersek yaşlanırız bence.
Puzzle yapmayı seviyorsan puzzle alabilirsin. Satrancı neden pc de oynuyor beraber oynayın işte.
Aminnn bizim de 1000 kira
Maşllah kuzuya ya kaç aylık.
Teşekkürler, bugün boş günümü boş geçmesin dedim :)eline sağlık:) verimli bir gün olmuş
Biz de 3.5 yıldır evliyiz ve son 1 yıldır aynı bu mantıktayım ben de :) böylelikle sorun haline gelmiyor bu konu ve bi yerden sonra eşim bi şeyler yapalım moduna giriyorİlk zamanlarımı hatırlattın :)
Sürekli eşimle birlikte bir şeyler yapalım isterdim.
Sonra farkında olmadan bunaltığımı anladım.
Eşim odaklı olmak yerine önceliği kendime verdim.
yani canım isterse kitap okurum film izlerim yada bakım yaparım kendime
Bazen eşim der film izleyelim , kitap okurken yanıma gelir.
Bazen eşim oyun oynar bende izlerim .
Yani şöyle düşün bekar zamanlarında her zaman her gün ailenle oturup sohbet edermiydin.
yoksa çoğu zaman odan damı olurdun.
Evlilik gizli bağları olan bireysel bir yaşamdır :)
Yani sinemaya gidelim mi demek yerine ben bu filme gideceğim sende gelmek ister misin ? demek daha etkilidir :)
Biz de çok farklı değiliz, akşamları bi şeyler içeriz ama öyle uzun uzun muhabbetler etmeyiz. Tatil günlerinde kahvaltıya çok özeniriz sonrasında da kahve sohbetimiz olur. Akşam ben çocukla yatıyorum valla hiç bi şeye halim kalmıyor. Ama Aydan bi iki arkadaş grubumuzla tiyatroya, sinemaya ya da canlı müziğe gidiyoruz. Haftasonu hava güzelse Deniz havası almaya çıkarız. Bu kadar o kadar koşturmalı geçiyor ki önceden bi şey yapmıyoruz derken şimdi hiç bir şeyi yetiştiremiyoruz diyorumTiyatroya veya konsere gitmeyi çok istiyorum aslında ama akşam Kızım emerek uyuyor diye gidemiyoruz, kvler burda kızı oraya bırakıp gündüz sinema tiyatro va yapabiliriz aslında ama eşim hiç hevesli değil ya, konsere bile gitsek bir gece idare edilebilir bence kız en kötü bakıcımızı çağırırız ama o isteksiz olunca benim de hevesim kaçıyor, her şeyi 1000kere söyleyerek yaptırmak istemiyorum veya gen düşünüp planlamak istemiyorum her şeyi, kaç kere söyledim gitsek diye bir organizasyon yapsa nasıl hoşuma gider...
Kızım 9gibi uyudu dün mesela yatana kadar 3saatimiz var bir saat birlikte bişeyler yapalım sonra yine 2şer saat ne yaparsak yapalım dedim, eşim be yapalım Söyle falan dedi istekli değildi çok bilgisayardan çukur izledi satranç oynadı,ben de tavla oynama veya film seyretme deidm de canı istemedi, genelde filme geç başlıyoruz 23den sonra ben uyuyakalıyorum onu söyledi, tavlada da beni hep yeniyor zaten sıkılmış olabilir, ama çok üzülüyorum böyle olunca da hiçbir ortak paylaşımımız YÖK biz neden evlendik diyorum bazenişte olan olayları anlatıyorum bazen sıkılıyor onları da dinlemek istemiyor saatlerce muhabbet de edemiyoruz öyle kısa kısa oluyor 5-10dk falan. Ortak hobi olarak ne bulabilirim ne yapabilirim bilmiyorum ama böyle ayrı takılmaya devam ettikçe iyice soğuruz birbirimizden diye korkuyorum
Eşimi suçlamak için yazmadım bunları böyle olunca kendimi çok yetersiz hissediyorum, demek ki Benimle iyi vakit geçiremiyor da bilgisayara dadanıyır diye, hem de evliliğimi sorgulamaya başlıyorum neden biz uzun uzun muhabbet edemiyoruz veya ortak paylaşım yapamıyoruz diye
Bu aralar ben de öğleyim Adapte olamıyorum :)Filmi biz de izleyemiyoruz. Yazılar yazarken uyuyorum bensevmiyorum film izlemeyi.
Maşallah canım darısı başımıza. Bizimki bebeği kıskanıyor biraz baya zor olacak bizim bakalım.30 aylık
Harika :) ellerine sağlık :) ben oğlumun oyuncaklarını çaktırmadan atıyorum, çünkü eşim kızıyor. :))Selamlar,
Bugün benim için çocuk odasını gözden geçirip ayıklama günüydü. Kızımın artık oynamadığı bir çöp poşeti oyuncak ayıkladım. Yarın belediyenin kumbarasına atacağım. Odanın toplanmış ve ayıklanmış hali hala kalabalık ancak yine de fotoğraf ekleyeyim dedim:)
Teşekkürler:)Harika :) ellerine sağlık :) ben oğlumun oyuncaklarını çaktırmadan atıyorum, çünkü eşim kızıyor. :))
4 yaşında benim oğlum da :)Teşekkürler:)
Benim kızım 5,5 yaşında olduğu için önce sık oynamadıklarını kilere kaldırıyorum, bir süre sormazsa evden gönderiyorum. Oğlunuz kaç yaşında?
Bunları duymak çok güzel :) kiloyu da verirsin havalar ısınıyor nasılsaSelam hanımlar. İki çocuklu hayatta düzen kurmaya başladık. Bebenin 40 i çıkınca agu ugu ve gülücük başladı. Abiye tepki vermeye başladı işler kendiliğinden yoluna girdi. Kardeş bir anda kiymete bindi ve kıskançlık krizleri çoook azaldı.
Hafta içi her gün kayınvalide geliyor evin düzenini ele geçirdi onun için evde pek birsey yapmıyorum. İki çocuk yeterince vaktimi alıyor. Hafta sonu eşimle beraber idare ediyoruz. Gözüme batan yerlere el atıyorum o kadar.
Kilo benim de büyük sorunum. Boy 160 vee kilo 82.5. Doğumdan sonra kaldım bu kiloda. Kilolarda minimal olma listenize beni de ekler misiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?