Selam hanımlar. İki çocuklu hayatta düzen kurmaya başladık. Bebenin 40 i çıkınca agu ugu ve gülücük başladı. Abiye tepki vermeye başladı işler kendiliğinden yoluna girdi. Kardeş bir anda kiymete bindi ve kıskançlık krizleri çoook azaldı.
Hafta içi her gün kayınvalide geliyor evin düzenini ele geçirdi onun için evde pek birsey yapmıyorum. İki çocuk yeterince vaktimi alıyor. Hafta sonu eşimle beraber idare ediyoruz. Gözüme batan yerlere el atıyorum o kadar.
Kilo benim de büyük sorunum. Boy 160 vee kilo 82.5. Doğumdan sonra kaldım bu kiloda. Kilolarda minimal olma listenize beni de ekler misiniz.
Selamlar,
Bugün benim için çocuk odasını gözden geçirip ayıklama günüydü. Kızımın artık oynamadığı bir çöp poşeti oyuncak ayıkladım. Yarın belediyenin kumbarasına atacağım. Odanın toplanmış ve ayıklanmış hali hala kalabalık ancak yine de fotoğraf ekleyeyim dedim:)
Biz de 3.5 yıldır evliyiz ve son 1 yıldır aynı bu mantıktayım ben de :) böylelikle sorun haline gelmiyor bu konu ve bi yerden sonra eşim bi şeyler yapalım moduna giriyor
Merhaba hanımlar.
Hepinizin kandili mübarek olsun.
Bugün niyetliyim ve başım fena ağrıyor.
Eve gidince önce yemek yapacağım
Odaları toplanacak
2 sepet çamaşır var onlar katlanacak.
İnşallah bunları yaparsa günü kurtarırım.
Sanırım başka da bişey yapamam bugün.
İndirimde yakalamışken al benceBugün Kadınlar günü sebebiyle istediğim lazer epilasyon indirime girmiş alsam mı almasam mı kararsızım.
Aslında normal olanlar da 179 tl buldum.
Elimdeki ürün bozuldu yani her türlü almam şart.
İndirimde yakalamışken al bence
Baştan başlarsın birikime :)Birikimi harcarsam bir daha kalanı da gider :)
Arkadaşlar bir şey dicem. Hani yaptığınız ve yapacağınız işleri yazıyorsunuz ya bunlar minimalist yaşama dahil mi.. Minimal yaşam düzeni getirdiği için mi yazıyorsunuz düzeninizi.. Mesela evden eşya çıkarırsın evet minimal yaşamın gereği deriz ama çamaşır yıkadım yemek yaptım demek minimal ile bağlantılı mı. Bunu öğrenmek istiyorum. Yorumlarınızı okumayı seviyorum, iş yapma konusunda motive ediyor ama minimal yaşamla bağlantısını öğrenmek isterim.
Bilgilenmiş oldum, kapsamı genişmiş, çok teşekkür ederim. Konu biraz daha canlı olabilse daha iyi olacak. Ama ara ara geçmiş sayfaları okuyorum, güzel oluyor :) özellikle fotoğraf eklemeleri çok ilgimi çekiyor :))Düzen de sevdaya dahil :)
Yani ben sade yaşama geçerken kolay temizlenen ev hedeflemiştim.
Minimal yaşam sadece eşya atmaktan veya almamaktan ibaret değil ki
Daha az atık
Daha doğal ürünler
Sağlıklı yaşam
Öz sınırlar
Planlı yaşam
Maddi manevi konuları yönetebilmek
Kişisel öz güven ve değerler
Fazla zaman.
Deneyimler
gibi gibi birçok konu içerebiliyor.
Temizlik de her minimal görüşlü kişilerin mutlaka değindiği konudur.
Fakat bu platform günlük konuşmalar barındırdığı için genel olarak yer veriyoruz :)
Hem motive amaçlı hemde "bakın ben böyle yapıyorum belki yararı olur" gibisine yazıyoruz.
Ama bu konuyu okuyanlar merak ettiği konuları bana ulaştırırlarsa değiniriz tartışırız tabi ki.
Bilgilenmiş oldum, kapsamı genişmiş, çok teşekkür ederim. Konu biraz daha canlı olabilse daha iyi olacak. Ama ara ara geçmiş sayfaları okuyorum, güzel oluyor :) özellikle fotoğraf eklemeleri çok ilgimi çekiyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?